Clyde_the_Glide
Aktivan član
- Poruka
- 1.694
ima janensy4ever:joj bre jel ima nekog kome ne fali nishta![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima janensy4ever:joj bre jel ima nekog kome ne fali nishta![]()
nensy4ever:joj bre jel ima nekog kome ne fali nishta![]()
sta, jos nisi nista slomio zbog roski??? koje vozis?Shinoda:Mogao sam da se zakunem da sam odgovorio na ovu temu i da je ona u skorije vreme postavljena! :? :shock:
U porodici imam istoriju srchanih problema i s obzirom na moj raskalasan, hedonisticki zivot cenim da cu umreti poprilicno mlad :shock:
Za sada ne ispoljavam nikakve simptome..
Od ostalih boljki...
-Malo sam gluv, posledica konstantnog nosenja discmana, mp3 playera i sl..
-Imam neku nosnu devijaciju i otezano disem kroz levu nozdrvu (i nije neki problem)
-vucem nekoliko povreda koje se povremeno ispoljavaju pri extremnijim fizickim naporima
-alergican sam na polen![]()
Shta hocesh? Urale dlake su eshto njpdvartnije! Meni urasle od brijanja brade! Kad je drugarica iz razreda pochela da ih vadi, ma le nisam slogirao!dr.koki:Inace svaku laksu operaciju(urasli nokti, urasla dlaka, usivanje....) radim sam sebi.
Ako ti se alergija javlja u avgustu i septembru, znaj da si alergicna na ambroziju. To ti je neki zbidelj sto raste po njivama. Jednini lek je tu Diprophos. Mene je izvukao vise puta.Pajper:Hm...pa nemam nekih tezkih bolesti,nikada nisam bila na operacijama,eto jedino sto sam alergicna. Ne znam na sta,treba da idem da me bodu...predpostavljam da je polen...![]()
golden_child:Shta hocesh? Urale dlake su eshto njpdvartnije! Meni urasle od brijanja brade! Kad je drugarica iz razreda pochela da ih vadi, ma le nisam slogirao!
Jok!myst:sta, jos nisi nista slomio zbog roski??? koje vozis?
Moja mama koristi neki Rhinocort Aqua....zulaja:Ako ti se alergija javlja u avgustu i septembru, znaj da si alergicna na ambroziju. To ti je neki zbidelj sto raste po njivama. Jednini lek je tu Diprophos. Mene je izvukao vise puta.
Pozdrav![]()
godine, sinko, godine...Keeper:hahah. babo. vecj su pocheli kukovi a?
da li je moguce da NIKAD nisi primila injekciju?*november rain*:zamislila sam Electru kako pada sa rolera haha ;D![]()
enivej, nemam nekih neizljechivih bolesti..
nisam alergichna ni na shta posebno, nisam nikad inekcije primala..
imam problema s desnim kukom od prije godinu dana, pa ne mogu da radim fizichko );
ostalo je valjda okej..