DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko je tebe dirko danas![]()
ti si jedna emotivna dušica jedan razumeš ti mene nostalgičar...i to je s jedne strane pohvalno, ono pamtiš lepe trenutke...al s druge strane od uspomena se jelda ne živi![]()
Мени више ништа не недостаје, оматорио сам и прдно у чабар)))
nek te uteshi da su sve zene iste-podjednako bezvezne I glupe samo eto za neke to ne vidish
ko zna zasto je to dobro
probaj ponovo explorer
Odavno vec koristim Operu...
Ali od kada radim u ovoj fensi firmi gde mlatim velike pare, na tom nabudzenom lap-topu sto koristim za porjektovanje imam Firefox. I generlano fale mi mnoge stvari na Firefoxu, mouse gestures, notes, i gomilu drugoh stvari. Da ne govorim da su "reload" i "napred-nazad" na skorz razlicitim krajevima monitora, sto narocito upada u oci kada neko ima tako velik monitor kao ja.Sto ne bi tako ni bilo strasno kada bi FF imao mouse gestures... Ali to sam vec spomenuo...
Drugim recima, imam bolje, ali nekad... Nekako.. Ne znam kako... Dodjem kuci, krenem da surfujem preko Opere i malo mi nedostaje Firefox..
Zasto tako posle svega da mi nedostaje?![]()
Niste vi, gospođo, ni za IT, ni za razvodnika na forumu.
Pa dobro, ako ti kažeš,
nego, kakve ovo veze ima sa Ženama ?
Odavno vec koristim Operu...
Ali od kada radim u ovoj fensi firmi gde mlatim velike pare, na tom nabudzenom lap-topu sto koristim za porjektovanje imam Firefox. I generlano fale mi mnoge stvari na Firefoxu, mouse gestures, notes, i gomilu drugoh stvari. Da ne govorim da su "reload" i "napred-nazad" na skorz razlicitim krajevima monitora, sto narocito upada u oci kada neko ima tako velik monitor kao ja.Sto ne bi tako ni bilo strasno kada bi FF imao mouse gestures... Ali to sam vec spomenuo...
Drugim recima, imam bolje, ali nekad... Nekako.. Ne znam kako... Dodjem kuci, krenem da surfujem preko Opere i malo mi nedostaje Firefox..
Zasto tako posle svega da mi nedostaje?![]()
Dobro kazes kolega.
Eeee, zato kad se budeš oženio, nećeš više imati nedoumica.
Oženiš se jednim brazuerom i zaboraviš na sve druge. Jer tako kaže Zakon, a ti si častan građanin i poštuješ Zakon. U protivnom se ne ženiš, ali se onda mučiš i neodlučan si.
Odluči se brate i završi s tim, nemoj si pichkica.
- - - - - - - - - -
A i vidim ova Blondi zna nešto što mi ne znamo.![]()
Nisam bas raspolozen za zenjenje, samo mi treba da mi se neka natovari za grbacu!
A Blondi....Zna ona svasta, ali necu da je hvalim sada da se ne uobrazi.