Moračanin
Veoma poznat
- Poruka
- 11.434
Većina žena voli da je penis srednje veličine ili malo manji ali deblji
Ne vole one dugačke a tanke ko viršla.
To ti je sva filozofija.
Od prevelike dužine se boje i neke imaju probleme - bolove.
Inače žena doživi orgazam zbog stimulacije kritolisa(zakržljali penis) koji se nalazi skoro na površini.
A veličina penisa je nasledna po ocu pa vidiš da te je uspješno napravio.
Ja mislim da si to izmislio da te društvo zajebava. Pa valjda ga ne pokazuješ svima okolo a u gaće ti niko ne zaviruje.
ps.
Može biti mali, to nije tragedija ali je važno, da je dobar tehničar (pičkomehaničar)
A što se tiče malih sisa kod žene - velike su samo onako za gledati uzbudljive ali su mlitave i na sebe ih kod dodira ništa ne osjećaš, Najbolje su male i čvrste da ih osjetih na prsima- To je uzbudljivo.
Ne vole one dugačke a tanke ko viršla.
To ti je sva filozofija.
Od prevelike dužine se boje i neke imaju probleme - bolove.
Inače žena doživi orgazam zbog stimulacije kritolisa(zakržljali penis) koji se nalazi skoro na površini.
A veličina penisa je nasledna po ocu pa vidiš da te je uspješno napravio.
Ja mislim da si to izmislio da te društvo zajebava. Pa valjda ga ne pokazuješ svima okolo a u gaće ti niko ne zaviruje.
ps.
Može biti mali, to nije tragedija ali je važno, da je dobar tehničar (pičkomehaničar)
A što se tiče malih sisa kod žene - velike su samo onako za gledati uzbudljive ali su mlitave i na sebe ih kod dodira ništa ne osjećaš, Najbolje su male i čvrste da ih osjetih na prsima- To je uzbudljivo.
Poslednja izmena: