malo misto .

Zale mi se prijateljice iz dalmacije da ih susjedi spijuniraju . Ne smiju nikoga dovesti kuci niti susiti sexy donje rublje na vidljivom mjestu . Svak o svakom sve zna i svi su u rodu . To baca malo drugaciju sliku na dalmaciju jer navodno kontroliraju i sta kuhaju . Bi mogle zivjeti u takvom malom mistu ?

ovo me podsetilo na situaciju kad sma sa 19 godina pocela da zivim sama, u zgradi gde je moj otac imao nekoliko prijatelja i poznanika
pa, su u me neko doba neki "prijatelji" pozvali na "savetodavni razgovor", gde su mi zabrinuto izlozili sumnju d ase kod mene "mnogo dolazi", samo neki koraci uz/niz zgradu
samo sma im rekla da pozovu mog caleta i sve mu se to lepo pozale i da kazu sta im to smeta-to sto zgrada nema lift, pa oni cuju korake, to sto imam dosta prijatelja, to sto oni imaju vremena na pretek, ap ne znaju sta ce s njim, ili to sto sam sa 19 god sexualno aktivna?
da li je potrebno reci da me vise nisu smarali? :malav:

Mene je jedna baba optuzila da sam u 3 ujutro baseball palicom razbio njenom sinu sajbu od nove skode . Sta ona ima biti budna u 3 ujutro i gledati na parkiraliste . Neka uzme neki hipnotik umjesto rakije .

Back