gost 224104
Elita
- Poruka
- 20.630
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bi im ja hebo mater za ovo!!!
Meni žao ovih ljudi...
Одушевљен сам :О ово је брате скривена камера
Ovaj poslednji je najjačireakcija mushkaraca je za plakati![]()
Pf...koja glupost. Uhvatila bih devojčicu za gušu i vukla bih njenu kosu, a onu devojkuu kancelariju lepo bih je opalila šamar.
Briga ih za naše bolesti i psihe. Ko ih sve ebe.
Istinita priča: Čovek je imao noćne košmare svake noći, sanja isti san kako ga juri vepar a on u panici beži koliko ga noge nose.I morao je da poseti psihijatru i on ga posavetova da mora da se suoči sa veprom da vidi šta će bude ili će imati košmar celog života.On posluša, skupi hrabrost, i u snu mu opet dođe vepar i on umesto da beži okrene se ka vepru i suoči s njim.Zamisli....vepar se pretvorio u malog kućenca kako cvili i podvio rep i pobeg'o.Tako je pobedio svoj košmar.
Tako jedan čovek stalno sanjao patuljka koji ga budi i pita da li je piškio.
Kad on kaže da nije, ovaj mu odgovori, pa šta čekaš.
Svako jutro se budi upišan.
Psihijatar mu kaže da se suoči sa patuljkom i kad ga ovaj pita to , odgovori da je piškio.
I stvarno, patuljak dođe i pita, jesi piškio, čova rešen da se suoči odgovori , jesam , piškio sam.
Kad ono patuljak se vragolasto nasmeje i pita, a jesi kakio..................![]()
Tako jedan čovek stalno sanjao patuljka koji ga budi i pita da li je piškio.
Kad on kaže da nije, ovaj mu odgovori, pa šta čekaš.
Svako jutro se budi upišan.
Psihijatar mu kaže da se suoči sa patuljkom i kad ga ovaj pita to , odgovori da je piškio.
I stvarno, patuljak dođe i pita, jesi piškio, čova rešen da se suoči odgovori , jesam , piškio sam.
Kad ono patuljak se vragolasto nasmeje i pita, a jesi kakio..................![]()
Brazilci i Japanci imaju najbolje skrivene kamere.