Malo realnosti i za dame

Ja sam bila spremna da zivim sa svojim dragim i njegovim detetom jer je on sasvim ok. Ali to je propalo iz drugih razloga no nema ni veze.

A koliko sam skapirala, tvoj bivsi je bio bas neka lenstina i ne bas ok prema tebi i bebi, tako da je odgovor u tom slucaju izlisan.

Mislim da je pitanje vrlo uopsteno. Znaci, zavisi od osobe odnosno od konkretne situacije. Bas bi morali da se nadjemo, a onda, ako ima i dete, pa dobro.

Zene mogu da izbace samo muskarca koji zeli da bude izbacen. Ali po izbacivanju se valjda prepoznaje tolerancija pa sad ne bih se bas ubedio da su zene tolerantnije. Zene su trpeljive vise, i imaju znatno duzi fitilj u mnogim stvarima, ali ne kapiram da neko dozivi da bude izbacen - to znaci da ga boli ...
i da mu nije stalo. To je odgovor na prvi deo pitanja koji i nije u formi pitanja, a sad malo o tvom zagrljaju u koji primas coveka. Kad se zagrljaj otvori energije poklope i stvori krug, sve sto je ostalo van tog kruga nije bitno za pocetak. Uz razumevanje, poverenje, ljubav i toleranciju moze se mnogo toga. Covek koji ima dete, pa... Zamisli da ga je ostavila zena sa detetom.
Treci odgovor na imaginarno pitanje... :idea:
Ako si ti zena koja ga je sutnula :?: onda te sujeta pomera sto ga je neka prihvatila sa spoznajom da si ga izbrisala gumicom iz tvog zivota. Ako je znak tolerancije tvoja briga o njegovoj buducoj u pravu si... :roll: zene su tolerantnije :wink:
:?: :?:

Nikada mi nisu bile jasne žene koje uopšte i razmišljaju na tu temu, a tek one koje to i urade.
Čiste paćenice. Tuđi muževi izbačeni ili ne, sa decom ili bez njih, pozajmljuju se samo na sat , dva, eventualno celo veče, i to je to.
Zaista ne vidim potrebu da sebi stvarate lake komade u dva čina( početak i neizbežan kraj) sa tri glumca
ON,VI i ŽENA sa DETETOM.
U svakom slućaju izbor je Vaš ,pa uživajte :wink:

btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ne želim da generalizujem, ali tamo se stvarno svašta moglo pročitati. Ružne reći tipa: iskorišćeno, polovno... A da ne pričam kakve sam postove pročitala na istoj temi na sc-u.

Tražila sam mišljenje o određenom tipu muškarca, mislim da je to jasno.

Jednostavno me pogodilo kako su muški komentarisali žene sa decom, zato sam htela da vidim jesu li i žene toliko okrutne...?! :wink: Definitivno ostajem pri tvrdnji da su žene mnogo tolerantnije od muškaraca. U globalu govorim! :D

:wink: da skrenem temu na pravi put :) ne mislim na oženjene muškarce i ljubavnice- ta tema je već bila...

I ja sam tako jednog izbacila.......
Dobro proveri zasto je ta bivsa to uradila......( ne veruj na pricu, nego probaj da proveris...) ...to je mnogo vazno...jesmo mi zene emotivnije, znaci bas je imao VELIKI minus ako se to desilo.....treba taj baja prvo dobro da se proveri i upozna...pre bilo cega. :wink:

littlefoot:
btw- na "savremeni muškarac" postoji tema namenjena muškarcima. Kad pročitaš biće ti jasno šta sam mislila.
Ne želim da generalizujem, ali tamo se stvarno svašta moglo pročitati. Ružne reći tipa: iskorišćeno, polovno...
Jeste, istina prava nema šta. Ali, evo tek da skrenem pažnju, (pošto se osećam prozvanim i odgovornim) na tom, "mom" forumu, često postuju klinci od 15 - 16 god., koji pojma nemaju šta je žensko, a još manje šta je to žena. Meni se zgadila ta tema.

littlefoot:
Ne želim da generalizujem, ali tamo se stvarno svašta moglo pročitati. Ružne reći tipa: iskorišćeno, polovno... A da ne pričam kakve sam postove pročitala na istoj temi na sc-u.

Jednostavno me pogodilo kako su muški komentarisali žene sa decom, zato sam htela da vidim jesu li i žene toliko okrutne...?! :wink: Definitivno ostajem pri tvrdnji da su žene mnogo tolerantnije od muškaraca. U globalu govorim! :D

:wink: da skrenem temu na pravi put :) ne mislim na oženjene muškarce i ljubavnice- ta tema je već bila...

littlefoot:

Ma da ali kad malo bolje promislimo, to je tako vrlo pojednostavljeno. U sustini SVI SMO MI ISTI, samo su nijanse u pitanju. Mogao bi sto primera da ti dam u kojem su muskarci ispali tolerantniji, samo je bitno u koji kontekst postavis vizuru i pogled na stvar, ali to je vec filozofija. Mislim da su muskarci jednostavniji, a samim tim zene kao komplikovanija jacha i lukavija bica imaju veci prag tolerancije. Pamet donosi razumevanje tamo i gde ga nema, pa prema tome :wink:

gost0707:
littlefoot:

Ma da ali kad malo bolje promislimo, to je tako vrlo pojednostavljeno. U sustini SVI SMO MI ISTI, samo su nijanse u pitanju. Mogao bi sto primera da ti dam u kojem su muskarci ispali tolerantniji, samo je bitno u koji kontekst postavis vizuru i pogled na stvar, ali to je vec filozofija. Mislim da su muskarci jednostavniji, a samim tim zene kao komplikovanija jacha i lukavija bica imaju veci prag tolerancije. Pamet donosi razumevanje tamo i gde ga nema, pa prema tome :wink:

Ja jedno, on deseto. Ne vredi. Moraću da počnem da crtam;) Mada.......ipak svaki muškarac navodi vodu samo na svoju vodenicu!:) Prema tome, zaista ste vrlo jednostavni, dok mi žene gledamo da se svi napiju vode;)

littlefoot:
gost0707:
littlefoot:

Ja jedno, on deseto. Ne vredi. Moraću da počnem da crtam;) Mada.......ipak svaki muškarac navodi vodu samo na svoju vodenicu!:) Prema tome, zaista ste vrlo jednostavni, dok mi žene gledamo da se svi napiju vode;)

ma ne nisi me shvatila :shock:
ja ti zaista dajem za pravo :wink:

Littlefoot,ja cu ti odgovriti na temu sa mog stanovista,znaci iz ugla jedne lezbejke.
Apsolutno se slazem sa svim sto si napisala u vezi muskaraca i njihove beskrajne sebicnosti i tog takozvanog ponosa koji oni nose u sebi i isticu ga radi sopstvene nesigurnosti samo da bi skinuli sa sebe teret da i oni poseduju neku slabost ili neku vrstu neprincipijelnosti.
Ja licno,bi bila sasvim spremna da svakoj zeni izadjem u susret,i zaljubim se,i prihvatim sasvim njeno dete kao svoje,jer to su emocije koje su upucene prema toj zeni,i sve sto je njeno,ja volim.Mislim na dete i ucinila bi sve da ga ona povrati.

Ali takodje gledano sa druge strane iz mog licnog iskustva,ja sam najvise gluposti pretrpela upravo zbog muskaraca koji nikako nisu mogli da shvate u pocetku zasto ne mogu da me kresnu kada jako dobro izgledam.(Moram da dodam da ovo jeste cinjenica koje sam i ja sama svesna i da svoj izgled koristim u neke svoje svrhe).
Kada tim istim muskarcima kazem da sam lezbejka,a samim tim i nedodirljiva za njih,onda se neminovno javi njihov inat da bas tek onda moraju da me imaju ne bi li mi nekako slomili volju,a zapravo samim tim cinom oni hoce da dokazu kako su eto,kresnuli jednu lezbejku (cesto govore i da bi me preobratili).
To meni smeta kod muskaraca.Nisam ja lezbejka zato sto sam dozivela neko lose iskustvo pa sam se okrenula svom polu,nego sam prosto tako rodjena,i apsolutno sam svesna da jesam u stanju svakome da pomognem ne trazeci nista za uzvrat,bas nista.
Ne trazim prijateljice da bi ih navukla na to da postanu les.,previse postujem ljude kao licnosti da bi uticala na bilo cije seksualno opredeljenje.
Ali ja,sa svojim imenom i prezimenom,apsolutno nikako ne mogu niti zelim da osetim to stanje ponosa koje vecin muskaraca poseduje.Ovim mislim na to da su oni umislili da moraju biti glavni,ili ako ne glavi onda barem zadovoljni na jedan tih i miran nacin.
Koliko smo mi zene generalno otvorenije i znatno pozrtvovanije za sve,ne samo za ljubav,ne samo za pomoc drugim ljudima,nego u svakoj oblasti.

Northern_Lady:
Littlefoot,ja cu ti odgovriti na temu sa mog stanovista,znaci iz ugla jedne lezbejke.
Apsolutno se slazem sa svim sto si napisala u vezi muskaraca i njihove beskrajne sebicnosti i tog takozvanog ponosa koji oni nose u sebi i isticu ga radi sopstvene nesigurnosti samo da bi skinuli sa sebe teret da i oni poseduju neku slabost ili neku vrstu neprincipijelnosti.
Ja licno,bi bila sasvim spremna da svakoj zeni izadjem u susret,i zaljubim se,i prihvatim sasvim njeno dete kao svoje,jer to su emocije koje su upucene prema toj zeni,i sve sto je njeno,ja volim.Mislim na dete i ucinila bi sve da ga ona povrati.

Ali takodje gledano sa druge strane iz mog licnog iskustva,ja sam najvise gluposti pretrpela upravo zbog muskaraca koji nikako nisu mogli da shvate u pocetku zasto ne mogu da me kresnu kada jako dobro izgledam.(Moram da dodam da ovo jeste cinjenica koje sam i ja sama svesna i da svoj izgled koristim u neke svoje svrhe).
Kada tim istim muskarcima kazem da sam lezbejka,a samim tim i nedodirljiva za njih,onda se neminovno javi njihov inat da bas tek onda moraju da me imaju ne bi li mi nekako slomili volju,a zapravo samim tim cinom oni hoce da dokazu kako su eto,kresnuli jednu lezbejku (cesto govore i da bi me preobratili).
To meni smeta kod muskaraca.Nisam ja lezbejka zato sto sam dozivela neko lose iskustvo pa sam se okrenula svom polu,nego sam prosto tako rodjena,i apsolutno sam svesna da jesam u stanju svakome da pomognem ne trazeci nista za uzvrat,bas nista.
Ne trazim prijateljice da bi ih navukla na to da postanu les.,previse postujem ljude kao licnosti da bi uticala na bilo cije seksualno opredeljenje.
Ali ja,sa svojim imenom i prezimenom,apsolutno nikako ne mogu niti zelim da osetim to stanje ponosa koje vecin muskaraca poseduje.Ovim mislim na to da su oni umislili da moraju biti glavni,ili ako ne glavi onda barem zadovoljni na jedan tih i miran nacin.
Koliko smo mi zene generalno otvorenije i znatno pozrtvovanije za sve,ne samo za ljubav,ne samo za pomoc drugim ljudima,nego u svakoj oblasti.

ovo je poslednji put da diskutujem sa vama i zaista od sada pa nadalje cu samo da vas ignorisem jel vi ste zaista jedna besramna osoba i pokusavate da ispropagirate vasu stvar na svaki nacin i u tome me podsecate na one najgore sektase koji obijaju pragove ovde po srbiji ....
i jos nesto toliko ste odvratni duhovno moralno pa i mentalno da prosto nemogu da zamislim muskarca koji bi se polomio da vas odvede u krevet a ako i ima takvog onda je to neki pacenik samo na malo drugaciji nacin i nesekirajte se ja biram sa kim cu da radim bilo sta od razgovora usputnog pa do najintimnijih stvari a s obzirom koliko ste mi vi odvratni pr bi se kastrirao nego da pokusam bilo sta sa vama !! a sto se lepote tice ona dolazi iznutra od lepote duha pa kad muke i nevolje izbruse srz i ona ostane uprkos izazovima jaka i sjajna i kad to izbije iz coveka koji ostane na nogama snazan i procishcen od zelja za devijantnim nego ostane zdrav i sposoban da se uspravi posle svakog darca , e to onda zraci iz njega ! zraci saosecajnost ljubav za bliznjeg ( za porodicu komsije prijatelje pa i druge) zelja da se pomogne u nevolji , ali ne samo zelja nego i da se pretoce reci u stvarnost , e to je zdrava osoba , a ne ovo sto ste vi pisali iznad mog pisanija to je kao zmija iz potaje .... te ja bi prihvatila dete jel ono je deo zene koju volim ... pa to je zaista pateticno do bola i treba da vas bude sramota ,sto ja cisto sumljan da ste vi u vasoj besramnosti sposobni ....
a sada kraj necu da pricam vise i da trosim svoje vreme na vas jel moje je vreme moje i delicu ga sa onima koji zasluzuju da im ga dajem a vi to ni u kom slucaju niste zbogom i neka vam je bog u pomoc i dao vam zdavlja i srece.... :!: :!: :!:

Veldig bra Captain.
Bas zlobno nema sta.Sada sam ja i kriva sto sam lezbejka.Pa ok.Ali izvini sto ja ne paradiram po srbiji jer i nisam tamo.To ne radim cak ni ovde.
A tebe bih molila da ne donosis takve zakljucke samo na osnovu mog seksualnog opredeljenja,nego na osnovu moje licnosti,moje individue,mog razmisljanja.
Ako ces me ti ili bilo ko gledati samo kroz prizmu lezbejke i uzimati u obzir prvo to pa onda sve ostalo,ja tu ne mogu pomoci ljudima kao sto si ti.
Ako nisi primetio,i ja sam ljudsko bice koje ima osecnja,i nimalo nisam ispod tebe niti ispod bilo kog drugog samo zbog mog opredeljenja.

littlefoot:
begunac:
littlefoot:
Drage moje dame,
dali biste ušli u vezu sa čovekom koji ima dete?Ostavila ga zena, tačnije izbacila ga iz kuće sa sve prnjama. Dete, naravno, ostalo kod nje.

...ajmo malo realnosti......sa kakvim ste skotom zivele?....izbacila ga zena sa sve prnjama :shock: ...pa kakav je to onda muskarac,i kome treba takav?

BRAVO!:)

kuravelo, jos si tu? :twisted:

Back