malopre

zavisi koga i kad.
burazere ne ispracam uopste. jedan ulazi i izlazi tako sam kad mu se navrne. ko da je njegova kuca. isto vazi i za mene. banem tako. ni ne zovem. nista...

ortake ispracam do kapije uvek (izmedju ostalog jer imam 4 kera kojih se svi plase a kerovi su bas gotiva, nikog ne diraju. samo sto jedan ima obicaj da skace za vrat da se igra :D psihopate...)

a pojedine osobe skroz do autobuske (700 m) i cekam dok bus ne krene.
to su ili par onih naj ili likovi koji dodju prvi put pa da se ne zagube :D

a ako dodju biciklom onda samo do kapije i njih, jer vec znaju put :D

kod mene mora da se zvoni da bi se ušlo u kuću.
dakle,ispraćam naravno.
smatram da je to poštovanje mojih gostiju.
ja i muža, u glavnom ispraćam,kada ide na neki bitan sastanak,
da prospem vodu za njim... 8)
smatram da je to odraz nekulture,ležiš,prostro si se i mrzi te da ispratiš drugare...
ma to i ono ležanje, a neko ti došao....fuj, bljak!
mogu da oprostim takvo ponašanje samo kod mog druga u kući,on rinta po ceo dan, pa kada ga zateknem na kauču, ne smeta mi.
ali imam drugaricu koja ni zbog čega se čepi po krevetu po ceo dan...e to mi diže pritisak.
uh,baš sam neka keva.ajd zdravo :x

leblebije:
Moji drugovi moraju biti uredno ocheshljani, uredno popeglani, sa shto vishe zhalatina u kosi.... e onda se pitam da li da ih pratim ili c...

to nedjeljkova kategorija....mora da povedem rachuna o svojemu izgledu....e moj ti....ja sam mislio da ti je stalo do mene ovakvog kakav jesam....ah....bash si surov

btw....tebe i necu nisam ispratjo kad metih ovu temu....a i ko bi te ispratjo tako zhelatinoznog

Back