Malta plaća turistima da dođu ove sezone

Zoran Jov

Elita
Poruka
16.194
Malta ovog leta zvuči kao obećana zemlja za turiste jer kada se granice otvore 1. juna dobijamo i pare za džeparac od tamošnjih vlasti. Novac koji nam sleduje kao posetiocima zavisi od vremena koje provedemo na Malti i kreće se od 100 do 200 evra ako ostanete duže od dve noći, pa smo proverili vredi li odlazak tamo i bez da nas neko za to nutka parama.

Opširnije ovde:

https://noizz.rs/noizz-travel/proverili-smo-koliko-su-dobre-plaze-na-malti/r751x55

Šta mislite...

a šta ce te ustasadija da radi?

eno dolje PICIGINX nam moze posvedociti I DUPE CE DA DAJU ZA TURISTA!

ON PRVI....

prošle godine da ne bi skapali od gladi su otvorili granice i time pogorsali svesno situaciju sa koronom.... u razgovoru mi kazu JBG MORALI SMO AKO OVO POTRAJE I IDUCE GODINE MI SMO PUKLI...

srbine ako si pametan tamo letovati neces...

a šta ce te ustasadija da radi?

eno dolje PICIGINX nam moze posvedociti I DUPE CE DA DAJU ZA TURISTA!

ON PRVI....

prošle godine da ne bi skapali od gladi su otvorili granice i time pogorsali svesno situaciju sa koronom.... u razgovoru mi kazu JBG MORALI SMO AKO OVO POTRAJE I IDUCE GODINE MI SMO PUKLI...

srbine ako si pametan tamo letovati neces...

Gde ces ti? U Tursku?

To se odnosi na konkretne slučajeve koji na ovom linku nisu istaknuti:

"Prema njegovim rečima, turisti koji rezervišu smeštaj u hotelu sa pet zvezdica dobiće 100 evra od turističke uprave Malte, a hotel će dodati još 100.

U sličnom aranžmanu, oni koji se odluče za hotel sa četiri zvezdice dobiće ukupno 150 evra, a oni koji rezervišu hotel sa tri zvezdice dobiće 100 evra."

Otprilike to je jedandan gratis u tih hotelima

Back