gost 202584
Poznat
- Poruka
- 7.235
дал човек верује по потреби ил жељи?
дал човек размишља по нагону ил образовању?
дал човек у(не)срећује себе ил друге?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pojednostavio si kompikovanu stavr...
1.veruje u sta,boga,ljude,ljubav..??what?
potreba izvire iz neke zelje...a moze i obrnuto,te dve stvari su vise sinonimi..
2.neko vise reaguje emocijama,a neko logikom i naucenim..zavisi od pojedinca i situacije..
3.opet ovo zadnje zavisi od pojedinca...
Čovek radi ono što mora.
Veruje i razmišlja kako mora.
U(ne)srećuje druge zato što mora. Pri tome ima utisak da svesno odlučuje, a u stvari funkcioniše onako kako je isprogramiran.
Al si nešto u pesničkom raspoloženju.1. потреба извире из нагона а жеља из чула.
Ajd, neću da ti kvarim poeziju.човек јесте стварлац-бог у телу-чулном.
роб ради шта мора а свестан шта разуме.
срећа је нада а стварање вечност...
Al si nešto u pesničkom raspoloženju.
poreba izvire iz nagona, a želja iz potrebe.
Pa neće valjda želja da izvire iz receprora?
Ajd, neću da ti kvarim poeziju.![]()
право име жеље је гордост.
.
pravo ime odricanja od želja je gordost...
to pokušavaju oni koji misle da će oponašanjem istočnih mudraca postati bolji od drugih...
iza želja stoje emocije....iza emocija stoji ili gordost ili srce ili oba...
tako da ne sporim da iza nekih i nečijih pa i mnogih i mnogo čijih želja stoji gordost,...
ali tvrdnja da iza svake želje stoji gordost je misao koja dolazi iz gordosti..
Zavisi od coveka...uglavnom su sve navedene opcije ukljucene. Logicki gledano obrazovan ce razmisljati i voditi se razumom, mada nema pravila.
A svojim postupcima najvise uticemo na sebe, a to se posredno reflektuje na ljude oko nas. Ono sto za nas moze da bude sreca, za drugog to ne mora biti.
A koja je poenta u nazivu ove teme, kada sadrzaj nije kompatibilan sa nazivom ?
малоумник бира.
бира, бира, бира...
па изабере рекламу.
мудрост није ограничена.
гордост је српска реч за сујету ил его...
осећање није нагон.
бира ко не зна.
ваздух ил нешто друго?
памет ил ишта друго?
Ne menjaj semantiku. Mislim na ovo prvo. A ovo drugo je skoro ok. Preciznije bi bilo, lepota je u umu posmatrača. Ali dobro, prihvata se pesnička sloboda.право име жеље је гордост.
нагон је пре расуђивања.
лепота је у оку посматрача.
Gledam maloumnike svaki dan. To je moj krst koji moram nosIti u ovoj inkarnaciji. Nema mi druge do da se naviknem.
Ako patiš, onda nisi našao mir.Kako moze shvatiti ako nije nasao mir, a ja koji sam nasao (pod pretpostavkom) patim?
Nisam ni tvrdio da si to rekao. Da nisi disleksičar?To je tvoja projekcija, ja to nisam rekao.
Ne može, to je uslovna rečenica nepismeni čoveče i tačno se zna kako se tumači. A ti svašta možeš, možeš da pripisuješ i ono što nije izrečeno. Da li ti je to prirodno stanje ili koristiš halucinogene?Jesi napisao ali to ALi se moze tumaciti dvosmisleno
Ti si miran... Ti is miran...a svi znamo da ti je cilj bio konstatacija. Sam si se uyebo i sad pokusavas disleksijom i drugim podvalama, ali, ja sam smiren ti nisi. Ja ne pisem dvosmisleno i ne pominjem bolesti za razliku od kojekude. Mir sa jedne strane a sa druge napetost. Prosetaj malo.
Kakve sad veze ima homoseksualnost u ovom kontekstu? Ti si kanda time opterećen. A onda je logično i da se postavi pitanje - zašto? Što ne odeš da proveriš malo svoje stanje?p.s. nemoj posle opet da kukas moderaciji kada neko napise da je homoseksualnost bolest jer vi bolesti lepite drugima a trazite neka ljudska prava... to nije u skladu sa zdravom pamecu pa samim tim prava necete ni dobiti
A zašto bi ti pominjao bolesti?