Maloletnik BMW-om pregazio dete (3), ono od povreda preminulo

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
21.091
Sinoć je u naselju Pećinci, blizu Sremske Mitrovice, maloletnik vozio BMW i zgazio dete od 3 i po godinice...
Vozač je uhapšen, dete odneseno u mrtvačnicu...

Da li će tatin sin dobiti nanogicu?

Screenshot_427.png

Dokle ćemo ovo da trpimo?

Screenshot_428.png

https://www.blic.rs/vesti/hronika/h...gazio-dete-3-ono-od-povreda-preminulo/1yc3hdr

Screenshot_429.png

Screenshot_430.png
Screenshot_431.png
Screenshot_432.png

Pade mi napamet Mitrovićev sin, valjda zato što je "tatin sin" veoma važna institucija (da ne kažem
- dijagnoza) u našem društvu...
Duboko saučešće porodici i ovoj jadnoj zemlji...

Poslednja izmena:
Sinoć je u naselju Pećinci, blizu Sremske Mitrovice, maloletnik vozio BMW i zgazio dete od 3 i po godinice...

Pogledajte prilog 1166544

Pogledajte prilog 1166546

https://www.blic.rs/vesti/hronika/h...gazio-dete-3-ono-od-povreda-preminulo/1yc3hdr

Pogledajte prilog 1166549
Pogledajte prilog 1166550Pogledajte prilog 1166551Pogledajte prilog 1166552

Pade mi napamet Mitrovićev sin, valjda zato što je "tatin sin" veoma važna institucija (da ne kažem
Kaze se guzonjin sin .

Resenje bi bilo obavezne kamere u kolima koje bi merile i brzinu voznje.
Ako kamera na radi ili se snimkom nesto petlja da se vozac najstroze kazni.
Raznorazna rešenja mi padaju na pamet...
Pitam se šta bih lično uradila da je moje dete, ili moj unuk pregažen...

Kaze se guzonjin sin .
Naguzio se guzonjin sin... sada ćemo videti šta će dalje da se dešava...

Pogledajte prilog 1166544

Pogledajte prilog 1166546

Pogledajte prilog 1166549
Pogledajte prilog 1166550Pogledajte prilog 1166551Pogledajte prilog 1166552

https://forum.krstarica.com/threads/saobracajne-nesrece.943521/

Raznorazna rešenja mi padaju na pamet...
Pitam se šta bih lično uradila da je moje dete, ili moj unuk pregažen...

Naguzio se guzonjin sin... sada ćemo videti šta će dalje da se dešava...
BIce zataskavanja ako je guzonjin sin ,podmetanja ,svaljivanje krivice na one sto su dozvolili da dete od 3 godine bude na ulici ,samo da bi se odgovornost skinula sa tog malog govnara ubicu .

Meni su najbizarniji ovde komentari o tome kako taj neko što je čuvao dete treba da bude kriv što se ono našlo na putu...alo ljudi,pa šta treba,da se mala deca vode na povodcu da bi neki siroti,bahati vozači mogli da se silie na miru? Alo postoji dobar razlog zašto je ograničena brzina u naseljenim mestima jer ko još može trogodišnjem klincu koji ni nos ne zna da obriše,objasni saobraćajna pravila i da ono razum a momenat ne pažnje je dovoljan da se klinac nađe tamo gde ne bi trebao jer u tim godinama ni nije svesno opasnosti.

Meni su najbizarniji ovde komentari o tome kako taj neko što je čuvao dete treba da bude kriv što se ono našlo na putu...alo ljudi,pa šta treba,da se mala deca vode na povodcu da bi neki siroti,bahati vozači mogli da se silie na miru? Alo postoji dobar razlog zašto je ograničena brzina u naseljenim mestima jer ko još može trogodišnjem klincu koji ni nos ne zna da obriše,objasni saobraćajna pravila i da ono razum a momenat ne pažnje je dovoljan da se klinac nađe tamo gde ne bi trebao jer u tim godinama ni nije svesno opasnosti.
Nema sta da ti budu bizarni komentari ,jer ako je guzonjin sin u pitanju upravo ce se na to i ici ,to je toliko providno.

BIce zataskavanja ako je guzonjin sin ,podmetanja ,svaljivanje krivice na one sto su dozvolili da dete od 3 godine bude na ulici ,samo da bi se odgovornost skinula sa tog malog govnara ubicu .
Znas kako, koliko vidim pored puta je kucno igraliste neobezbedjeno. Ovde je samo pitanje kojom je brzinom vozio, i u kom stanju.
Obaska sto sa 17 ni ne moze da ima dozvolu.

Em bez vozacke ,em jaci auto za one koji imaju probnu ...plus prekoracenje brzine i plus ako stvarno nije stao ,to su 4 teska krivicna dela.
Steta sto nasi saobracajni zakoni nisu kao u Nemackoj gde se to tretira kao ubistvo, i placa se ogromna otsteta,
ako te udari. Tamo ako te vidi svaba da prilazis plocniku koci ko da je crveno.

Bitno je da je naglašena marka vozila u naslovu iako je vozač uhapšen.
Sve više brinem za okolinu i zatupljenost naroda.
Za one koji počine tako nešto smrtna kazna je blaga.
Tucanje kamena doživotno.
Slažem se potpuno! A to što je naglašena marka automobila, to i jeste važno... ne nama, ali džukcima i te kako!
Moj komšija je sinu od 18 godina kupio džip i limitirao mu brzinu do 80km/h... Klincu kome još uvek cure bale pokloniti
džip, koji je njemu prvi auto u životu, pa to je jaka F dijagnoza oca... ne sina...Mislim da roditelji treba da tucaju kamen uz svoju
voljenu decu...

Steta sto nasi saobracajni zakoni nisu kao u Nemackoj gde se to tretira kao ubistvo, i placa se ogromna otsteta,
ako te udari. Tamo ako te vidi svaba da prilazis plocniku koci ko da je crveno.
Onda mozes da zamislis koliko ce tek biti opasna elektro vozila ,i sam sam naveo primer od onomad kada me je lik na skuter- trotinetu -biciklu presekao na pesackom i umalo udario !
Isto takvo bahato ponasanje ko mnogi vozaci Bmw !

Sto je najgore nit ce da plati otstetu nit ce mali da robija. Moj teca iz engleske kaze da su vozaci kod nas ubice,
jer tako voze, covek se frapira kad god prelazi ulicu...
Gledaj ,kod mene u gradu staju kada je pesacki ,van grada kada prelazis na pesackom skoro niko ne staje nego i ubrzaju i prekoracuju brzinu od 50 km/h,neretko se desi da voze i preko 100 ...

Slažem se potpuno! A to što je naglašena marka automobila, to i jeste važno... ne nama, ali džukcima i te kako!
Moj komšija je sinu od 18 godina kupio džip i limitirao mu brzinu do 80km/h... Klincu kome još uvek cure bale pokloniti
džip, koji je njemu prvi auto u životu, pa to je jaka F dijagnoza oca... ne sina...Mislim da roditelji treba da tucaju kamen uz svoju
voljenu decu...
Da li mentalno sazrevam pa obraćam više pažnju na to ali iz godine u godinu ljudi se sve više opuštaju, došlo je do toga da ubistvo bude normalna stvar.
Bahatost i samoživost je jako izražena.
Živimo u svetu gde svaki pojedinac misli da ima veća prava od svih ostalih i posle se čudimo kad nastane haos.

Back