Malo o biserima, marihuani, dijamantima, pivu...

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lada

Legenda
Poruka
52.167
. Dužina vašeg stopala jednaka je udaljenosti između ručnog zgloba i lakta.
20131128185830_220162.jpg

Takođe, noga baš naleže i ima viška na ruci... i izgleda da mi je dužina između ručnog zgloba i lakta veća, pa.... Bogu hvala, nosila bih inače 46 kao moj ćale! :zcepanje:
Nedopustivo!

Iznenadih se da je tačno. Mada sam negde u ranim tinejdž danima dokopala neku knjigu, mislim da se zvala "Knjiga za svaku ženu" , u njoj su bile sve te navodno proporcionalne mere, pa sam još tad sve lepo premeravala...da mi je da vratim samo mere, godine ne bih :). mada realno, ništa ni merama ne fali, neka ih :rumenko:

Iznenadih se da je tačno. Mada sam negde u ranim tinejdž danima dokopala neku knjigu, mislim da se zvala "Knjiga za svaku ženu" , u njoj su bile sve te navodno proporcionalne mere, pa sam još tad sve lepo premeravala...da mi je da vratim samo mere, godine ne bih :). mada realno, ništa ni merama ne fali, neka ih :rumenko:
Meni su ruke onda duže od proseka...
Možda su mi se preci u nekim teškim trenucima pružali da nešto dohvate i umrli sa željom da im ruke budu duže. I to što želimo i koliko jako ima svoju funkciju, možda, možda geni sve pamte.
Uglavnom, ovde sam samo ja dugonoga i dugoruka... toliko su mi ruke i noge duge da mislim da sam stvorena da bežim u velikim koracima i nešto u daljini grabim.

Back