Malo morbidna tema

gost 243178

Veoma poznat
Poruka
12.084
Recimo da je život kao video igrica gde se samo prelazi u sledeći nivo. Znači, posle smrti vas čeka sledeći život, pa sledeći itd.
E sad: u čemu biste želeli da vas sahrane?
Pitanje je modno iz dva razloga: koji su to komadi od kojih ne biste mogle da se rastanete, tj. u kojima biste se osećale najbolje za ovaj, poslednji, izlazak među ljude iz ovog života? Drugi aspekat pitanja: šta je, od odeće koju imate u svom ormanu, dobar izbor kada krećete na dugačak put, a ne znate gde?

Recimo da sebi zelim da docekam lepu i duboku starost.
Do tada bih verovatno zavolela neki odevni predmet koji je prikladan mojim godinama, pa bih odabrala to, cak i da je nesto svakodnevno.
Nesto u cemu sam volela da setam, udobno i prijatno, nesto sto mi je lepo stajalo, recimo dezenirano cvetno, nesto u cemu sam se osecala kao da je inspirisano mojom licnoscu siveno.

Sto se odlaska na put tice, da sad treba da idem, da odem, spakovala bih (raspored random):

Na sebi bih imala udobne patike, trenerku, ispod nje majicu i preko suskavu jaknicu.

U torbu bih spakovala:

Obuca:

Jedan omiljeni par stikli (sandalice, cipelice) i jedan par cizmica (ravnih, toplih, udobnih).

Odeca:

Dva para najlepsih farmerki, ostalo sve omiljeno: jedan kaput, jednu jaknicu, jedan dzemper, jedan duks, dve bluzice, dve kosuljice, dve majicice, dve haljinice, spavacicu, pidzamu i, naravno, ves.

P. S. I kupaci. Jedan par.

Poslednja izmena:
e stvarno vam je morbidna tema.

prvo mi pada na pamet venčanica Džona Galijana u kojoj se venčala Kejt Mos.

Ova:
main_2612.jpg

Šteta za venčanicu doduše, ovakvo remek delo da istrune u zemlji.

Ma nije morbidna tema, šta vam je - pa ako je nešto sigurno, to je da SVI umiru. A ja sam vam samo najavila da se kod mene umiranjem ponovo i rađate (tako da bi se, Trilijan, ova prekrasna haljina sačuvala) i ta je zato važno razmisliti o tome šta da obučete za kraj na ovom, i početak u sledećem životu. Bilo mi je zanimljivije da vas pitam to, nego kako biste se obukle kada bi vam pouzdana vračara rekla da ćete tog dana sresti čoveka svog života... ali ko je beskrajno romantičan, može da piše o tome - po stoti put : )

Ja bih se isto picnula, da mi novi život bude elegantniji od ovog sadašnjeg - obukla bih se, sve sa frizurom, kao Grejs keli u Prozoru u dvorište
- slika u spoileru -
Rear-Window_Grace-Kelly_green-suit_full-length.bmp-4.jpg

Rear-Window_Grace-Kelly_green-suit_white-halterneck.bmp-4.jpg

Ma nije morbidna tema, šta vam je - pa ako je nešto sigurno, to je da SVI umiru. A ja sam vam samo najavila da se kod mene umiranjem ponovo i rađate (tako da bi se, Trilijan, ova prekrasna haljina sačuvala) i ta je zato važno razmisliti o tome šta da obučete za kraj na ovom, i početak u sledećem životu. Bilo mi je zanimljivije da vas pitam to, nego kako biste se obukle kada bi vam pouzdana vračara rekla da ćete tog dana sresti čoveka svog života... ali ko je beskrajno romantičan, može da piše o tome - po stoti put : )

Ja bih se isto picnula, da mi novi život bude elegantniji od ovog sadašnjeg - obukla bih se, sve sa frizurom, kao Grejs keli u Prozoru u dvorište
- slika u spoileru -
Rear-Window_Grace-Kelly_green-suit_full-length.bmp-4.jpg

Rear-Window_Grace-Kelly_green-suit_white-halterneck.bmp-4.jpg

Ahaaa, sad malo bolje razumem sta si htela da nas pitas, stoga cu odgovoriti ponovo, samo da nadjem zeljenu sliku. :)

Hipoteticki...
Da je zivot igrica i da imam vise od 10 zivota :lol: sigurno bih jedan zavrsila u nekoj haljini ovakvog tipa.
A posto je steta da se haljina ne vidi pozadi... morali bi da me sahrane lezeci na stomaku.. I da me celivaju u dupe.. :mrgreen: Hipoteticki..

hilary-swank-2005-copy.jpg

interesantna tema :lol:

outfit mi nije toliko bitan, ne vezem se nesto posebno za gardarobu
zelela bih da me obuku i sahrahne u nesto udobno i komotno...moze bilo sta od moje gardarobe, ne mora da se trosi na to
fini, prijatani, mekani materijal, ni slucajno da me negde steze i bode
boje da ne budu previse drecave...moza neki komad u mojoj omiljenoj plavoj boji :heart:
ali da bude sve svedeno...ko zna sta je u tom drugom zivotu "in" :lol:

sta mi je jako vazno su aksesoari! ponela bih omiljeni nakit, tasnu i stiklice....nisu to neke vredne stvarcice, ali meni znace :)
za svaki slucaj bih spakovala crni par starki u tasnu, ako me nazuljaju cipele :lol:
i obavezno da mi stave neki sal ili maramu oko vrata, nesto upadljivo, sareno da razbije monotoniju
u dzep da mi stave labello sa ukusom visnje ili tako neke vocke ;) sigurno cu biti i u drugom zivotu addicted to labello :P
frizura mi ne treba neka specijalna...neka bude kosa samo cista i koliko-toliko sredjena , da ne moram odmah da je perem kad stignem u drugi zivot :D
i nokte da mi nalakiraju, to je jako bitno :D u neku ljubicanstvenu ili plavu :D

Recimo da je život kao video igrica gde se samo prelazi u sledeći nivo. Znači, posle smrti vas čeka sledeći život, pa sledeći itd.
E sad: u čemu biste želeli da vas sahrane?
Pitanje je modno iz dva razloga: koji su to komadi od kojih ne biste mogle da se rastanete, tj. u kojima biste se osećale najbolje za ovaj, poslednji, izlazak među ljude iz ovog života? Drugi aspekat pitanja: šta je, od odeće koju imate u svom ormanu, dobar izbor kada krećete na dugačak put, a ne znate gde?

Kakva tema :lol:

Ja bih da me kremiraju. Nadam se da cu doziveti duboku starost al' nije mi to nesto bitno.

Za tu priliku biram sledece, crnu koznu jaknu ili crni midi kaputic, tirkiznu kratku haljinu, uske farke, pamucnu belu bluzu u fazonu potkosulja sa dugmicima napred, crne kozne cizme do kolena i torbu koja se slaze uz njih, mrezaste carape, polu bokserice i push up u kompletu.
Nakit...ovo sto imam na sebi, prsten i mindjuse od belog zlata.
Sminka i frizura, isto ne bih da se montiram posebno nego kao za svaki dan, sto je otprilike ovako:
2006_a_good_year_018.jpg

Imam dve kombinacije, jednu da mi obuku, a drugu da ponesem da ne nosim jedno isto na onom svetu dok ne nadjem radnju ;)

Mda, i onda stigneš u novi život u tom outfitu i nikada nemaš dečka : )

Ja sam se priglasila za elegantnu varijantu, ali bih moje zamolila da mi ipak ubace i ranac sa martinkama, kožnom jaknom i farmerkama - zlu ne trebalo.

Back