Приметио сам да жене толико мрзе мушкарце који су блиски са својом мајком да је та мржња као на нивоу неке патологије. О чему се ту ради?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Жене не мрзе мушкарце који су блиски са својим мајкама.
Жене мрзе слабе мушкарце.
Е, сад...кад се погоди да је слаб мушкарац близак са мајком, онда повежемо да је мржња због мајке, а није због мајке, него због слабости.
Опет, ривалитет између снајке и свекрве увек постоји. Али горенаведено је прави разлог.
О чему се ту ради?
Nisam primetio , one mrze samo ono sto im ometa iskoristavanje drugih....Приметио сам да жене толико мрзе мушкарце који су блиски са својом мајком да је та мржња као на нивоу неке патологије. О чему се ту ради?
U najvecem broju slucajeva taj pojam oznacava nesposobnog muskarca, odnosno muskarca koji svojim sposobnostima i ponasanjem odudara od definicije muskarca.Приметио сам да жене толико мрзе мушкарце који су блиски са својом мајком да је та мржња као на нивоу неке патологије. О чему се ту ради?
To su zapravo slabe zene, ima i toga ali manje.Мрзе, мрзе, причају најгоре бљувотине о таквим мушкарцима. То је вероватно нека љубомора према свекрви. Мрзе када се уопште и не зна да ли је мушкарац слабић или није, за жене сваки мушкарац који је близак са својом мајком је слабић.
Ako te sve žene mrze, nije to zato što si blizak sa majkom.Приметио сам да жене толико мрзе мушкарце који су блиски са својом мајком да је та мржња као на нивоу неке патологије. О чему се ту ради?
Изгледа да си слабо на интернету и да слабо читаш мишљења жена. У реалу је свима лакше да се фолирају јер тешко је рећи неком истину у очи.U dečaštvu si kao tatin sin, a posle mamin sin.
Ali nisam čuo da ,,причају најгоре бљувотине о таквим мушкарцима,,.
Naprotiv.
По чему је такав мушкарац неспособан?U najvecem broju slucajeva taj pojam oznacava nesposobnog muskarca, odnosno muskarca koji svojim sposobnostima i ponasanjem odudara od definicije muskarca.
U odredjenom broju slucajeva postoji rivalitet, to je logicno posledica necije gluposti.
Није ово моја лична ствар него генерално сам приметио мржњу према таквим мушкарцима, то је код жена екстреман ред флег. А мене лично мрзе јер ме и не познају и јер су сви људи па и жене склони предрасудама.Ako te sve žene mrze, nije to zato što si blizak sa majkom.
Postoji tu neki drugi problem o kom nam nisi ništa rekao.
Зато је то да се оне договарају са својом мамом нормална ствар.Zamislimo da je neko u vezi sa ženom koja se u svemu dogovara sa svojim tatom a ne sa vama i da vi živite sa njenim tatom koji je na prvom mestu u životu vaše supruge. Pokušajte da živite tako dva dana pa javite utiske.
Za tu ženu biste mislili da je bolesnica a o tastu ne biste imali baš lepo mišljenje.
To što si "generalno primetio" je netačno.Није ово моја лична ствар него генерално сам приметио мржњу према таквим мушкарцима
Па да. Чак и онај ратник са Цера и Колубаре, прекаљен у крви и огњу би дошао кући и прво пољубио мајку у руку и лице па тек онда жену и ДЕЦУ која би требало прва да му буду приоритет ! За таквог "српског човека" сигурно ниси могао да кажеш да је "мамин син". Једноставно.....то су две врсте љубави и два односа. Жена се воли на један начин а мајка на други. Наравно да има оних лабилних који ни најситнују одлуку не могу да донесу без мајчиног мишљења или да размисле о исправности онога што им жена говори. Ја да сам ожењен, увек бих волео да жена паметније размишља од мене јер ме то не чини глупим већ помаже да донесем бољу одлуку. Али хомо балканикус у томе види тешку увреду !Најчешће, али не увек, јаки мушкарци осећају нежност, приврженост и зашитинички импулс према својим мајкама. Уједно, јаки мушкарци су нежни, потојани и одани. Не кажем да нема кокоши које побркају лончиће. И те како их има. И код њих ће предрасуда да заузме примарно место. Уосталом, то је и идентитетски импулс, јер су Срби матрицентрични народ.
Evo ti lekcija ukratkoИзгледа да си слабо на интернету и да слабо читаш мишљења жена. У реалу је свима лакше да се фолирају јер тешко је рећи неком истину у очи.
По чему је такав мушкарац неспособан?
Није ово моја лична ствар него генерално сам приметио мржњу према таквим мушкарцима, то је код жена екстреман ред флег. А мене лично мрзе јер ме и не познају и јер су сви људи па и жене склони предрасудама.
Зато је то да се оне договарају са својом мамом нормална ствар.
Jeste, ali ne mogu svi biti, to što si naveo. Šta ćemo sa onima, koji to nisu? Uglavnom su ljudi, nešto od toga. Retki su oni koji su sve navedeno. Muškarac treba da se trudi i bori, ali ne zavisi sve ni od njega.Evo ti lekcija ukratko
Muskarac mora da bude osoba od integriteta a integritet muskarca pociva na tri postamenta snage.
To je Intelektualna snaga, fizicka snaga i materijalna snaga.
Tu se krug zatvara, uvek bilo i uvek ce biti.
Ako si Intelektualno, fizicki i materijalno jak, sa tobom niko, nikada i nigde ne moze upravljati.
Pa i nije to podrazumevana stvar nego ideal kome se tezi.Jeste, ali ne mogu svi biti, to što si naveo. Šta ćemo sa onima, koji to nisu? Uglavnom su ljudi, nešto od toga. Retki su oni koji su sve navedeno. Muškarac treba da se trudi i bori, ali ne zavisi sve ni od njega.
Slažem se! Ali, evo navešću jedan primer. Znam čoveka. Vrhunski intelektualac, ekspert u svojoj oblasti. Korpulentan, da ga svaka žena poželi. Materijalnom obezbeđen, još pre ženidbe, a u braku stekao još više. Ima dvoje dece. Sve pružio ženi, što je potrebno. I posle 15 godina braka, ona se prok*rva. Počne da menja muškarce i da ne zna za granicu. Šta bi na to rekao? Čudni su putevi gospodnji. Nema baš pravila.Pa i nije to podrazumevana stvar nego ideal kome se tezi.
Znaci ako ti je to imperativ na dobrom si putu.
Sve ostale price su kenjaze, to ti odgovorno tvrdim !
Pa da je intelektualno jak citaj pametan ne bi nikad odabrao takvu zenu..Slažem se! Ali, evo navešću jedan primer. Znam čoveka. Vrhunski intelektualac, ekspert u svojoj oblasti. Korpulentan, da ga svaka žena poželi. Materijalnom obezbeđen, još pre ženidbe, a u braku stekao još više. Ima dvoje dece. Sve pružio ženi, što je potrebno. I posle 15 godina braka, ona se prok*rva. Počne da menja muškarce i da ne zna za granicu. Šta bi na to rekao? Čudni su putevi gospodnji. Nema baš pravila
A, 15 godina braka? Koji je bio prilično ok. Tako bar svi kažu, koji poznaju to dvoje. Ljudi se menjaju na negativno. Nije mi jasno iz kog razloga. A da za tim nema potrebe.Pa da je intelektualno jak citaj pametan ne bi nikad odabrao takvu zenu..
Korpulentan ne znaci jak.
Zena koja se prokurva i ne zna za granicu vise govori o njemu nego o njoj, tako da ti je tu nesto promaklo.
pa ne treba ti mama sa 50, odluči se višeЖене не мрзе мушкарце који су блиски са својим мајкама.
Жене мрзе слабе мушкарце.
Е, сад...кад се погоди да је слаб мушкарац близак са мајком, онда повежемо да је мржња због мајке, а није због мајке, него због слабости.
Опет, ривалитет између снајке и свекрве увек постоји. Али горенаведено је прави разлог.
pa ne treba ti mama sa 50, odluči se više