Zekan Zeko
Zainteresovan član
- Poruka
- 405
Nešto mi nikako ne ide u glavu-zašto su bake i deke uvek ljubazniji i bolji prema unucima nego prema rođenoj deci???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto mi nikako ne ide u glavu-zašto su bake i deke uvek ljubazniji i bolji prema unucima nego prema rođenoj deci???
decu su vaspitali, a sa unucima uzivaju![]()
Нама тетке "упропастише" децу. Све, али буквално све им чине што пожеле.Da bi nervirali i dovodili do ludila sopstvenu decu, dok kvare njihovu decu...Onda se deca, moram reći - s pravom, upitaju: pa kako si meni mogla/mogao da kažeš NE, kako si meni mogla/mogao da postaviš granice... a unici ti se sad penju na glavu dok se ti smeješ
A posle ih ja grdim, kažnjavam... a ti ne osećaš ni malo krivice, niti osećaš da grešiš...
![]()
Ovo se isto i ja pitam, mada u drugačijem kontekstu, baš ovako kako napisah. I piz.dim radi toga, a ništa ne mogu. Izgleda da bake i deke potpuno promene mentalni sklop i zaborave da su nekada umeli i da vaspitavaju. Kao što zaborave da će im unuci porasti jednoga dana i da će od te razmaženosti imati samo štetu, a nikako korist... eeeh, babska i dedska posla...![]()
taman sam tela da napišem od reči do reči![]()
pa da
sem toga, roditelji se često žale da moraju da ispravljaju "greške" koje načine baba i deda
a ja mislim da se detetu već sa 4-5 godina može reći: to smeš da radiš kod babe, kod mene ne smeš i kraj priče
e jednino me nervira, kad neko u MOM prisustvu dopušta detetu nešto sa čim se ja ne slažem i još mi kaže: ma puuusti dete
e onda imam više problema sa odraslim da se raspravim i dokazujem nego sa detetom