ja danas videla decaka koji ce za desetak godina postati sljepko. baba ga drzi za ruku, a u drugoj prut. i tako setaju ulicom. e svako cuva decu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....ma prut je zbog pasa lutalica .................MYOB:ja danas videla decaka koji ce za desetak godina postati sljepko. baba ga drzi za ruku, a u drugoj prut. i tako setaju ulicom. e svako cuva decu.
..MYOB:ja danas videla decaka koji ce za desetak godina postati sljepko. baba ga drzi za ruku, a u drugoj prut. i tako setaju ulicom. e svako cuva decu.
Vesela_zena_beogradska:Nije imao chime da zakovitla .. inache je gotovo pravilo da mushkarci koji imaju bilo kakav problem sa qrcem, bilo po pitanju velichine, preuranjene ejakulacije, ili sa erekcijom .. chesce pribegavaju nekim neuobichajenim vidovima zabave, koji chesto upravo iskljuchuju kitu iz takvog odnosa.
po dupetu obavezno.otkidam na lepu zensku guzumontenegrin88:Volite li kad kresete da sklapite curu po dupetu ili po faci.
Nope.montenegrin88:Volite li kad kresete da sklapite curu po dupetu ili po faci.