Mame, da li ste "znale"...

da li ste znale 'šta nosite'?

• da, sve vreme

• ne, nikako nisam mogla da pretpostavim

• mislila sam, ali nisam bila sigurna

• nisam o tome ni razmišljala

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ne samo sto sam prizeljkivala (nemam pojma zasto), nego sam i sve vreme znala da ce biti decak. Nekako mi devojcica nikad nije pala na pamet. I onda na jednom ultrazvuku u 4 mesecu trudnoce, pita mene doktor, zelite li da znate pol deteta? Ja reko, nema potrebe, znam da je decak, a on pita jeste li sigurni, ja ne vidim nigde "pisu"?! :-D
I tako meni doktor ubaci bubicu da je mozda ipak zensko. Muz odusevljen smislio da se zove Ana. I tako mi njega zovemo Ana, Ana, do sledeceg ultrazvuka kada je doktor definitivno potvrdio ono sto sam ja sve vreme znala.:lol:
I tako sam ja rodila jedno preslatko cure, maminu mazu.
Ali bih ipak volela da sledece bude devojcica. Mnogo su mi kilavi muskarci, treba mi jedna jaka curica.:-D

Cestitam mame: "Milly73" i "mojickamala".Ja imam sina od 8 godina i neznam zasto ali svo vrijeme sam zeljela djecaka i eto zelja mi se ispunila i dobila sam ga! Ja sam prilikom jednom pregleda pocetkom trudnoce kada mi je doktor rekao da je sve u redu bila zadovoljna tako da nikada nisam htjela ni da pitam za pol djeteta ali mi je doktor u toku jednog pregleda pred kraj trudnoce kroz pricu sam rekao da je to djecak. Ali i pored toga sto sam zeljela djecaka patila sam za tim da budu "2" ali ta mi se zelja nije ostvarila. U svakom slucaju zadovoljna sam i sa tim sto imam ovog lijepog i zdravog sina...

dok sam bila jos devojka stalno sam govorila JAO JA BIH BLIZANCE! To mi je bilo bas super kao ono imas decaka i devojcicu i resis se odjedanput!kada sam se udala i ostala u drugom stanju nisam htela dugo da idem doktoru bilo me stah da ce mi reci da nesto nije u redu sa bebom!i tako sam bila 4 meseca trudna dok se najzad nisam odlucila da odem kod doktora!kad tamo imala sam i sta da cujem i vidim!doktor se pa jedno pola sata mrstio gledao cas ovde cas onde s onim ulrtazvukom i na kraju mi je saopstio sledece GOSPODJO VI NOSITE ZDRAVE DVOJKE! e pazi soka!nisam mogla da izadjem iz ordinacije od soka ili radosti sto mi se ispunila najveca zelja u zivotu! nisam se puno xamarala sa polom beba dok mi nisu rekli da ce biti jednojajcani blizanci!odmah sa znala da ce biti dve lepe sekice!sad imaju 13 meseci i slatke su kao med!

Da, imala sam osećaj da je devojčica, na šta su se svi zezali na moj račun. Ipak sam jednom prilikom pitala lekara da li da farbam sobu u roza ili plavo,on je rekao ROZA boja! Eto, rodila sam stvarno devojčicu i mnogo je slađa nego što sam zamišljala...

Back