malo ruzna tema

• Začetnik teme Začetnik teme myst
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nensy4ever:
joj bre jel ima nekog kome ne fali nishta :cry:

meni navodno fali mnogo toga...ali to su sve lazne izjave psihologa, a kasnije i psiihijatra kako bi ischupao dupe u shkoli pa posle na sudu za neka sranja shto sam pravio, a boga mi evo i danas mi je pomoglo da budem oslobodjen vojnih obaveza 8) (psihichki nestabilna i bla-bla....ne znam ni ja)

ovako mi nishta ne fali...jedino shto mi je uzan levi ushni kanal pa cu to trebati najverovatnijie da operishem da mi stave neku cevcicu...ali od toga se ne umire 8-) i nije nishta ozbiljno jedino shto je malteretirnje pa moram da idem svakog 6meseca na ispiranje...ali kad operishem ni toga nece biti8-)

ja nikad nisam imao nikakvu operaciju ...... ( tezu )

jedino , sto su mi urastali nokti na nogama , pa sam ih operisao ( oba palca )

inace , kao mali sam se rokao od penicilina , jer sam imao bronhitis ....
to je sve bilo u ovom periodu , jer tek sada krecu velika veselja , i onda ..... sasmo hladno pice ..... uglavnom ledena coca cola , i sutra ..... boc , 7 dana peniciline primam :( ......

ali nikad se nisam bunio :P , znao sam koliko ce mi bolje biti od njih :P

Mogao sam da se zakunem da sam odgovorio na ovu temu i da je ona u skorije vreme postavljena! :? :shock:
U porodici imam istoriju srchanih problema i s obzirom na moj raskalasan, hedonisticki zivot cenim da cu umreti poprilicno mlad :shock: :cry:
Za sada ne ispoljavam nikakve simptome..
Od ostalih boljki...
-Malo sam gluv, posledica konstantnog nosenja discmana, mp3 playera i sl..
-Imam neku nosnu devijaciju i otezano disem kroz levu nozdrvu (i nije neki problem)
-vucem nekoliko povreda koje se povremeno ispoljavaju pri extremnijim fizickim naporima
-alergican sam na polen :evil:

Shinoda:
Mogao sam da se zakunem da sam odgovorio na ovu temu i da je ona u skorije vreme postavljena! :? :shock:
U porodici imam istoriju srchanih problema i s obzirom na moj raskalasan, hedonisticki zivot cenim da cu umreti poprilicno mlad :shock: :cry:
Za sada ne ispoljavam nikakve simptome..
Od ostalih boljki...
-Malo sam gluv, posledica konstantnog nosenja discmana, mp3 playera i sl..
-Imam neku nosnu devijaciju i otezano disem kroz levu nozdrvu (i nije neki problem)
-vucem nekoliko povreda koje se povremeno ispoljavaju pri extremnijim fizickim naporima
-alergican sam na polen :evil:
sta, jos nisi nista slomio zbog roski??? koje vozis?

pa...jedina bolest koju imam je astma...imam je vec 10-tak godina, ali kao i da je nemam....ne koristim nikakve lekove, nemam skoro nikakvih problema, jedino alergije...alergichna sam na polene trava, korova....kucnu prashinu...itd... rekli su mi da ova bolest moze da nestane tokom puberteta...a svake godine testovi su mi sve bolji, tako da....nadam se... :)
a pre 4 god sam prvi (i do sada poslednji) put neshto lomila...slomila sam neku kosku u stopalu, pa sam imala gips vishe od mesec dana, i isto toliko nisam ishla u shkolu....

koliko astmatichara :shock:
moja seka ima astmu, ali sad je super vecj nekoliko godina, da qcnem u drvo... kad je bila malecka, bilo je strashno, njeni napadi su svaki put prestrashili na smrt mamu i tatu... bash je bilo groooozno :(

Pajper:
Hm...pa nemam nekih tezkih bolesti,nikada nisam bila na operacijama,eto jedino sto sam alergicna. Ne znam na sta,treba da idem da me bodu...predpostavljam da je polen... :evil:
Ako ti se alergija javlja u avgustu i septembru, znaj da si alergicna na ambroziju. To ti je neki zbidelj sto raste po njivama. Jednini lek je tu Diprophos. Mene je izvukao vise puta.
Pozdrav :D

myst:
sta, jos nisi nista slomio zbog roski??? koje vozis?
Jok! :D
Ja sam iskusan vozac, nisam pao sa rolera ima evo vec 3 godine sigurno, mada cenim da ima i vise!
Nikada nisam nista slomio, baba mi je iscasila ruku kad sam bio mali i to je to!
Jedino sam se sjebavao na fudbalu, istezao sam ligamente, imao nekoliko hematoma i tako to...

zamislila sam Electru kako pada sa rolera haha ;D :mrgreen: :mrgreen:
enivej, nemam nekih neizljechivih bolesti..
nisam alergichna ni na shta posebno, nisam nikad inekcije primala..
imam problema s desnim kukom od prije godinu dana, pa ne mogu da radim fizichko );
ostalo je valjda okej..

*november rain*:
zamislila sam Electru kako pada sa rolera haha ;D :mrgreen: :mrgreen:
enivej, nemam nekih neizljechivih bolesti..
nisam alergichna ni na shta posebno, nisam nikad inekcije primala..
imam problema s desnim kukom od prije godinu dana, pa ne mogu da radim fizichko );
ostalo je valjda okej..
da li je moguce da NIKAD nisi primila injekciju?
Beda to za fizicko, ja bih popizdeo.. :shock:

Back