електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.191
Где нађе ову тему...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Где нађе ову тему...![]()
sta je snob? el to covek sto ima male probleme?
Imam i temu o zatvoru na Zdravlju... podignite i nju...![]()
Mada realno, kad bi razumeli o cemu pisem... mogla bi se razviti normalna diskusija... ali... ja sam samo optimista![]()
I kako prođoše te ostale drugarice u životu? Jel neku ubio dečko od batina ili je neka uspela da renovira kupatilo?![]()
i temu o tome može li da se živi bez slezine, al tu si fulala, 0 RSVP-ja
pratim te ko cecin twitter bokte
Mada realno, kad bi razumeli o cemu pisem... mogla bi se razviti normalna diskusija... ali... ja sam samo optimista![]()
Da li mi sa malim problemima trebamo uvek da cutimo?
Kad god se nadjem sa drugaricom(bilo kojom) i ona mi isprica sta ima kod nje novo, bude me sramota pricati o mom zivotu jer cu ispasti snob... Vecina njih ima mnogo vece probleme od mene u zivotu... i zaista volim ih saslusati i pomoci maksimalno... ali kako kad me ona pita sta ima kod tebe, da kazem "biram plocice ne znam koju cu boju"?
Sta vi mislite o tome?
Dobri su ti panduri tamo. Vozio onim glavnim putem, u sred bela dana, i to trezan... tek odjednom pojavljuju se njih dvojica, zaustavljaju, u panici (lepo odglumili, izgleda da im je to klasicna fora) govore: "Zasto ste presli na crveno?". Ja gledam, nista mi nije jasno, rekoh: "Gde sam ja to presao na crveno?"...kao "tu i tu, evo kolega je svedok".
Poceli cak da prete kako cu u zatvoru zavrsiti....nista, ja uzmem, cimnem ovog jednog lika...dodje on...tamo-vamo, na kraju im dao jednu plavu da odu da se najedu cevapa i naliju pive.![]()
...e ta plava je ono sto hebe koke a nije petao...ona prica univerzalne jezike i moze citati misli cak i kada ne mislis
...
Ako nemash Jocker-a onda odu i 3 konvertibilne Marke...(to kad sam cuo kad sa stolice nisam pao
)
...samo, ja sma malo tvrdji...ja kazem da pisu kaznu. NE DAM PARE njima...dam drzavi al njima...NE!!!
Da li mi sa malim problemima trebamo uvek da cutimo?
Kad god se nadjem sa drugaricom(bilo kojom) i ona mi isprica sta ima kod nje novo, bude me sramota pricati o mom zivotu jer cu ispasti snob... Vecina njih ima mnogo vece probleme od mene u zivotu... i zaista volim ih saslusati i pomoci maksimalno... ali kako kad me ona pita sta ima kod tebe, da kazem "biram plocice ne znam koju cu boju"?
Sta vi mislite o tome?