Mali (veliki) problem...

a u cdemu je tvoj problem? ako ti mala odgovara po svemu ako nije neko deriste, a ocigledno da nije cim si sa njom i svidati se i zaprosio bi je, sto ti onda godine predstavljaju problem.ima osoba koje sa 25 nisu zrele za svoje godine a ako ona jeste nemas se sta dvoumiti.

inspirion:
I ti si došao na forum po savet?
Pa forumaši su još više pogubljeni.

Ha ha :lol: Slažem se. Ovi "saveti" više zbune.

idol...:
e sad.. ne romantizujmo stvari...
sha posle petnaes godina.... choveku se sedi kutji... njojzi bi se izashlo... njega bole kolena.... ona nervozna... deca ispashtaju.... (Won't Somebody Please Think Of The Children?)..
moj savet... budi s njom..neko vreme.... posvadjatjete se....i gotovo....

Aha, pretpostavljam da hoćeš da kažeš da se to u brakovima inače ne dešava ako nema (veće) razlike u godinama ? :roll:

ludak81:
E ovako,
vidjao sam se sa jednom malom, 89. god i sve je bilo extra. Ali bas sve, e sada, ona se bas jako primila na mene ali ja ne znam sta da radim. Necu da je povredim a nisam siguran da li bih bio sa njom zbog razlike u godinama...

Sta mislite......... :confused:

Prvo rascicti sa sobom sta bi ti zeleo i sta ti govore osecanja...
Onda, ako resis da raskines sa njom, posto rece da ne bi zeleo da je povredis, trebace ti malo vremena...Samo budi prepazljiv prema njoj tako da ces joj dosaditi...Povladjuj joj, nikada se ne svadjaj sa njom, bukvalno, ne skidaj pogled sa nje u svakom smislu...To ce sigurno dovesti do toga da ONA raskine...
U suprotnom, ako resis da ostanes sa njom, nastavi da se ponasas kako si se ponasao...
Mozes malo da je kuliras, nekada da joj kazes da ne mozes da izadjes sa njom zbog svojih drugara...i nikada joj ne poklanjaj mnogo paznje...
I tako...
Danas su devojke takve da ako im das sebe "na tacni" one ne znaju to da cene pa te ignorisu, ali kada okrenes list pa pocnes "surovo" da se ponasas okreces i njihov list...
Cast izuzecima...

ludak81:
E ovako,
vidjao sam se sa jednom malom, 89. god i sve je bilo extra. Ali bas sve, e sada, ona se bas jako primila na mene ali ja ne znam sta da radim. Necu da je povredim a nisam siguran da li bih bio sa njom zbog razlike u godinama...

Sta mislite......... :confused:
Pa ti nisi normalan...Sorry sto ti ovo ovako kazem, ali vi momci ne znate sta zelite, a posle pricate nama devojkama???
Moj savet: Da citiram staru poslovicu"Ko pre devojci, njegova devojka"...Ako se uskoro ne odlucis ona ode...Nece ta devojka da te ceka vecno, a svojom neodlucnoscu je jos vise povredjujes...Lepo pricaj sa njom, veruj mi to je najbolje...Reci joj sta ti je "na srcu"... :lol: :lol: :lol: Sto sam ja postala sentimentalna...Ako je JEDINO sto ti smeta razlika u godinama Go for it...Ali razmisli da li je to sve...Ne bih rekla...Mislim da se u stvari ta razlika u godinama mesa sa strahom "sta ce ljudi da kazu?"...To je samo moje misljenje, ne mora da bude stvarno tako...
P.S.APSOLUTNO SE NE SLAZEM SA SAVETOM DA JE KULIRAS ILI DA JOJ POVLADJUJES!!!!STRASNO!!!

eldarion:
Prvo rascicti sa sobom sta bi ti zeleo i sta ti govore osecanja...
Onda, ako resis da raskines sa njom, posto rece da ne bi zeleo da je povredis, trebace ti malo vremena...Samo budi prepazljiv prema njoj tako da ces joj dosaditi...Povladjuj joj, nikada se ne svadjaj sa njom, bukvalno, ne skidaj pogled sa nje u svakom smislu...To ce sigurno dovesti do toga da ONA raskine...
U suprotnom, ako resis da ostanes sa njom, nastavi da se ponasas kako si se ponasao...
Mozes malo da je kuliras, nekada da joj kazes da ne mozes da izadjes sa njom zbog svojih drugara...i nikada joj ne poklanjaj mnogo paznje...
I tako...
Danas su devojke takve da ako im das sebe "na tacni" one ne znaju to da cene pa te ignorisu, ali kada okrenes list pa pocnes "surovo" da se ponasas okreces i njihov list...
Cast izuzecima...

:lol: :lol: :lol:
Kratak vodič za vaš ljubavni život by eldarion :grin:

A zasto ne bi otvoreno razgovarao s njom o tome??? Lepo joj kazes da si ti takav kakav si i da nemas nameru da se menjas. Ako joj je stvarno stalo do tebe, prihvatice to, a ako ne, svako ce otici svojim putem i nece biti slomljenih srca itd...

:)

Back