MALOLETNICA NAPRAVILA HAOS U NOVOM SADU ZBOG 10.000 DINARA!

• Začetnik teme Začetnik teme Gusan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Za 100 dinara da mi uzmeš iz ruke bi popio šamar. Za hiljadu bi već bilo fajta. Deset hiljada i više, cepam se do smrti. Mislim to mi četvrtina plate! Šta sam ja budala da radim 7 dana za dž?!
1evro = 117 dinara :hahaha:.
Ok ako je neko bezobrazan da hoće da istrgne iz ruke pa šamar ,ali da mi je neko dužan od prijatelja 1000 dinara i neće da vrati ta bi osoba završila sa mnom. S obzirom da je kod mene uži krug prijatelja i da nikad ne traži to mi se ne može desiti.

Младост - лудост.
У њој је очигледно већ чучала звер коју је требало пустити са ланца. И ето, ово је резултат.
Jedina ludost je - podrijetlo.
Naime u Bukovac je došlo mnogo njih iz Bosne sa svojim običajima oko para.
A čim je i čekić radio zbog 100 evra onda ne treba mnogo mislit.

Зар спасти (на ниске гране) нема дргуо значење?
Логичније је да је спас ~ спасавање ~ спасити.
Pa vidi ako se FIAT piše FIJAT onda je logično da se BMW piśe BEJEMVE
Nije suština pravilno napisati već kako udenuti J gdje trjeba da bude ko u rodno selo.
Mnoga prezimena su nastala u to selo jal ovaj ne ume da ga rekne jal onaj ne ume da napiše
Takvo selo :mrgreen:

Добро, ти онда изговарај спасти, спаслац, а ја ћу ово друго.
Niko ne izgovara "spaslac" bez "i" jer nastavak "-ilac" se koristi za sve glagole, ali niko normalan ko govori književni srpski ne izgovara ni "spasiti" sa "i" jer je to idiotizam kao rezultat hrvatske ujdurme koju su uveli kajkavci kad je Ludwig, samonarečeni Ljudevit, Gay (prezime mu se pisalo ovako jer je bilo francusko iako je on bio ponemčen) usvojio srpski za zvanični jezik u Horvathmegye i Szlavoniamegye, a na nesreću je Zagreb, grad proglašen za glavni, u kajkavskom, tj slovenačkom području (oni nisu znali srpski jezik uopšte, pa su ga deformisali).

Ne može se u književni jezik unositi ništa po ličnom nahođenju, postoji pravopis.

Back