Mali test ...|| :-\

• Začetnik teme Začetnik teme d4ch4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Truman:
Alexandra9:
Truman:
Jeste li primetili da je skoro svima sex na poslednjem mestu,a tu je negde i porodica.Pa nije ni cudo sto vlada bela kuga!
hmm... a da li si primetio da u testu uopste nema Ljubavi?... ljubav prema partneru.. Ima porodica, posao, novac, prijatelji, sex... ali ne i ljubav. To ne mozes da izjednacis...

A deca se radjaju iz ljubavi... ne samo sexa...

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...
ljubav podrazumevam pod porodicom
U slucaju mladjih ljudi (koji nisu u braku), ljubav porodice se ne moze poistovetiti sa ljubavi prema partneru... Verovatno je ovo test za ,,starije''...

~~~~~~~~~
Crying for me was never worth a tear, my lonely soul is only filled with fear...

ma dajte ljudi...kao da bi neko prvo pokupio vesh?!!!
zacas se javiti na telefon,ili otvoriti vrata,pa reci da taj neko priceka....dok ti vesh pokupish ode i onaj sto je kucao na vrata,a i onaj sto je zvao na telefon...a tek beba...mozak ce probiti placem ako je ne umiris....
nego,svidja mi se kako je neko gore napisao...sve u sekundu. he he :wink:

Alexandra9:
paa... i nije neki test... Bilo bi ok da je za sve operacije potrebno isto vreme...
Hajde da ja kazem:
* Uhvatila bih dete (5 sec.)
* Dotrcala bih do vrata i tutnula dete u ruke onog ko je ispred (to moze biti samo neki poznanik ili postar :lol: , elem... tu mi treba 4 sec.)
* Javim se na telefon (2 sec.)
* Dok pricam trcim u kuhinju da zavrnem slavinu (3 sec.)
* Pokupim ves koji ne kisne ni 15 sekundi. Jedino u slucaju da je napolju pravi uragan, moj ves ce biti mokar, zar ne?

zakljucak psihijatra: Sandra je osoba privrzena porodici i prijateljima, neodgovorna sto se tice posla i novca... i frigidna devojka... :lol:

~~~~~~~~~

eh,da,na ovo sam mislila... :wink:

Back