Malo, malo pa Vucic daje 100 evra ljudima - da li je to kradja budzeta?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.793
Malo, malo pa Vucic daje pare gradjanima, cas 100 evra, cas 10 000 dinara, cas 30 evra...

Cekajte jel on to daje svoje pare iz dzepa ili daje drzavne pare iz Srpskog budzeta? Daje iz budzeta jel tako. A po kom zakonu on daje te pare?

Zna se po zakonu ko prima pare iz budzeta, ZA SVOJ RAD. To su profesori, socijalni slucajevi, nastavnici, policija, vojska , cinovnici u drzavnoj birokratiji itd. A nigde u zakonu ne pise da se iz budzeta mogu deliti pare na osnovu poklona bilo svim gradjanima ili nekima po starosnoj osnovi ili pojedincu.

To je kradja budzeta znaci. To je isto kao da Vucic uzme iz budzeta na primer 100 000 evra i pokloni Peri Pericu. I sad sta bi se desilo da inspekcija i policija saznaju da je Vucic poklonio Peri Pericu iz budzeta 100 000 evra? Pa desilo bi se to da bi bio uhapsen i procesuiran i Pera Peric i Vucic za proneveru i kradju i za zloupotrebu sluzbenog polozaja za mito i korupciju. Znaci to je apsolutno isto. I sad inspekcija i policija vide da Vucic javno uzima nezakonito pare iz budzeta i deli ga ljudima bez ikakvog zakonskog osnova i policija ne preduzima nista da spreci tu kradju budzeta.

Poslednja izmena:
Preteča

MjKk9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTlRjN01EQV8vODUwODEyNzVhOTdhNTZjZmUxYjM0MDk2Yz...jpeg

viber_image_2021-05-06_11-20-36.jpg

Malo, malo pa Vucic daje 100 evra ljudima - da li je to kradja budzeta?​

Nije krađa budžeta. To ide direktno iz kredita :p

Šalim se. Ide iz budžeta, a budžet se puni iz kredita (bar.jedno polovina budžeta)..
Šta se brineš? To će buduće generacije da vraćaju Kinezima tako što će da rade kao robovi na plantažama NR Kine po zemlji koja će biti poznata i po tome što se nekad pre i tokom svog zlatnog doba zvala Srbija..

Najbolje uslove za normalan život u nenormalnim uslovima u Evropi imamo!
Hvala za džeparac, nadoknadićemo već kroz evidentan i vrtoglav skok cena svega, ali mir i slobodu koje imamo se ne mogu platiti nikakvim novcem.
Hvala predsedniku Vučiću, mi bismo preživeli i bez tih novčanih pomoći, ali pod šapom nekog drugog predsednika, ko zna šta bi se od nas zahtevalo pod istim okolnostima. Vidi instance treniranja moći na mikro nivou u državi! Pogledaj region, Evropu i svet!
Da je država zadužena, jeste. Da je novac problem bio i ostao uvek, jeste!

U evropskim centrima kulture, intelekta i humanosti, nema tog mesta gde je prošlo bez brojnih fatalnih ljudskih žrtava svako previranje i protestovanje.
Ja sam uverena da kroz ove svetske bahanalije prolazimo uz minimalno vidljive i osetne traume i ožiljke upravo zahvaljujući tom našem predsedniku, a i jer smo tog mentaliteta i iskustva da nam više nikakve krize ne mogu ništa.
Vi kako hoćete.
Ja ću ovaj period svog života pamtiti po tome da mi je obezbeđeno pravo da odlučujem šta ću sa sobom, a da nije bilo tako... pa, ne znam...
Mnogi kao ja bi pribegli nekim radikalnim rešenjima da tu više prosto ne budemo jer ne nalazimo mesta gde bismo bili.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back