Maloletnici prebili štanglama čuvenog beogradskog doktora i sinove!

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.118
Prvo mu je siledžija udario sina u školi a kad si otišli da vide ko je to, napasnici maloletnici ih napali štanglama. završili na ugrentom. Otac dobio potres mozga.

Cela priča ovde

1703625360119.png

Nadam se da će da naprave primer za sve i kazne te siledžije najviše što može. zatvor zasigurno.

Srbija je protiv ikakvog nasilja!
Zaista, mi nismo nacija nasilja. Čoveče, kad si mi drag, moram da te zagrlim, da ti se obratim, da ti stavim do znanja da sam čovek kao i ti.
Treba vratiti pravilo osnovne kulture-nazovi "Dobar dan!", ne prolazi pored ljudi kao pored kamenja ili turskog groblja. Kod mene postoji osoba u porodici zbog koje zamišljam da izgovaram: "Muuuuuuuuuu!" jer nikad ne naziva "Dobar dan" kad naiđe na vrata.
U velikim gradovima je to nepoznanica, ali u malim."Mooo, mooo, mooo!"
Prazni pogledi i nikakva intencija da se nazove obično "Dobar dan!" treba da se svrsta u greh.

Zaista, mi nismo nacija nasilja. Čoveče, kad si mi drag, moram da te zagrlim, da ti se obratim, da ti stavim do znanja da sam čovek kao i ti.
Treba vratiti pravilo osnovne kulture-nazovi "Dobar dan!", ne prolazi pored ljudi kao pored kamenja ili turskog groblja. Kod mene postoji osoba u porodici zbog koje zamišljam da izgovaram: "Muuuuuuuuuu!" jer nikad ne naziva "Dobar dan" kad naiđe na vrata.
Prazni pogledi i nikakva intencija da se nazove obično "Dobar dan!" treba da se svrsta u greh.
Lepo vaspitanje nije u programu.

Srbija je u snu...
Evo kad pogledas o cemu pricaju Srbi , to je sve izmisljotina, od toga da su posteni , da im je stalo do dece i milion sitnih stvari koje pricaju..

Da im je stalo do para to ne pricaju , ali to bi bila vise istina...
Da kradu i to bi bila vise istina..

Ako se postavi pitanje hoces li da platis ili da ti dete vaspitava ulica, skoro svako ce da kaze, pa i ja sam vaspitavan na ulici pa sta mi fali..
Primer deci, ako ga dete dobija od roditelja, bas se usrecilo..

Mozda je gore u CG, mozda, ali nije utesno....
Prenaglasene reakcije, sebicluk, sve to dete pokupi od roditelja u Srbiji cak i kad roditelji nisu bas takvi , ali ce u reakcijama svakodnevnim itekako to pokazivati...a dete videti..

Ali ako moze da se pokaze i prikaze drugima, onda je dobro...
Totalno licemeran zivot....
Cigani sa svojom kulturom zive iskrenije u sadasnje doba nego Srbi...
Ciganin ce kad isprosi da kupi sebi sladoled, a onaj koji mu je dao ce detetu da ga uskrati....
Smesno je kad to neko kaze, svi ostali ne veruju, a opet moze se cesto cak naci i dokaz da je tako....samo ljudi zaboravljaju sta rade, jer uglavnom u Srbiji i CG rade po principu ja vaspitavam dete tako sto mu kazem, a ne tako sto mu pokazem...

Srbija je u snu...
Evo kad pogledas o cemu pricaju Srbi , to je sve izmisljotina, od toga da su posteni , da im je stalo do dece i milion sitnih stvari koje pricaju..

Da im je stalo do para to ne pricaju , ali to bi bila vise istina...
Da kradu i to bi bila vise istina..

Ako se postavi pitanje hoces li da platis ili da ti dete vaspitava ulica, skoro svako ce da kaze, pa i ja sam vaspitavan na ulici pa sta mi fali..
Primer deci, ako ga dete dobija od roditelja, bas se usrecilo..

Mozda je gore u CG, mozda, ali nije utesno....
Prenaglasene reakcije, sebicluk, sve to dete pokupi od roditelja u Srbiji cak i kad roditelji nisu bas takvi , ali ce u reakcijama svakodnevnim itekako to pokazivati...a dete videti..

Ali ako moze da se pokaze i prikaze drugima, onda je dobro...
Totalno licemeran zivot....
Cigani sa svojom kulturom zive iskrenije u sadasnje doba nego Srbi...
Ciganin ce kad isprosi da kupi sebi sladoled, a onaj koji mu je dao ce detetu da ga uskrati....
Smesno je kad to neko kaze, svi ostali ne veruju, a opet moze se cesto cak naci i dokaz da je tako....samo ljudi zaboravljaju sta rade, jer uglavnom u Srbiji i CG rade po principu ja vaspitavam dete tako sto mu kazem, a ne tako sto mu pokazem...

Prvo mu je siledžija udario sina u školi a kad si otišli da vide ko je to, napasnici maloletnici ih napali štanglama. završili na ugrentom. Otac dobio potres mozga.

Cela priča ovde

Pogledajte prilog 1471371

Nadam se da će da naprave primer za sve i kazne te siledžije najviše što može. zatvor zasigurno.
Pa kad stranka NASILJE PROTIV SRBIJE, može motkama i kamenicama da gađa policajce i razbija Skupštinu, zašto i oni ne bi mogli da polupaju nečije glave ?

Ovo je direktna posledica DESTABILIZACIJE SRBIJE, koju sprovode AUTOŠOVINISTI - DRUGOSRBIJANCI. :kafa:

Oce to. Roditelji ne kontrolisu decu... ne znam samo o kom se uzrastu radi, ali nosenje nozeva i lanaca, te stangli je u srednjim skolama norm...
Ja mogu da opravdam donekle mlade roditelje danas tako sto kazem da nisu imali od koga da nauce...jer neki stvarno pokazuju bas takvo stanje...video sam u praksi, znaci vidim emocionalne roditelje koji ne znaju gde im je dupe gde glava, a nisu glupi...
Kad malo procackam, vidim da su to osobe koje su zapustene i usiljene...tj prisiljene su da zive svoje zivote a da nisu pokupili vaspitanje ama bas nikakvo ni dobro ni lose od svojih roditelja koji su imali vaspitanje i dobro i lose ali ga nisu pokazali i primenili....nego su malo hermeticki zatvorili svoju decu , sto nije tesko danas a i tada...

Ali ja bih tu mogao da pomognem kad mi ne bi Srbija i narod Srbije radio o glavi...tj sto bas ti , e sad ti znas a niko drugi ne zna i slicne stvari....
Onda ostavis sve da se razvija tacno onako kako znas da hoce...
Jer sta ce raditi roditelji koji nisu videli ni kako se vaspitava on sam pa ni njegova deca ili ona sama pa ni njegova deca..
Strasno je sto su svi ostri na jeziku a stvarno ne znaju kako se vaspitava...

Pa kad stranka NASILJE PROTIV SRBIJE, može motkama i kamenicama da gađa policajce i razbija Skupštinu, zašto i oni ne bi mogli da polupaju nečije glave ?

Ovo je direktna posledica DESTABILIZACIJE SRBIJE, koju sprovode DRUGOSRBIJANCI. :kafa:
Auuu , stvorili stranku da opanjkaju onaj pokret sto je izasao na ulice???????
Jel moze neko da nazove stranku umri muski i da me totalno uneredi tako sto me onda svi povezuju sa takvom strankom?

Ja mogu da opravdam donekle mlade roditelje danas tako sto kazem da nisu imali od koga da nauce...jer neki stvarno pokazuju bas takvo stanje...video sam u praksi, znaci vidim emocionalne roditelje koji ne znaju gde im je dupe gde glava, a nisu glupi...
Kad malo procackam, vidim da su to osobe koje su zapustene i usiljene...tj prisiljene su da zive svoje zivote a da nisu pokupili vaspitanje ama bas nikakvo ni dobro ni lose od svojih roditelja koji su imali vaspitanje i dobro i lose ali ga nisu pokazali i primenili....nego su malo hermeticki zatvorili svoju decu , sto nije tesko danas a i tada...

Ali ja bih tu mogao da pomognem kad mi ne bi Srbija i narod Srbije radio o glavi...tj sto bas ti , e sad ti znas a niko drugi ne zna i slicne stvari....
Onda ostavis sve da se razvija tacno onako kako znas da hoce...
Jer sta ce raditi roditelji koji nisu videli ni kako se vaspitava on sam pa ni njegova deca ili ona sama pa ni njegova deca..
Strasno je sto su svi ostri na jeziku a stvarno ne znaju kako se vaspitava...
Ma klinci iz srednje se loze na Nedica i navijace, sta mogu pametno od toga da nauce?

Ali ovo nema veze sa nasiljem. Tj. možda ima u smislu da onaj što uradi štanglom neće reći Dobar dan, ali onaj ko ti ne kaže Dobar dan neće te obavezno i tresnuti štanglom.
Ne znam...nek se vrate popravni domovi a roditelji da plaćuju odštetu.

Ovo je direktna posledica DESTABILIZACIJE SRBIJE, koju sprovode AUTOŠOVINISTI - DRUGOSRBIJANCI. :kafa:
aha...a i oni sa cekicem u okolini Sapca...tuku ljude, a policija to posmatra...hm, a i Velja Nevolja, melje ljude u Ritopeku, a policiji to nije poznato

aha...a i oni sa cekicem u okolini Sapca...tuku ljude, a policija to posmatra...hm, a i Velja Nevolja, melje ljude u Ritopeku, a policiji to nije poznato
Kad smo kod Šapca, vaši borci za nasilje su pesnicama iznabadali ovog radnika na bageru ?

Čak nije bio ni vozač, već samo bio u kabini.

Nisu im dali NASILNICI da prođu ulicom.

I još pritom završili u URGENTNOM CENTRU ?

f_22872705_1280.jpg

Možda mlađi brat ili sin vozača bagera, mlad dečak, OLEŠIO GA MARINIKIN TABADŽIJA PESNICAMA ?

Marinika.jpg

Evo i "Heroja" koji je klinca iznabadao pesnicama ?

BUDUĆI MINISTAR POLICIJE u vladi partije NASILJE PROTIV SRBIJE . :kafa:

Kad smo kod Šapca, vaši borci za nasilje su pesnicama iznabadali ovog radnika na bageru ?

Čak nije bio ni vozač, već samo bio u kabini.

Nisu im dali NASILNICI da prođu ulicom.

I još pritom završili u URGENTNOM CENTRU ?

Pogledajte prilog 1471568

Možda mlađi brat ili sin vozača bagera, mlad dečak, OLEŠIO GA MARINIKIN TABADŽIJA PESNICAMA ?

Pogledajte prilog 1471570

Evo i "Heroja" koji je klinca iznabadao pesnicama ?

BUDUĆI MINISTAR POLICIJE u vladi partije NASILJE PROTIV SRBIJE . :kafa:
koji to moji...a ovi sa motkama, ciji su

odkako su rekli da dijete nesmije zaplakati, ne vezano koliko djece imaš svako mora imati svoju sobu svoju kofu svoju lopaticu,
Ako se djeca nažicaju (pobesne) jer brat i sestra imaju dve trešnje više na tanjiriću, ili hoće bas tu igračku koja je trenutno zauzeta, nešto fol nije uredu sa djetetom pa sa cijelom familijom!
Djeca danas nesmiju čuti reci “nema ili nemože” naprotiv ako sa dvije godine koristi tutu moraš ga nagraditi, sve sto poželi ti mu kupi, parkiraj ga ispred tv-a i playstationa i neka sa 16 godina nema pojma kud udara i šta će od života

Djeca su razmićena i sami se odgajaju i tu je sva tuga

И мене мрзи често нажалост.

Back