Malo hejta nije na odmet ;)

Cao drugari :) Odlucio sam da opet pokrenem svoj blog... Stari je bio javna tajna, a novi ce biti tajno javni... ;)

Ono sto zelim da podelim sa vama je novi programcic koji koristim, a zove se Digsby, kombinuje: Face, MySpace, Twitter, MSN i ko zna koju ne jos internet aplikaciju i na kraju dobijete mix sve u jednom.... Jako mi se dopada, link za preuzimanje je ovde: http://www.digsby.com/?utm_campaign=vid&utm_source=vid&utm_medium=vid&utm_content=vid

Preporucujem da prvo pogledate filmic i onda odlucite dal cete ga koristiti ili ne. Ja sam jako zadovoljan, stavise toliko zadovoljan da sam odlucio da opet vodim blog :)

E sad najjaci su mi komentari koje gledam po fejsu... Bolestan sam... Piski mi se, kaki mi se... Wau, ljudi, ne moramo bas da znamo sve sta se desava u vasim privatnim zivotima... Ako si attention whore, bar smisli nesto pametno cime ces da privuces paznju, a ne sopstvenim bacilima/fekalijama i ostalim biorazgradljivim stvarima.

I za sve koji ne rade na sebi, zivotna filozofija likova koji treniraju ili se bave bilo cime drugim je slicna... Zato TERETANA FTW!

Back