MALIGNI UTICAJ VELIKE BRITANIJE I AMERIKE U SRBIJI, NA BALKANU I ŠIROM SVETA

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
33.685
...

Dakle tema je autorska sa ciljem da diskutijemo o istoj...
Posto smo se naslusali razlicitih prdeza o malignom uticaju Rusije...

Vreme je da porazgovaramo o pravom i jedinom stvarnom malignom uticaju koji širi kancer kako u Srbiji, tako na Balkanu i širom sveta...
A to je maligni uticaj UK i USA !

UK je malo starije prokletstvo pa cemo se sad fokusirati na njega...
Dakle gdegod u svetu ima neka kriza dugogodisnji sukob i sl. - ne pitajte se odakle potice - samo pogledajte u pravcu UKrune...

Bilo da je to Paksitan/Indija, bilo da je to Bliski Istok, bilo da je to Balkan...uvek ce te naci tragove ostrvskih Mi6 bubašvaba...i njihovih podguznih buva u vidu lokalnih politicara i agenata...
Isto vazi i za Ameriku i CIA-u...
Bilo da je to kod nas CIA agent DB Stanišić ili verovatno i pola ako ne i cela sadasnja nomenklatura vladajucih bilo da je to ko drugi negde drugo...

Uglavnom - NISTA DOBRO od tog malignog uticaja UK i USA nije nikad proisteklo vec samo ZLO...

...

Ne postoji uticaj, to je preslaba reč , postoji direktna kontrola preko Vučićeve komesarske uprave i raznih savetnika, edukanata , firmi i banki koji imaju monopolski položaj u transakciji novca , poslovnih i javnih partnera u vladi, i tek na kraju ambasadora i diplomata. Uloge su tačno podeljene, tačno se zna delokrug rada vlade a u šta se ne sme paćati .Prema tome autonomija rada komesarske uprave postoji, njena moć i njen uticaj jeste veliki i vidljiv ali ona tačno zna dokle može ići i gde počinju interesi partnera koji su nedodirljivi.

ja sad nisam informisan ko je prvi izbacio sintagmu ''maligni [ruski] uticaj'', imajuci u vidu recimo noviji politicki odnos snaga, i presraspodelu...
ali ja licno sam jos iz tinejdzerskih dana pod tim uticajem, preko pop-kulture, muzike, itd

mi moramo da zagrebemo dublje u istoriju i ekonomiju kolonijalne engleske, i neokolonijalizma amerike, a da se manemo retorike ''malignog uticaja'' - bar ja mislim da je to koska koju ne trebamo da glodjemo

...

Vreme je da porazgovaramo o pravom i jedinom stvarnom malignom uticaju koji širi kancer kako u Srbiji, tako na Balkanu i širom sveta...

Dakle gdegod u svetu ima neka kriza dugogodisnji sukob i sl. - ne pitajte se odakle potice - samo pogledajte u pravcu UKrune...

Bilo da je to Paksitan/Indija, bilo da je to Bliski Istok, bilo da je to Balkan...uvek ce te naci tragove ostrvskih Mi6 bubašvaba...i njihovih podguznih buva u vidu lokalnih politicara i agenata...
Bilo da je to kod nas CIA agent DB Stanišić ili verovatno i pola ako ne i cela sadasnja nomenklatura vladajucih bilo da je to ko drugi negde drugo...

Uglavnom - NISTA DOBRO od tog malignog uticaja UK i USA nije nikad proisteklo vec samo ZLO...

...

znači u tu kategoriju ide i ova križarica?

...

...

Treba da se preselis u ŠitoKinu
Ili u Novosibirsk, u svoju prapostojbinu

Ima posla, ko hoce da radi

___Engleska je otadzbina nacizma - reprezentacija-engleske-fudbal - Copy.jpg

Početak fudbalske utakmice Nemačka - Velika Britanija, negde pred rat, u Engleskoj

Churchill & Hitler Were Secret Allies

Hitler's British Handler

The "British" Used "Appeasement" to Trap Hitler in a Two-Front War

itd, npr odavde

How the Banksters Forced the US Into WW2

The Republican Party was against intervention. Thanks to the British, the Republican Presidential nomination June 28, 1940 went to an unknown pro-intervention pro-conscription "internationalist" Wendell Wilkie, a lifetime Democrat who had never held public office.
On the eve of the costliest war in US history, (one million dead or maimed, $2 trillion in 1990 dollars), Americans were not given a choice. There wasn't an anti-war candidate. Does this sound familiar?

JEL VAM ZVUCI POZNATO? TRAMP NIJE ZAPOCEO NI 1 RAT!!!

The British had a task force of 1000 people in NYC that would stop at nothing, including murder, to inveigle the US into World War Two. The TV movie Restless on
CENTRAL BANKERS AND SPIES

The Rockefeller and Morgan empires are part of the central banking cartel. At the highest level, all intelligence agencies (MI-6, CIA, Mossad, KGB) answer to this cartel, not to their national governments.

"British Security Coordination," (BSC) part of MI-6 handled the Illuminati campaign to frog march the USA into World War Two. It was financed by the Rockefellers and Morgans and housed rent-free on the 38th Floor of the "International Building" of Rockefeller Center.

"This was a convenient address," Mahl writes. "Several British agencies promoting intervention were also housed here. The British Press Service was located on the 44th Floor. The British intelligence front group Fight for Freedom located its operations on the 22nd floor in the same building, also rent free." (11)

Wendell Wilkie had been an organizer at numerous Democratic conventions. He was the President of a Morgan-controlled insurance company and a member of the "Fight for Freedom" executive. His whole campaign was financed and organized by the Morgans and British intelligence but made to look homespun.

After losing the 1940 election, Wilkie worked closely with FDR to sabotage nationalist Republicans and was briefly considered for FDR's VP in 1944. Instead, his usefulness apparently at an end, he conveniently died in that year at age 52 of a "streptococcic throat infection" contracted in hospital.

The BSC's minions might be forgiven for thinking the Rockefellers were opponents of Fascism. In fact, the central banking cartel brought Hitler to power. The Rockefellers provided the Nazis with oil and owned part of Germany's largest industrial concern, I.G. Farben. They provided the Nazis with indispensable technology and materiel before and during the war, at the expense of the US war effort.

Charles Higham's book "Trading with the Enemy" demonstrates that the central bankers had an intimate economic relationship with the Nazis through corporations like Standard Oil, General Motors, Ford, ITT and the Chase Bank.

Defeating Nazism was not the immediate goal of American intervention. The goal was to have a long, devastating and lucrative war, leading to greater concentration of power in their hands through the Cold War and world government (the European Union and the United Nations.)

Poslednja izmena:
After Britain's humiliating retreat from Dunkirk June 4, 1940, Winston Churchill defiantly declared, "We shall fight on the beaches...we shall never surrender..."

His bravado was based on his certain knowledge the United States would back Britain to the hilt.

The vast majority of Americans were against intervention. But, with the full cooperation of the FDR administration, a covert British propaganda and "dirty tricks" campaign, employing almost 1000 people in NYC (mostly Brits and Canadians), had hijacked democracy . It illustrates how London-based central bankers control the American people to this day.
TO JE SUSTINA ZASTO SADA NSP PRAVIMO RAZDVAJAJUCI BANKARSTVO I VOJSKU - RUSIJA CE BITI SVETSKI POLICAJAC, ubrzo cete se uveriti... putin je vec trebao da potopi taj englski razarac, niko ne bi ni prstom maknuo iz natoa, samo bi izbacili rusiju iz svifta, ali to joj selduje ionako, ne moze i jare i pare vise, ne moze i bankarstvo i vojska da idu vise nuikada zajedno!!!.

to vam je np svetski, ja adam radim na njemu.

necemo mesati izvrsnu i zakonodavnu u vlast

jedni ce da uspostavljaju nova ekonomska pravila, a drugi izvrsavaju vojne zadatke, to vam je hijerarhija nsp-a, bar kako je ja vidim

Poslednja izmena:
treba da procitate pismo Sofronija Saharova
a pazi ovo njegovo pismo:
http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=8820
Taj, ljudskom zlobom, unakaženi svet skriva od ljudskoga pogleda prekrasni Lik Božiji. Bog ne dejstvuje nasilno: On sveto čuva slobodu čoveka stvorenoga „po obrazu i podobiju“ Njegovom. Uz to, On trpeljivo podnosi, čak, i zle projave slobode čovekove. I u tome On ide tako daleko da će mogućom postati, čak, i pojava antihrista

dakle, zbog Bozije dugotrpeljivosti dolazi antihrist? bolje da ste priznali da NEMATE POJMA, jer antihrist je vec bio, ali neka se vidi sva bezboznost koja ide toliko daleko da se dugotrpeljivi Bog krivi za dolazak antihrista

a pazi ovo njegovo pismo:
http://www.manastir-lepavina.org/vijest.php?id=8820

dakle, zbog Bozije dugotrpeljivosti dolazi antihrist? bolje da ste priznali da NEMATE POJMA, jer antihrist je vec bio, ali neka se vidi sva bezboznost koja ide toliko daleko da se dugotrpeljivi Bog krivi za dolazak antihrista
ne znam ko je pisao to pismo ali evo ti par Engleza koji su se vratili u veru otaca

http://www.orthodoxengland.org.uk/oe4/fr-andrew-phillips-biography/

http://www.orthodoxengland.org.uk/oe4/fr-andrew-phillips-biography/

itd... ima ih dosta

a od skoro sam saznao da u srcu Ostrva postoji velika svetinja "Engleski Nazaret" koji je posecivao i nas Sveti Vladika Nikolaj, cudesno mesto koje je izabrala sama Presveta Bogorodica, sad ga obnavljaju i Anglikanci i Katolici a postoji i Pravoslavna kapela

baj d vej, narod je uvek druga prica od establismenta, koji tamo nazalost jeste zao i nece se promeniti
ali dobro

pustite politiku, trazite dobro u ljudima!
:)

Amerika je kao država mogla da spreči turčinsko etničko čišćenje Grka iz evropskog dela Carigrada (iz Fanara) 1955, a nije učinila ništa, to je bilo prvo ratno nasilje na tlu Evrope posle završetka 2.svetskog rata 1945 (i Grčka i Turčinska su postale članice NATO pakta 1952 godine), a Velika Britanija ne samo da sa 2 vojne baze nije sprečila turčinsku okupaciju severnog dela grčkog ostrva Kipar 1974 nego je i Turčinima i Turčinskoj i pomagala od 1960 da izvrše agresiju na Grke i okupaciju! 👀👂👂:rtfm::rtfm:

itd... ima ih dosta

a od skoro sam saznao da u srcu Ostrva postoji velika svetinja "Engleski Nazaret" koji je posecivao i nas Sveti Vladika Nikolaj, cudesno mesto koje je izabrala sama Presveta Bogorodica, sad ga obnavljaju i Anglikanci i Katolici a postoji i Pravoslavna kapela

baj d vej, narod je uvek druga prica od establismenta, koji tamo nazalost jeste zao i nece se promeniti
ali dobro

pustite politiku, trazite dobro u ljudima!
:)

Lokacija?

...

Back