"malo blama"

hahahhahah....ja sam GOCA a ne Lady.....a.aaaa.......molim VAS da razgranicimo to!!!!.....nije to nista.........drugi put su upali provalnici i pokrali nam neke kompjutere ...ja dosla prva .......i vidim nesto mi puno prasine....ja pobrisem sve ....milinaaa.........ali onda vidim nema kompjutera......uh,......daklem...pljacka............opet me gledaju svi.....inspektor kaze...duso...obrisala si dokaze!!!:zcepanje:

Ok, mogu da te zovem i Gocaaa, nije problem ;)
... ili možda želiš Gocammm, Gocagrrr... reci, nije problem :hvala:

posto sam promasila.......evo druge.........frajer savata ribu (ne znaju se- prvi susret)hemija proradila , ludilo....i gde ce oni tras....u park.Seo on na klupu......akcija krece ..ona mu u krilu.....riba pocinje u zanosu da divlja.......i tras .....klupa puca pod njim...i jeli zahvati mu guzu.....on pocinje da vristi od bola...a ona opet misli...waw.....sta mu pravim.........i nastavi divljacki da skace po njemu......mucenik.......udari je pesnicom u stomak...i obori na zemlju.......jesi li normalna???....i zavrsi na usivanju guze..........

...daj ozbiljna sam jako.........nisam klinka .....i nemam razlog.........goca........goca........zapamti.....hahahhaha.......neki nesporazum je ovde ispao.....:cao::cao:

Harde ja sam mislila,da smo, ko je ko,juce razresili,sto javno sto na pp.........tako da valjda sad vise nema zabune...........zena ti lepo kaze da je goca.........a ti po nacinu pisanja valjda i sam mozem da procenis ko je ko.........:cool:

Pa baš to... potpuno sam zbunjen, pa način pisanja je identičan :eek:
Oko međuljudskih odnosa smo se razumeli, ali ovo sa nickovima i klonovima... ne mogu više da povatam :(
Ali OK, nema ni veze... nebitno ;)
@Gocaaa: :D
@Ladygrr: :D

Sad za vikend izadjem sa ortakinjom i njenim ortakinjama u klub.Sve super zezanje sprdnja i hektolitri alkohola :mrgreen: u medju vremenu dok smo bili u klubu pocnem da se smekam sa jednom od njenih prijateljica, odvojimo se u mrak izvatamo ko blesavi popijemo po jos tekilu, dve i trk kod mene na sex.....dolazimo kod mene, ona dlepila bez reci iscepa me celog, skinem i ja nju na brzaka....kad...odjednom provalim da je on ko odsecen....:neutral:....visi i nista....brzo se bacila na posao malo ruke, malo usta ,malo ovo, malo ono...ma ne vredi ko mrtav...nikakvi znaci zivota...:eek:....puuuu jeee de me sad izdade ne verujem...:rumenko:....hteo sam da propadnem kroz zemlju dal vise zbog blama ili besa ,ja ocu on ne moze ,a nju jadnicu zabolela ruka :)....posle nekog vremena mi kaze "ja bez qrca ne idem" :hahaha: oboje se issmejasmo ko blesavi ali sex je bio tek sutra posle treznjenja :D....isto skoro...sex sa devojkom malo mladjom super sve ovaj put ;) ona odozgo..odjednom se zacuje rrrrrrr....ja mislim da nije bio prdez...bar nista nisam osetio....ali ona je samo zastala na sekund ,skocila sa mene i izletela iz stana...ja ostado da lezim na krevetu zgranut....to se meni desilo sve prosle nedelje...a kod vas jel bilo u skorije vreme nekih blamova velikih ili malih aaaaa???Nemoraju da budu direktno vezani za vas :D da vas cujem

bilo je sine koliko oces :mrgreen:
:okok:

Sad za vikend izadjem sa ortakinjom i njenim ortakinjama u klub.Sve super zezanje sprdnja i hektolitri alkohola :mrgreen: u medju vremenu dok smo bili u klubu pocnem da se smekam sa jednom od njenih prijateljica, odvojimo se u mrak izvatamo ko blesavi popijemo po jos tekilu, dve i trk kod mene na sex.....dolazimo kod mene, ona dlepila bez reci iscepa me celog, skinem i ja nju na brzaka....kad...odjednom provalim da je on ko odsecen....:neutral:....visi i nista....brzo se bacila na posao malo ruke, malo usta ,malo ovo, malo ono...ma ne vredi ko mrtav...nikakvi znaci zivota...:eek:....puuuu jeee de me sad izdade ne verujem...:rumenko:....hteo sam da propadnem kroz zemlju dal vise zbog blama ili besa ,ja ocu on ne moze ,a nju jadnicu zabolela ruka :)....posle nekog vremena mi kaze "ja bez qrca ne idem" :hahaha: oboje se issmejasmo ko blesavi ali sex je bio tek sutra posle treznjenja :D....isto skoro...sex sa devojkom malo mladjom super sve ovaj put ;) ona odozgo..odjednom se zacuje rrrrrrr....ja mislim da nije bio prdez...bar nista nisam osetio....ali ona je samo zastala na sekund ,skocila sa mene i izletela iz stana...ja ostado da lezim na krevetu zgranut....to se meni desilo sve prosle nedelje...a kod vas jel bilo u skorije vreme nekih blamova velikih ili malih aaaaa???Nemoraju da budu direktno vezani za vas :D da vas cujem

Eto šta se dešava alavima:rtfm:

posto sam promasila.......evo druge.........frajer savata ribu (ne znaju se- prvi susret)hemija proradila , ludilo....i gde ce oni tras....u park.Seo on na klupu......akcija krece ..ona mu u krilu.....riba pocinje u zanosu da divlja.......i tras .....klupa puca pod njim...i jeli zahvati mu guzu.....on pocinje da vristi od bola...a ona opet misli...waw.....sta mu pravim.........i nastavi divljacki da skace po njemu......mucenik.......udari je pesnicom u stomak...i obori na zemlju.......jesi li normalna???....i zavrsi na usivanju guze..........

auuu bre zeno kod tebe i nasilja bilo....:eek:....... charlstone care bas si me nasmejao narocito sa ovom drugom pricom:hahaha:....nego...i meni se to desi ponekad od viska alkohola...kad oces da besje mojne mnogo da loces to je bar jednostavno ,a i ako ti padne prezivece i ona i ti....sledeci put cirkaj vino umesto tekile ;)

ee da a sto se tice teme.....jednom nam je uleteo njen mladji burazer, kapira sta je sex ima decko 20 god vidi nas u zanosu..ne znam koliko je i sta video ali nebi ga mi ni culi da nije rekao "jaoj izvinite"....eee to je blamcina :)

najgore od svega startuje nas likusa na ekskurziji u pragu full riba palvusa ono visina oko 180(2 santima gore dole) sve lepo pricamo mi sa njom otisli u kafic..i kao salje nam slike na fonu prva slika do pupka stavila ruke preko sisa..druga slika dupe u tangama...treca slika prangija..riba je bila trandza :((((((
traume i sokovi...

Posle toliko alkohola,ni vijagra ga ne bi digla

Aj ovo prvo kontam, svakome može da se desi osim forumašima....ali ovo drugo...:zcepanje::zcepanje:

Back