Marija-Bg
Početnik
- Poruka
- 31
Posto nisam nasla prikladnu temu za ovaj problem,morala sam da ga postavim ovde...Izvinjavam se unapred ukoliko postoji neka tema gde sam ovo mogla da pitam,jer je ja nisam nasla...
Pre nekih tri do cetiri nedelje sam pocela da imam problem kada mi se ide u wc na malu nuzdu...Tacnije,uopste nemam osecaj kada mi se zaista ide ili ne...Nekako kao da mi je besika puna,ali kada treba da se olaksam,ne olaksam se do kraja...Mlazevi su mali,a i cesto se desava da su mi gacice malo mokre,ali ja ne mogu da sprecim to...
Ovo je vec pocelo da me strasno nervira,mislila sam da ce proci,,da je mozda neka prehlada zbog zime i nemanja grejanja u kuci zbog Ukrajine
,ali dobismo grejanje-a ovo i dalje traje...
Sutra idem kod lekara da vidim sta cu i kako cu,ali kao svaki hipohonder
sam morala da pitam i ovde...
Sumnjala sam na trudnocu,ali nije bilo "kriticnih" situacija da bih zaista na to i posumnjala...Sta moze biti osim toga,ukoliko neko moze da mi kaze?
Hvala Vam unapred!
Pre nekih tri do cetiri nedelje sam pocela da imam problem kada mi se ide u wc na malu nuzdu...Tacnije,uopste nemam osecaj kada mi se zaista ide ili ne...Nekako kao da mi je besika puna,ali kada treba da se olaksam,ne olaksam se do kraja...Mlazevi su mali,a i cesto se desava da su mi gacice malo mokre,ali ja ne mogu da sprecim to...
Ovo je vec pocelo da me strasno nervira,mislila sam da ce proci,,da je mozda neka prehlada zbog zime i nemanja grejanja u kuci zbog Ukrajine

Sutra idem kod lekara da vidim sta cu i kako cu,ali kao svaki hipohonder

Hvala Vam unapred!