MALOLETNICI I DALJE _ STALNI GOSTI BEOGRADSKIH SPLAVOVA !!!

I ako je donet (izgleda samo formalno) Zakon o zabrani prodaje i sluzenja u ugostiteljskim objektima,alkoholnih pica maloletnicima,to je ipak ostalo izgleda,
samo slovo na papiru.Ti toliko cuveni (po meni po zlu) splavovi restorani,puni su
nocu omladine,koja u dobrom broju,nema navrsenih osamnaest godina.

I ne samo to,cesto citamo u dnevnoj stampi,o "obracunima" medju maloletnicima,
cesto i uz upotrebu vatrenog oruzja.Mislim,da svake noci trebalo vrsiti racije-preglede
nocnih posetilaca,od kojih mnogi,dolaze na "provod" sa vatrenim oruzjem u dzepu.
Roditelji su nazalost,verovatno zbog uticaja televizije,kompjuterskih krimi filmova,
kao i opsteg haoticnog okruzenja, izgubili "bitku",sa svojim tinejdzerima.Mislim da
je svoju ulogu (po meni negativnu) odigrao i dineti zakon,po kome roditelji skoro
ne smeju ni glas da povise,kada grde svoje "dete) a kamoli da ga malo "cusnu" po
zadnjici.Kada smo mi odrastali,taj zakon o "zastiti dece od roditelja" nije postojao
ali smo zato svi mi,postali dobri ljudi.Cesto cujem zalbe roditelja,koji kako im sin
ili cerka napune sesnaest godina,bukvalno padaju u ocajanje,jer ne mogu nikakvim
merama,da se odupru ucenjivanju,rodjene dece.

Kada smo mi odrastali,taj zakon o "zastiti dece od roditelja" nije postojao
ali smo zato svi mi,postali dobri ljudi.
Хммм...
Да је тако, да ли би нам деца била оваква?:think:
Да ли би дозволили да се све ово зло овако лако увуче?
Да ли би било оволико тих сплавова?
Ми смо ово хтели.
Било нам досадно, било нам је мало...
Сад имамо све, зар не?
Не баш сви, али, добро, сад...

U pravu si,neverovatno je kakvi mladi debili dižu buku sa splavova od koje ne može da se spava.ali ima tamo takodje i odraslih debila ,još kako.
A to da smo mi odrasli kao dobri ljudi diskutabilno je ,inače ne bi bili u ovakvoj situaciji za koju su ne klinci,već odrasli ,zaslužni...a klinci će ispaštati ,ali tako će se jedino naučiti pameti,ma život je čudo....

...dobro bre beogračići , pa ima li nekog živog na ovoj planeti za koga vi imate ljudskih interesovanja...da li postoji još negde neko ko je živ i neje beograđanin...beogradske ku*ve te ono te ovo...beogradski prajdovci te ovo te ono....beogradski kriminalci te ovo te ono...beogradska meticinskamafija ...beogradskamafija u porodilištima....beogradski vodovod i gradnavodi ( ako vamneko sjebe neki ventil za vodu ,propašće vam gradna vodi - otićićešeici inećebiti legalizacije muške prostitucije...beogradski bankarski pljačkaroši...beogradski zaštićeni svedoci višestruki zločinci i ubicekoje su žrtve mlele i hranile jezerskeribe....beogratski kapetan dragan ...beogratski JSOVOVCI....beogradski atetntatori...beogradski dileri...beogradski narkomani ....dapuknečovek odnabrajanja ...i sad beogradski maloletni delikventi splavari....
PA DOSTA LJUDI AKO ZA BOGA ZNATE....GORI STEOD BEOGRADSKIH STO TRUBA - NE PREKIDATE !

Back