Maltretiranje zenskih grudi

BLAJBI

Zaslužan član
Poruka
103.496
Jedna ozbiljna tema. :rtfm:

Dokazano je da je RAK DOJKE najcesce posledica muskog maltretiranja ovog zenskog organa: grickanja, stipanja, uvrtanja, isisavanja i td...

Iako je to u ljubavnoj igri mozda nekima prijatno, NIKADA SE NE SME PRETERIVATI U TOME, sto muskarci veoma cesto rade...

Zene to nikada i pod nikakavim uslovima ne bi trebalo da dozvole!

Jelena - Ako mislis da nesto znas o dojkama,samo zato sto si zena, u velikoj si zabludi.Mi muskarci,pogotovu mi, kojima su zenske grudi relikvija. Mi koji sa zenskim grudima
"baratamo",kao pijanista sa koncertnim klavirom,ili jos bolje,one su nase "violine,na kojima izvodimo najlepse melodije osecanja.Cudi me Jelena,kako si mogla BLAJBIJU
da kazes,"kako je NEKADA znao,do sada je otislo u zaborav" ! To je velika uvreda.BLAJBI vazi za najveceg poznavaoca zenskih dojki,veci od svih nas ostalih muskaraca.
I jos jedno Jelena.Mi muskarci cenimo specijalno zenske dojke kruskastog oblika.Broj koji je ubedljivo najbolji (velicina) Br.3.Grudi moraju biti cvrste ali elasticne.Na kozi
grudi,ne sme biti nikakvih bubuljica.Koza mora biti besprekorno cista,vrhovi svetlo ruzicasti,kao sveze maline (bradavice). Veliki pozdrav nepoznatoj Koleginici:D

BLAJBI - Ti si po mom misljenju,univerzalni Genije po svim pitanjima,i naravno,kada je u pitanju kvalitet dobrih seksi dojki.Jedino se ne bih slozio sa tobom,da nije dobro za dojke,ako ih muskarci jace miluju i gnjece. Ja na primer obozavam da dojke bas onako punom sakom "tretiram",kao kada zene mese meko testo za pitu.Sto se tice zena,koje
sam tako tretirao,,one samo jece za vreme mog "tretmana",naravno iz velikog zadovoljstva.Ali tacna je tvoja dijagnoza,sisanje dece i godine,kod zena jako omeksaju dojke,
pa onda beznadezno vise,kao dve prazne torbe za pijacu.! Zalosno ali istinito. Zenske dojke su lepe i pozeljne,samo dok je zena jako mlada.Nesto slicno,kao sa rotkvicama.
Lepe su i ukusne,samo dok su jako mlade.!!!:p

BLAJBI - Ti si po mom misljenju,univerzalni Genije po svim pitanjima,i naravno,kada je u pitanju kvalitet dobrih seksi dojki.Jedino se ne bih slozio sa tobom,da nije dobro za dojke,ako ih muskarci jace miluju i gnjece. Ja na primer obozavam da dojke bas onako punom sakom "tretiram",kao kada zene mese meko testo za pitu.Sto se tice zena,koje
sam tako tretirao,,one samo jece za vreme mog "tretmana",naravno iz velikog zadovoljstva.Ali tacna je tvoja dijagnoza,sisanje dece i godine,kod zena jako omeksaju dojke,
pa onda beznadezno vise,kao dve prazne torbe za pijacu.! Zalosno ali istinito. Zenske dojke su lepe i pozeljne,samo dok je zena jako mlada.Nesto slicno,kao sa rotkvicama.

E sad si me razocarao svojim znanjem :/

Znas li ti, brate moj dragi, sta neki muskarci rade sa zenskim grudima?

GRIZU ih tako da se zubi na njima vide jos 2 nedelje, ISISAVAJU i prave do 10 "cupona" na svakoj, a znam za dva slucaja da je muskarac zeni ODGRIZAO bradavicu...!

Samo, mnogo od tih slucajena nikada ne dodje u javnost...Zene cute i trpe, stide se, sta li...?

A kada dobiju rak i odseku im dojku..... :sad2:

Pa stvarno, mozda neka od nas i voli to grizanje, sisanje i ostalo... A on nam uliva strah u kosti :rtfm:

on je fatalista tradicionalnih shvatanja, prevrnuo pola sveta, a strepi i gadi se oralnog seha..sad eto i sesi mu smetaju..mislim da je došao do neke samospoznaje koju će nam otkriti u nekoj novoj temi, tipa: šta sam hteo, a nisam smeo
ili
valjao sam samo žene, otkrih da me ne privlače ((:

- - - - - - - - - -

aaaaaaaaaaaaaa to zbog one teme sa zdravlja znači!!!:zcepanje: https://forum.krstarica.com/showthread.php/809091-Menstrualna-krv-spasava-od-infarkta!

Jedna ozbiljna tema. :rtfm:

Dokazano je da je RAK DOJKE najcesce posledica muskog maltretiranja ovog zenskog organa: grickanja, stipanja, uvrtanja, isisavanja i td...

Iako je to u ljubavnoj igri mozda nekima prijatno, NIKADA SE NE SME PRETERIVATI U TOME, sto muskarci veoma cesto rade...

Zene to nikada i pod nikakavim uslovima ne bi trebalo da dozvole!

simpatican si kao decak neki sa ovim temama :hahaha:

Pop Tv Please GIF by One Day At A Time

Back