mama

"devetogodisnja kineska devojcica postala je jedna od najmladjih majki na svetu nakon sto je u bolnici Cangcun rodila zdravog decaka. Devojcica ciji identitet nije objavljen dovedena je u bolnicu u devetom mesecu a porodila se carskim rezom..Ipak ovaj dogadjaj u Kini nije ni blizu rekorda>
5 god Lina Medina 1939.Peru
8 god nepoznata devojcica 2006 Peru
9 god Vanvisa Janmuk 2001. Tajland
.......
"

o zemljo :eek:

dok ima pedofila bice i takvoh slucajeva.
dok su kazne protiv pedofilije ovako uvredljivo tupave, bice sve vise pedofila.
dok nekom glavonji koji pravi zakone neki matori pedofil ne zaskoci cerku od 5 godina. mozda se tada nesto promeni.

dok ima pedofila bice i takvoh slucajeva.
dok su kazne protiv pedofilije ovako uvredljivo tupave, bice sve vise pedofila.
dok nekom glavonji koji pravi zakone neki matori pedofil ne zaskoci cerku od 5 godina. mozda se tada nesto promeni.

znaš kako...jes to gadno i sve...al eto viš...nekima u 21om veku i seču glave pred kamerama...tako da...neće to da se iskoreni tek tako...

znaš kako...jes to gadno i sve...al eto viš...nekima u 21om veku i seču glave pred kamerama...tako da...neće to da se iskoreni tek tako...

znam,ali sto blaza kazna sve jednostavnije pociniti zlocin.
za silovanje se dobile 6meseci- 2 godine...
pffff, pa taj kad izadje ima da siluje redom, to je nikakva kazna. i pitanje je da li ce ga opet uhvatiti.
slicno i sa pedofilima.
on je vec unakazio 30 malih devojcica pa pao na 31. odlezi par godina pa jovo nanovo.
a kad bi kazne bile ekvivalentno ozbiljne samom zlocinu, bilo bi manje zlocina, tj, dobro bi se zapitali da li ce da napastvuju decu ili ce da nadju zrelu zenu.
u poljskoj je legalizovana hemijska kastracija, tj, hemijskim preparatima se ucine seksualno nemocnima za ceo zivot. djjoka im sluzi samo za pisanje.
i plan je da i ostale zemlje uvedu takvu kaznu. jos neke jesu, ne znam tacno koje.

Znate shta je katastrofa?
Ne shto su te devojchice zatrudnele.
Moguche je, nije nemoguche.
Katastrofa je shto je neko smatrao da
treba da ima seks sa tom decom.
Sigurno nisu same od sebe zatrudnele.
Ima li fotografija dzukele koji je detetu napravio dete kako visi obeshen za jaj a?
Te sto ti zoves dzukele mogu da budu klinci od 12ili14 godina u Engleskoj je bilo mnogo takvih slucajeva ,inace u istoj su cesti slucajevi maloletnika koji vrlo rano stupaju u odnose.Koliko sam primetio ti samo aludiras na pedofiliju ,pa klinci se i kod nas seksaju jos u osnovnim skolama . Ko nam je kriv sto smo malo zaostali u tim stvarima jer smo druga generacija.

"devetogodisnja kineska devojcica postala je jedna od najmladjih majki na svetu nakon sto je u bolnici Cangcun rodila zdravog decaka. Devojcica ciji identitet nije objavljen dovedena je u bolnicu u devetom mesecu a porodila se carskim rezom..Ipak ovaj dogadjaj u Kini nije ni blizu rekorda>
.......
"

Ej čitala sam u nekim novinama o tome skoro i malo je reći da sam bila :eek:...ali mi nije jasno kako je to biološki moguće.:confused:

znam,ali sto blaza kazna sve jednostavnije pociniti zlocin.
za silovanje se dobile 6meseci- 2 godine...
pffff, pa taj kad izadje ima da siluje redom, to je nikakva kazna. i pitanje je da li ce ga opet uhvatiti.
slicno i sa pedofilima.
on je vec unakazio 30 malih devojcica pa pao na 31. odlezi par godina pa jovo nanovo.
a kad bi kazne bile ekvivalentno ozbiljne samom zlocinu, bilo bi manje zlocina, tj, dobro bi se zapitali da li ce da napastvuju decu ili ce da nadju zrelu zenu.
u poljskoj je legalizovana hemijska kastracija, tj, hemijskim preparatima se ucine seksualno nemocnima za ceo zivot. djjoka im sluzi samo za pisanje.
i plan je da i ostale zemlje uvedu takvu kaznu. jos neke jesu, ne znam tacno koje.

a s druge strane, odsecanje glave čine određene grupacije...teroristi...a s druge strane za krađu se seče ruka i još neke tako drakonske mere po arapskome svetu...pa ono kamenovanje žena za preljubu...ma ima toga pun ******...
...i ko će to da ukine...rusi...? ameri...? teško...
...tako da...možemo mi ovde da balavimo o tome još narednijeh 10 dana, sva ta praksa će ostane...

Dee...kako je to druga tema? Ne mozze biti druga tema. Devojchica od 5 - 9 godina sigurno nije zatrudnela zato shto je mala fufa koja se svojevoljno nabacuje vrshnjacima. To ne postoji.
Zatrudnela je jer je neko silovao. Samo tako je moguche.

Tu si se malo presla tamo i roditelji podmecu svoju decu cak i prodaju jer nemaju od cega da zive ili se jedno dete ***** da bi ostali preziveli .Nije to nikakvo silovanje.I zasto mislis da neko sa 13,14 godina ne moze da napravi dete ,neka ti muski deo foruma kaze kad su poceli da izbacuju spermu,u koliko godina.

a s druge strane, odsecanje glave čine određene grupacije...teroristi...a s druge strane za krađu se seče ruka i još neke tako drakonske mere po arapskome svetu...pa ono kamenovanje žena za preljubu...ma ima toga pun ******...
...tako da...možemo mi ovde da balavimo o tome još narednijeh 10 dana, sva ta praksa će ostane...
U pravu si neka procitaju temu devojcica sa 12 godina podnela tuzbu za razvod i sve je jasno tema je na ljisu.

mislim da mesas neke kulturoloska pitanja sa jednostavnim, gnusnim zlocinom. a evo, ja bih se slozila da pedofilu na nasim prortorima odseku ***** i da pisha na cevcicu. ili da ga kamenuju isto,...
mislim, azija i afrika me ne zanimaju, sta tamo raade zakradju i sl je njihov problem, ne zivimo u africi.
zivimo na tlu evrope, gde tvrdim, postoje preslabe kazne za slocine nad zenama i decom.

Poslovna žena iz Velike Britanije postala je najstarija britanska majka rodivši svoje prvo dijete, zdrava dječačića, u 67. godini.

Po medijskim izvještajima, Britanka, koja je na umjetnu oplodnju putovala u Ukrajinu, rodila je dijete carskim rezom u bolnici Addenbrookeu u Cambridgeu u utorak. Glasnogovornica bolnice rekla je da im je majka, imućna razvedena

mislim da mesas neke kulturoloska pitanja sa jednostavnim, gnusnim zlocinom. a evo, ja bih se slozila da pedofilu na nasim prortorima odseku ***** i da pisha na cevcicu. ili da ga kamenuju isto,...
mislim, azija i afrika me ne zanimaju, sta tamo raade zakradju i sl je njihov problem, ne zivimo u africi.
zivimo na tlu evrope, gde tvrdim, postoje preslabe kazne za slocine nad zenama i decom.

pa dobro...tema je bila deca rađaju decu po Azijama i ko im ih pravi...zato sam se ufatijo za susedne komtinente ko pijan za plot...

...a to za Evropu...ja bi samo švecki stamdard, što se tiče dece...ništa manje ništa više...

.......
"

:eek::eek::eek:
pomra se granica sve je vise tih koje tako male dobiju menstruaciju

nego..ova od 5...koji je to hormonski poremecaj...i na koju foru se kresala kad je vaginica jos majusna, na koju foru joj je stala beba u telu kad je mala????
jel ima neke slike?

Poslednja izmena:
.......
"

i?poJenta?:rtfm:

Znate shta je katastrofa?
Ne shto su te devojchice zatrudnele.
Moguche je, nije nemoguche.
Katastrofa je shto je neko smatrao da
treba da ima seks sa tom decom.
Sigurno nisu same od sebe zatrudnele.
Ima li fotografija dzukele koji je detetu napravio dete kako visi obeshen za jaj a?

pipi al da detetu od 5 godina nabijes k od aj nek bude vitjenamac od 13 cm pa sve bi bilo samo ne bi imala zdrav i prav oprgan da izdrzi dete...kako bre

.......
"

kaj?:eek:
A ne kakaj???

Poslovna žena iz Velike Britanije postala je najstarija britanska majka rodivši svoje prvo dijete, zdrava dječačića, u 67. godini.

Po medijskim izvještajima, Britanka, koja je na umjetnu oplodnju putovala u Ukrajinu, rodila je dijete carskim rezom u bolnici Addenbrookeu u Cambridgeu u utorak. Glasnogovornica bolnice rekla je da im je majka, imućna razvedena

i ovo je bolest...i sta umre kad dete ima 10 godina ...i aj u dom...pa premlatila bih je sve bi se pusilo...sebicno...nije dete igracka

Back