littlefoot:Drage moje dame,
dali biste ušli u vezu sa čovekom koji ima dete?Ostavila ga zena, tačnije izbacila ga iz kuće sa sve prnjama. Dete, naravno, ostalo kod nje.
А колико кофера носи са собом?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dali biste ušli u vezu sa čovekom koji ima dete?Ostavila ga zena, tačnije izbacila ga iz kuće sa sve prnjama. Dete, naravno, ostalo kod nje.
Jeste, istina prava nema šta. Ali, evo tek da skrenem pažnju, (pošto se osećam prozvanim i odgovornim) na tom, "mom" forumu, često postuju klinci od 15 - 16 god., koji pojma nemaju šta je žensko, a još manje šta je to žena. Meni se zgadila ta tema.littlefoot:btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ne želim da generalizujem, ali tamo se stvarno svašta moglo pročitati. Ružne reći tipa: iskorišćeno, polovno...
littlefoot:btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ne želim da generalizujem, ali tamo se stvarno svašta moglo pročitati. Ružne reći tipa: iskorišćeno, polovno... A da ne pričam kakve sam postove pročitala na istoj temi na sc-u.
Tražila sam mišljenje o određenom tipu muškarca, mislim da je to jasno.
Jednostavno me pogodilo kako su muški komentarisali žene sa decom, zato sam htela da vidim jesu li i žene toliko okrutne...?! :wink: Definitivno ostajem pri tvrdnji da su žene mnogo tolerantnije od muškaraca. U globalu govorim!
:wink: da skrenem temu na pravi putne mislim na oženjene muškarce i ljubavnice- ta tema je već bila...
littlefoot:btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ne želim da generalizujem, ali tamo se stvarno svašta moglo pročitati. Ružne reći tipa: iskorišćeno, polovno... A da ne pričam kakve sam postove pročitala na istoj temi na sc-u.
Jednostavno me pogodilo kako su muški komentarisali žene sa decom, zato sam htela da vidim jesu li i žene toliko okrutne...?! :wink: Definitivno ostajem pri tvrdnji da su žene mnogo tolerantnije od muškaraca. U globalu govorim!
:wink: da skrenem temu na pravi putne mislim na oženjene muškarce i ljubavnice- ta tema je već bila...
gost0707:littlefoot:btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ma da ali kad malo bolje promislimo, to je tako vrlo pojednostavljeno. U sustini SVI SMO MI ISTI, samo su nijanse u pitanju. Mogao bi sto primera da ti dam u kojem su muskarci ispali tolerantniji, samo je bitno u koji kontekst postavis vizuru i pogled na stvar, ali to je vec filozofija. Mislim da su muskarci jednostavniji, a samim tim zene kao komplikovanija jacha i lukavija bica imaju veci prag tolerancije. Pamet donosi razumevanje tamo i gde ga nema, pa prema tome :wink:
littlefoot:gost0707:littlefoot:btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ma da ali kad malo bolje promislimo, to je tako vrlo pojednostavljeno. U sustini SVI SMO MI ISTI, samo su nijanse u pitanju. Mogao bi sto primera da ti dam u kojem su muskarci ispali tolerantniji, samo je bitno u koji kontekst postavis vizuru i pogled na stvar, ali to je vec filozofija. Mislim da su muskarci jednostavniji, a samim tim zene kao komplikovanija jacha i lukavija bica imaju veci prag tolerancije. Pamet donosi razumevanje tamo i gde ga nema, pa prema tome :wink:
Ja jedno, on deseto. Ne vredi. Moraću da počnem da crtamMada.......ipak svaki muškarac navodi vodu samo na svoju vodenicu!
Prema tome, zaista ste vrlo jednostavni, dok mi žene gledamo da se svi napiju vode
![]()
Northern_Lady:Littlefoot,ja cu ti odgovriti na temu sa mog stanovista,znaci iz ugla jedne lezbejke.
Apsolutno se slazem sa svim sto si napisala u vezi muskaraca i njihove beskrajne sebicnosti i tog takozvanog ponosa koji oni nose u sebi i isticu ga radi sopstvene nesigurnosti samo da bi skinuli sa sebe teret da i oni poseduju neku slabost ili neku vrstu neprincipijelnosti.
Ja licno,bi bila sasvim spremna da svakoj zeni izadjem u susret,i zaljubim se,i prihvatim sasvim njeno dete kao svoje,jer to su emocije koje su upucene prema toj zeni,i sve sto je njeno,ja volim.Mislim na dete i ucinila bi sve da ga ona povrati.
Ali takodje gledano sa druge strane iz mog licnog iskustva,ja sam najvise gluposti pretrpela upravo zbog muskaraca koji nikako nisu mogli da shvate u pocetku zasto ne mogu da me kresnu kada jako dobro izgledam.(Moram da dodam da ovo jeste cinjenica koje sam i ja sama svesna i da svoj izgled koristim u neke svoje svrhe).
Kada tim istim muskarcima kazem da sam lezbejka,a samim tim i nedodirljiva za njih,onda se neminovno javi njihov inat da bas tek onda moraju da me imaju ne bi li mi nekako slomili volju,a zapravo samim tim cinom oni hoce da dokazu kako su eto,kresnuli jednu lezbejku (cesto govore i da bi me preobratili).
To meni smeta kod muskaraca.Nisam ja lezbejka zato sto sam dozivela neko lose iskustvo pa sam se okrenula svom polu,nego sam prosto tako rodjena,i apsolutno sam svesna da jesam u stanju svakome da pomognem ne trazeci nista za uzvrat,bas nista.
Ne trazim prijateljice da bi ih navukla na to da postanu les.,previse postujem ljude kao licnosti da bi uticala na bilo cije seksualno opredeljenje.
Ali ja,sa svojim imenom i prezimenom,apsolutno nikako ne mogu niti zelim da osetim to stanje ponosa koje vecin muskaraca poseduje.Ovim mislim na to da su oni umislili da moraju biti glavni,ili ako ne glavi onda barem zadovoljni na jedan tih i miran nacin.
Koliko smo mi zene generalno otvorenije i znatno pozrtvovanije za sve,ne samo za ljubav,ne samo za pomoc drugim ljudima,nego u svakoj oblasti.
begunac:littlefoot:Drage moje dame,
...ajmo malo realnosti......sa kakvim ste skotom zivele?....izbacila ga zena sa sve prnjama :shock: ...pa kakav je to onda muskarac,i kome treba takav?
littlefoot:begunac:littlefoot:Drage moje dame,
...ajmo malo realnosti......sa kakvim ste skotom zivele?....izbacila ga zena sa sve prnjama :shock: ...pa kakav je to onda muskarac,i kome treba takav?
BRAVO!![]()