Hedonista
Poznat
- Poruka
- 9.343
kao i cela nacija..problematicnaPošto je pokretač topika ima nick dermatolog neka kaže nešto o srpskoj koži, kao dermatolog

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao i cela nacija..problematicnaPošto je pokretač topika ima nick dermatolog neka kaže nešto o srpskoj koži, kao dermatolog
bezveze ako je tako..loshe..batali..,ja sam digo ruke nakon 10e teme..cim pocnes ovde da pises bilo o cemu sto zahteva da se ukljuci mozak ..odmah batali..
zar je bitno sta bih ja voleo?Ma mislim da bi ti vise voleo da promenim nick u 'kisni covek'mada,nimalo ne licim na Hofmana
![]()
pa bzvze..znam..sta ce covek..bitno je da im se ne pridruzibezveze ako je tako..loshe..![]()
slazem se..i cini se da ta vecina iz dana u dan postaje sve veca..e to je po meni za zaljenjeJa ti rekoh da će tako biti...velika većina ovde ne želi, a niti može da razmišlja smisleno o problemima ili da ponudi neko adekvatno rešenje za te probleme...samo daj da se ispljujemo i ispsujemo
slazem se..i cini se da ta vecina iz dana u dan postaje sve veca..e to je po meni za zaljenje![]()
pa srbiju ce u narednoj godini zahvatiti talas svetske revolucije. bice sveopsta raspodela profita sto su ga u minulim decenijama akumulirali evropski i americki milijarderi. tamo gde to nece ici spontano i mirno bice gradjanskog rata. tako ce verovatno biti i kod nas jer mi osim sto smo u minule dve decenije potpuno opljackani nabijeni smo revoltom i besom protiv novopecenih domacih kapitalista. mislim da ce se ponoviti 1946 kada su iz jugoslavije proterani ili pobijeni svi kapitalisti.
takav scenario je neizbezan jer se dokazalo ko su ti ljudi i kako su dosli do bogastva. niko normalan na svetu nece mirno trpeti kapitalistickog krvopiju.
mislim da se vec formiraju dobrovoljacke brigade u celom svetu za napad na ameriku jer tamo lezi epicentar svetskog zla. njihovim padom padaju i domaci skorojevici kapitalisti lopuze politicari miskovici tadici. ali mislim da to i miskovic i tadic znaju pa i oni vec formiraju svoje placenicke odrede za pomoc u odbrani amerike od nas robova.
I opet...isto mislimo...i zato kad me neko pita, zašto bi da odeš iz zemlje (a napravio sam prve korake), kažem da to nije zato što ne volim svoju zemlju, nije zato što ne želim da se uhvatim u koštac sa problemima, nije zato što nemam volje da nešto promenim ili se nisam dovoljno potrudio, to je ZATO što me plaši s kakvom omladinom (kojoj još uvek pripadam sa 28 god. po srpskim standardima) treba da živim, kakva omladina treba da radi i podiže ovu državu i naposletku, da je vodi! To me brine, a baš zato što volim svoju zemlju (ne i državu), ne želim da gledam kako propada i kako je uništavaju, niti da budem deo toga.
Bog`me smela izjava,a i crna.
To bi znacilo ulazak u opshti haos.Nadam se da ce razum pre toga pobediti.![]()
И мене плаше сличне ствари али нисам отишао. У туђем свијету си увијек странац. А са овом омладином треба радити. Свака генерација има потенцијал за нешто, ваљда ће и ова нешто оставити иза себе. И други народи имају сличне проблеме па опет некако опстају. Ми смо "пропадали" више пута и увијек смо се дизали. Има у нама нешто што ће нас одвести на прави пут.
Problem je što su čitave generacije izvedene na pogrešan način. Nije tu reč o jednoj ili dve generacije mladih, već desetak - petnaest, dakle jedna grupa koja će u datom trenutku preuzeti odgovornost za državu. I kad tolikom broju ljudi daš demokratiju šta misliš šta će s državom biti. Govorim ti o tome, da ako većina mladih smatra da je, na primer, vrhunsko kulturno dostignuće koncert Seke Aleksić, to će biti proglašeno vrhunskom kulturom - jer većina tako misli - demokratija. Ako većina ovih generacija želi da studira i nosi blokče pod pazuhom, a ne da u ruke uzme alat, ko će raditi? Mladi su kao kuća, grade se polako, ciglu po ciglu, dok ne stigneš do krova kad postanu potpuno zreli ljudi. A ne može se ispraviti nešto što si već pogrešno izgradio, a da ga ne srušiš i počneš iz početka. Kuću možeš srušiti i ponovo izgraditi, ali ljude ne možeš pobiti pa ih ponovo roditi.
Савршено ми је јасно о чему причаш. Када сам лоше расположен, мисли ми иду у том смјеру и чини ми се да нема излаза. Али, немогуће је да нам се до сада није дешавало нешто овако, а очигледно је да ја и ти још увијек постојимо и да постоји српски народ и држава Србија, каква год да је! Како су издржали они под Турцима више вијекова? Било је нормално да послије толико година изгубе наду. И вјероватно су је били и изгубили. О чему су размишљали они који су се супротставили Нијемцима? Нама са ове дистанце вјероватно изгледа да су сви били непоколебљиви али сигурно није тако. И они су некада били малодушни, мислили су да је све узалуд, свака жеља за отпором је била умрла. Па опет, ту смо гдје јесмо. И ови који сада слушају шунд, кој испијају пића по кафанама и раном зором се враћају кући у једном тренутку живота заснују породицу и промјене се. Природа и живот из њих извуку оно најбоље. А за тешке државне задатке увијек ће се наћи неко способан као и у разреду јер увијек неко зна да ријеши задатак. Тако ће бити и са овим "отписаним".