Zar nije torta hladna
Aktivan član
- Poruka
- 1.205
Da li mogu ja od 16 godina da idem kod doktora u Srbiji bez roditeljske pratnje? Preciznije receno kod drzavnog psihologa i po vasem iskustvu da li su bolji drzavni ili privatni psiholozi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, svakako. U tim godinama, a možda i ranije posetio sam psihologa (ništa sramota).Da li mogu ja od 16 godina da idem kod doktora u Srbiji bez roditeljske pratnje? Preciznije receno kod drzavnog psihologa i po vasem iskustvu da li su bolji drzavni ili privatni psiholozi.
Ja nemam problem da kazem da idem kod psihologa. Ja smatram da je to ljudska potreba i da ne treba se stideti toga. Kao sto kaze Aleko(lik iz Puskinovog rommana) ljudi u gradu se stide i da stvarno vole.Da, svakako. U tim godinama, a možda i ranije posetio sam psihologa (ništa sramota).
nema potrebe da se stidis i bravo za odluku da odes ako se lose osecas ili imas potrebu za psihologomJa nemam problem da kazem da idem kod psihologa. Ja smatram da je to ljudska potreba i da ne treba se stideti toga. Kao sto kaze Aleko(lik iz Puskinovog rommana) ljudi u gradu se stide i da stvarno vole.
Ne samo da to nije problem, nego je za pohvalu, da je neko drugo vreme.Ja nemam problem da kazem da idem kod psihologa. Ja smatram da je to ljudska potreba i da ne treba se stideti toga. Kao sto kaze Aleko(lik iz Puskinovog rommana) ljudi u gradu se stide i da stvarno vole.
A dobro ako je ljudska potreba da odem i ja a posle cu upisem to posto je unosan posoJa nemam problem da kazem da idem kod psihologa. Ja smatram da je to ljudska potreba i da ne treba se stideti toga. Kao sto kaze Aleko(lik iz Puskinovog rommana) ljudi u gradu se stide i da stvarno vole.
Да би то уписао и завршио мораш имати вољу за рад са људима и такве особине да си вољан да помогнеш чак и онда када су особе тврдоглаве, иритантне и сл. Можеш ли?A dobro ako je ljudska potreba da odem i ja a posle cu upisem to posto je unosan poso
Аха.Ma sve za pare
Ja sam iz Kragujevca imamo par privatnih psihologa,sto se tice drzavnih imamo jednog psihologa i jednog psihijatra za moj uzrast koliko ja znam.Ne znam odakle si, ako si iz Beograda možeš u savetovalište.Piše da ne treba ni uput ni knjižica
https://www.lazalazarevic.rs/index....tno-savetovanje-u-centru-za-mentalno-zdravlje
Nemoj da te odvraća što je u Lazi, tamo su odlični stručnjaci.
Mislim da od petnaeste godine možeš sam kod lekara.
Nina, ovo jeste dobronameran savet, ali možda postoji razlog zašto želi sam da ide
Мој савет је да се фокусираш на једног. А ти просуди ко поседује најбољи квалитет.Ja sam iz Kragujevca imamo par privatnih psihologa,sto se tice drzavnih imamo jednog psihologa i jednog psihijatra za moj uzrast koliko ja znam.
Боље се држи државног. Приватници су скупи.Ja bih drzavne prvo posetio pa onda skolskog pa tek onda privatnog i ko je najbolji taj dobija.
Ako se ne varam, od 15 te godine ides sam kod psihologa.Da li mogu ja od 16 godina da idem kod doktora u Srbiji bez roditeljske pratnje? Preciznije receno kod drzavnog psihologa i po vasem iskustvu da li su bolji drzavni ili privatni psiholozi.
Kako mislis iduce godine ne razumem.Probaj kod tog "drzavnog, ali gledaj da to ne bude iduce godine.
Mozda nema termina pa ti zakaze za iducu godinu ili za jesen.Kako mislis iduce godine ne razumem.