AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 37.253
Da ali je njegova personalna bašča
Sećam se kad sam sadila lukac u 20. veku
Ми смо пролетос засадили две леје .. црнога ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ali je njegova personalna bašča
Sećam se kad sam sadila lukac u 20. veku
Evo ti primer poljoprivrednog fakulteta iz Beograda. Na Šangajskoj listi se nalazi negde jako visoko oko 30 mesta, ali zato ima najmanje plate na beogradskom univerzitetu jer niko ne želi da upiše. Dok na primer novosadski poljoprivredni fakultet razbija što se tiče studenata, ali zato na listi nisu ni među prvih 500 npr.
Novosadski Polj. fakultet je daleko, tamo dalko od zemunskog po kvalitetu profesora i nastave...
Zakljucak je ako imas dva fakulteta jedan tezak i jedan laksi idi kao i naprednjaci,Upisi neki privatni vidis da niko zivi ne gleda diplome i znanje, Sta zna seljak za sangajsku listu ,ko zna razliku fakulteta iz BGD I Gornjeg Milanovca.Sta iz ovoga mozemo da zakljucimo?
Sto manje studenata to veci rejting?
bas takoPoljoprivredni fakultet bi trebao da bude u Prokuplju ili Bogaticu, sta ce oni u Beogradu ili Novom sadu. Po nekoj logici.
Ni Holandezi ga nisu otvorili u Amsterdamu nego u Wageningenu.
Iskoristio sam tvoju sliku da postavim pitanje onima koji gledaju otkupnu cenu i porede je sa cenom u nekoj radnji.Ma, u prethodnom periodu su mi bile lepse. Pre 10-ak dana bile bas velike. Ovo sad jos malo sto ostalo.
Al ja i ne berem profi. To je bajker profi berac malina.
Sta iz ovoga mozemo da zakljucimo?
Sto manje studenata to veci rejting?
Poljoprivredni fakultet bi trebao da bude u Prokuplju ili Bogaticu, sta ce oni u Beogradu ili Novom sadu. Po nekoj logici.
Ni Holandezi ga nisu otvorili u Amsterdamu nego u Wageningenu.
Како у опште може да имахладњачу, а да не буде правно лице. А свако правно лице, које је регистровано за извоз, може да извезе малину, под условом, да неко у опште хоће да је купи од њега. А сваки човек у држави Србији још од 1990 године, може да има приватну фирму, која је рагистрована за то.Kako onaj hladnjacar da izveze malinu ako mi treba izvozna dozvola?
Како у опште може да имахладњачу, а да не буде правно лице. А свако правно лице, које је регистровано за извоз, може да извезе малину, под условом, да неко у опште хоће да је купи од њега. А сваки човек у држави Србији још од 1990 године, може да има приватну фирму, која је рагистрована за то.
Stara mudrost kaze: "bolje je malinu jesti, nego je saditi".
Како у опште може да имахладњачу, а да не буде правно лице. А свако правно лице, које је регистровано за извоз, може да извезе малину, под условом, да неко у опште хоће да је купи од њега. А сваки човек у држави Србији још од 1990 године, може да има приватну фирму, која је рагистрована за то.