Maltretiranje od strane moderatora u privatnim porukama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ortak2

Zainteresovan član
Poruka
371
Ignorišem(?)
Eno mi stoji crveno na kovertiću, ali neću da otvorim "pismo", jer me osoba maltretira.
Na nekoliko poruka sam joj odgovorila, više neću.

Predlažem da se uvede nekakva kazna i za njih, samo se korisnici kažnjavaju a nekad je provokacija da se korisnik dovede u stanje besa i sam sebi tako navuče ban zbog vređanja.

Zato ja više i ne otvaram poruke od dotične.. jer vidim da hoće da me isprovocira, sreća imam i pameti i samokontrolu, pa ne može, ali bilo bi dobro da se njihov rad takođe može kazniti.

Upvote 0
Ignorišem(?)
Eno mi stoji crveno na kovertiću, ali neću da otvorim "pismo", jer me osoba maltretira.
Na nekoliko poruka sam joj odgovorila, više neću.

Predlažem da se uvede nekakva kazna i za njih, samo se korisnici kažnjavaju a nekad je provokacija da se korisnik dovede u stanje besa i sam sebi tako navuče ban zbog vređanja.

Zato ja više i ne otvaram poruke od dotične.. jer vidim da hoće da me isprovocira, sreća imam i pameti i samokontrolu, pa ne može, ali bilo bi dobro da se njihov rad takođe može kazniti.
Ako te moderator po tvojoj proceni maltretira i provocira putem pp-a ili na samoj temi ,što mislim da je diskutabilno jer ni jedan mod nije
zaludan da kada dodje na forum to radi.Ali ako je kako si napisao obratiš se supermoderatoru ili adminu umesto da otvaraš ovakvu temu,.
sa vidjenjem dešavanja samo iz tvog ugla..Tema se zakljucava sa preporukom koja ti je data i ako je tacno to to si napisao da rešimo problem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back