Malo nesrecno mace

svaka cast na snalazljivosti!
kako si uspela da nadjes udomitelja indijca?
preko nekog drustva ili sama?
zar u indiji nema macaka ? trebaju im nase? super!
je l' to bila prodaja? radila si to zbog zarade ? koliko si u plusu?
kako si obezbedila sve papire, novac za transport i td?
kako si uspela da vratis mace kad udomljenje nije uspelo?
ajde budi drug, daj nam odgovore i savete preko koga da se organizujemo za udomljavanja van srb.
neko ti je verovatno pomogao a to bi i nama dobro doslo.
ti si popila pedalu, nazalost i macor, ali mozda ce neko od nas biti bolje srece.
drzim fige za udomljenje ovde.
svaka cast na trudu!

I ja sam jedna od onih koja je procitala pogresno naziv mesta :lol:. Jeste, odlicno je sto se @Concertina snasla i trudi dalje. Ako imas i ti nekog interesenta za udomljenje - divno. Mace ja kao lutka sto mozes i sama da vidis :zaljubljena:.

Ma ok je sto neko pogresno procita ali da me optuzi da zaradjujem na macicima? :hahaha: Nisam ni znala da postoji tako nesto, da se neko bavi prodajom macica po inostranstvu! Svaki dan naucis nesto novo (na zalost nebulozno).
Ok dosta o tome :) Mali INDIJAC i dalje trazi udomitelja :D I da kazem da su brcici poceli da mu rastu :)

Nauci da citas.
Jel ima puno ovakvih nadrkanih na krstarici?

odavno se suska po raznim forumima o prodaji pasa u inostranstvu (ne mislim na uzgajivace), zamaskirano u brizna udomljavanja i humanost.nesto kao javna tajna. pregledaj malo internet,raspitaj se.

pomislila sam da se preslo i na macke :eek:.a sve je moguce.
teska vremena.problem sa zaradom i tako to.

veliko izvinjenje tebi.pogresila.slucajno :rumenko:.

na pitanje ne mogu da odgovorim.ne vidim vezu samnom.
mozda ti se javi neko ko se tu pronalazi.

Poslednja izmena:
@KetiLi
Izvinjenje prihvaceno :)

Cula sam o prodaji pasa u inostranstvu. Ali me je samo dotaklo da neko moze da pomisli da sam uvaljala mace za pare i to u Indiju. Sve i da mi neko ponudi 100000evra a da znam da ce mu se nesto lose desiti ja ne bih prihvatila. Cak i ne zelim da ga "uvalim" bilo kome samo da ga se ratosiljam. Ako mu ne nadjem dobre ljude ostace kod mene.:heart: Macke su za mene svetinja ;)

Back