malo misto .

smrkavac

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
250
Zale mi se prijateljice iz dalmacije da ih susjedi spijuniraju . Ne smiju nikoga dovesti kuci niti susiti sexy donje rublje na vidljivom mjestu . Svak o svakom sve zna i svi su u rodu . To baca malo drugaciju sliku na dalmaciju jer navodno kontroliraju i sta kuhaju . Bi mogle zivjeti u takvom malom mistu ?

Zale mi se prijateljice iz dalmacije da ih susjedi spijuniraju . Ne smiju nikoga dovesti kuci niti susiti sexy donje rublje na vidljivom mjestu . Svak o svakom sve zna i svi su u rodu . To baca malo drugaciju sliku na dalmaciju jer navodno kontroliraju i sta kuhaju . Bi mogle zivjeti u takvom malom mistu ?

:rotf:

Zivim u malom mestu i briga me sta se prica, dokle god ne budem imao problema sutradan zbog toga, a cuo sam tako neke gluposti jednom samo na racun mog ljubavnog zivota i kad nisam crko od smeha koje su one debilnosti. Vise o mom ljubavnom zivotu i sta ja radim u krevetu znaju drugi nego ja sam :D.

Zivim u malom mestu i briga me sta se prica, dokle god ne budem imao problema sutradan zbog toga, a cuo sam tako neke gluposti jednom samo na racun mog ljubavnog zivota i kad nisam crko od smeha koje su one debilnosti. Vise o mom ljubavnom zivotu i sta ja radim u krevetu znaju drugi nego ja sam :D.

ja jednom čuo tako kažu jebbo si ...... (neku tamo inu)
ja kaem odakle znaš on će meni pa sve se čuje.
ja ga pito pa dobro, el će mi kaeš koju sam još jebbo čisto da znam
tuga brate palanačka

ja jednom čuo tako kažu jebbo si ...... (neku tamo inu)
ja kaem odakle znaš on će meni pa sve se čuje.
ja ga pito pa dobro, el će mi kaeš koju sam još jebbo čisto da znam
tuga brate palanačka

Cuti, ja postao tata i trebao sam da je zenim, a ni ja ni ona nismo znali :D
Bolje komsija zna kada ja hebem i kad mi daje i da li mi daje nego sto ja znam.

Lose ti ide taj hrvatski. Zvucis kao onaj muceni policajac iz Alo, alo sto se trudi da govori francuski.
Уствари они тако говоре, много другачије него спикери на ХРТ-у, или оно што се пише на порталу ВЛ, док је портал СД већ ближи реалном говору, поготов далматинштини.

Back