Mali veliki problemi...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kako prođoše te ostale drugarice u životu? Jel neku ubio dečko od batina ili je neka uspela da renovira kupatilo? :ceka:

tebi brate bleki nije dobro
pod hitno da obujes one kicoske cipelice sulju i koznu jasu odes u ex trezor navatas nekog sa dobrim guzovima istalambas ga....
jer si opasno zastranio sa ovim :lol:

jeli kako se sad zove trezor? tu je metla u davna vremena harala :deda2:

Da li mi sa malim problemima trebamo uvek da cutimo?
Kad god se nadjem sa drugaricom(bilo kojom) i ona mi isprica sta ima kod nje novo, bude me sramota pricati o mom zivotu jer cu ispasti snob... Vecina njih ima mnogo vece probleme od mene u zivotu... i zaista volim ih saslusati i pomoci maksimalno... ali kako kad me ona pita sta ima kod tebe, da kazem "biram plocice ne znam koju cu boju"?

Sta vi mislite o tome?

Jedne godine me zaustavio saobracajac u BiH i na kraju (kao i uvijek) nasao nesto za naplatiti...kaze sta cemo, ja njemu, nista, pisite kaznu...kaze on pa sto da pisem, ja njemu pa zato sto je kazna :lol:...i on se izbije...vrati mi dokumenta i kaze ajde produzi...i stavi kamen u cipelu da te bar nesto ima nazuljati u zivotu :mrgreen:... msm, neozbiljan je to narod :mrgreen:...

Dobri su ti panduri tamo. Vozio onim glavnim putem, u sred bela dana, i to trezan... tek odjednom pojavljuju se njih dvojica, zaustavljaju, u panici (lepo odglumili, izgleda da im je to klasicna fora) govore: "Zasto ste presli na crveno?". Ja gledam, nista mi nije jasno, rekoh: "Gde sam ja to presao na crveno?"...kao "tu i tu, evo kolega je svedok". :rotf:
Poceli cak da prete kako cu u zatvoru zavrsiti....nista, ja uzmem, cimnem ovog jednog lika...dodje on...tamo-vamo, na kraju im dao jednu plavu da odu da se najedu cevapa i naliju pive. :lol:

Dobri su ti panduri tamo. Vozio onim glavnim putem, u sred bela dana, i to trezan... tek odjednom pojavljuju se njih dvojica, zaustavljaju, u panici (lepo odglumili, izgleda da im je to klasicna fora) govore: "Zasto ste presli na crveno?". Ja gledam, nista mi nije jasno, rekoh: "Gde sam ja to presao na crveno?"...kao "tu i tu, evo kolega je svedok". :rotf:
Poceli cak da prete kako cu u zatvoru zavrsiti....nista, ja uzmem, cimnem ovog jednog lika...dodje on...tamo-vamo, na kraju im dao jednu plavu da odu da se najedu cevapa i naliju pive. :lol:

...e ta plava je ono sto hebe koke a nije petao :lol:...ona prica univerzalne jezike i moze citati misli cak i kada ne mislis :mrgreen:...
Ako nemash Jocker-a onda odu i 3 konvertibilne Marke :roll:...(to kad sam cuo kad sa stolice nisam pao :lol:)

...samo, ja sma malo tvrdji...ja kazem da pisu kaznu. NE DAM PARE njima...dam drzavi al njima...NE!!!

...e ta plava je ono sto hebe koke a nije petao :lol:...ona prica univerzalne jezike i moze citati misli cak i kada ne mislis :mrgreen:...
Ako nemash Jocker-a onda odu i 3 konvertibilne Marke :roll:...(to kad sam cuo kad sa stolice nisam pao :lol:)

...samo, ja sma malo tvrdji...ja kazem da pisu kaznu. NE DAM PARE njima...dam drzavi al njima...NE!!!

Isti k*rac...oni su drzava. Da li ce ta dva prasca otici kod Muje na cevap i zaliti sa po dva "Nektara" (jos im kusur ostane, lol) ili cu platiti kaznu zvanicno - nema razlike. Ja sam tada zurio kuci i nisam imao ni vremena ni volje da se dalje natezem sa njima.

Inace su digli standarde...gde brate 3 KM odradjuju posao? :eek: :lol:
Pre kad krenem na put autom kupim par limenki kole i par kutija cigara i nema nikakvih problema. Sad su postali fini, korektni, nema vise "podmazivanja"....kobajagi. Uvredi se ako je samo crvena. Jos se ja drzim propisa, ali dzabe - snime stranu registraciju - odmah zaustavljaju i nadju ti oni lako nesto, ili nabede da si prosao na crveno. :lol:

Da li mi sa malim problemima trebamo uvek da cutimo?
Kad god se nadjem sa drugaricom(bilo kojom) i ona mi isprica sta ima kod nje novo, bude me sramota pricati o mom zivotu jer cu ispasti snob... Vecina njih ima mnogo vece probleme od mene u zivotu... i zaista volim ih saslusati i pomoci maksimalno... ali kako kad me ona pita sta ima kod tebe, da kazem "biram plocice ne znam koju cu boju"?

Sta vi mislite o tome?

Ti nisi snob zato sto ne kukas, vec zato sto trivijalne zivotne stvari prestavljas kao bogastvo bilo koje prirode sto je krajnje tupavo i govori da si iz opanka pobegla u cipele..ali cim tebe te tvoje drugarice slusaju vrv su i one udarene na svoju ruku... naravno ukoliko i one nisu izmisljene...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back