MALJAVA VAGINA

Citat...
...jer te to drugarica naucila tako da places
bolje da ti je objasnila kako kobas da zvaces
a ne te orbit gume a dole srbija sume
daj bagere i testere da se probijemo kume
imas materijala i za dzemper vune
brzo brijac u ruke dok jednu buksnu grunem... 8)

jenny_from_the_block:
Strashno, kakva retardirana debilka! Da li si ti chula za kozmetichara? Eeeeee .... shumska zeno! Ubi se.

Devojcice, da li ti to nama kazes da je tvoja pica bolja jer je celava? Ocigledno da nije. Jer da jeste, ti bi bila zadovoljena, i usled toga mirna i stalozena, ne bi skakala ko jarac, na najobicnije sale. Eeeee, usamljena zeno celave pice.

Danas kada sam isla da kupim koznu jaknu puko mi je vodenjak po detetu, ja jadna nisam znala sta da radim pa mu rekla da pada kisa.Joj da znate kako mi je bilo neprijatno!Evo pisem vam iz bolnice, poerisali su me rodila sam cetvorke, al su ruzen jedno dete je tesko bog te mazo ko bostana!Dlake mi slabije rastu ali ih ima sigurno 20cm.Cao

antikvarko:
Danas kada sam isla da kupim koznu jaknu puko mi je vodenjak po detetu, ja jadna nisam znala sta da radim pa mu rekla da pada kisa.Joj da znate kako mi je bilo neprijatno!Evo pisem vam iz bolnice, poerisali su me rodila sam cetvorke, al su ruzen jedno dete je tesko bog te mazo ko bostana!Dlake mi slabije rastu ali ih ima sigurno 20cm.Cao
Blago tebi...hahahhhaha!

Back