- Poruka
- 6.915
Eto da krenem, postavljamo pitanja, drugi odgovaraju... eto npr.
Forumaš sa najviše samopouzdanja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ima na mojoj listi 'predubedjenih sa nedostatkom srece za promenu ubedjenosti'Nema takvih.![]()
prvo psiholosko pitanje kod nas je: ima li nam leka? (ima leka apoteka?)ok, postavite vi prvo pitanjepa nek niz krene
bilo sta, samo da je koliko toliko psihologija
to je više za filozofijuprvo psiholosko pitanje kod nas je: ima li nam leka? (ima leka apoteka?)
drugo psiholosko pitanje kod nas je: kad ce svi da budu pregledani? (teza je: ovde zive samo ludaci, i nepregledani)
Ima li netko popis hotara na ovom forumu?ok, postavite vi prvo pitanjepa nek niz krene
bilo sta, samo da je koliko toliko psihologija
sta je hotar?Ima li netko popis hotara na ovom forumu?
Hotare, žargonski rečeno, hot forumašice...sta je hotar?![]()
pa tema je bila opustenog sadrazaja, da se malo igramo, oitanja i odgovori, al vidim da sam promasio, nek Dzudi obrise, neozbiljno je shvacenaSamo sto ti nije ok tema.
Ne smes otvarati temu o forumasima.
Osetljiva su to tanusna bica a i pravila su tu.
pa samo sam rekao da obrise temu, prosla je naopako, il ako moze da se ispravi nekako, da se postavljaju neka pitanja iz oblasti osihologije ne znamJa Dzudi postujem I ne radim nista naopako.
Neznam uzivo kakvi suEto da krenem, postavljamo pitanja, drugi odgovaraju... eto npr.
Ако је тема да се постављају питања и дају одговори,већ имамо две такве теме:Eto da krenem, postavljamo pitanja, drugi odgovaraju... eto npr.
pa tema je bila opustenog sadrazaja, da se malo igramo, oitanja i odgovori, al vidim da sam promasio, nek Dzudi obrise, neozbiljno je shvacena
Pa dobro, ali radi se o onima koji su "ovde"Ima, imaju preca posla nego da sada kucaju ovde.
Pa dobro, ali radi se o onima koji su "ovde"![]()