Mali, malecni, ovolicni crni ker

Evo je krivonoga. Inace imace oko 10 kg +/- koje kilo, kaze veterinar. Ne moze da bude 100% siguran jer ne znamo ni kevu ni caleta :) Siroce :)

wu2zw5.jpg

I cela menazerija - zajednicka dremka:

1t4ks4.jpg

:rotf: Scenario vidjen! :super: E, to je gadno kod starateljstva, tesko posle da ih pustis dalje. Ali zamisli sledecu situaciju. Za dva-tri meseca opet neko ostavi stene ili mace pred tvojom zgradom/u tvom ulazu da se dere dok ne skapa a tebi kapaciteti popunjeni jer nisi mogla da das Saru iako je bilo interesenata. :zag:

:rotf: Scenario vidjen! :super: E, to je gadno kod starateljstva, tesko posle da ih pustis dalje. Ali zamisli sledecu situaciju. Za dva-tri meseca opet neko ostavi stene ili mace pred tvojom zgradom/u tvom ulazu da se dere dok ne skapa a tebi kapaciteti popunjeni jer nisi mogla da das Saru iako je bilo interesenata. :zag:

Znam....sve znam...bice nam uzasno tesko, ali dacemo je ako se ispostavi da su uslovi za nju tako dobri :(

Verovatno se vec proculo po komsiluku da ima ta i ta koja skuplja i udomljava napustene zivotinje, tako da je scenario koji opisujes vise nego verovatan....:neutral:

Mislili smo da je to neki normalan zahtev, obzirom da je pas spašen s ulice, nije nam u interesu da ni eventualno ponovo završi na istom mestu, naročito ne nakon svega što smo uradili - odveli na pregled, očistili od parazita, vakcinisali - stvarno hoću da budem 1000% sigurna da neće ponovo završiti kao ulični pas. Inače smo lepo mogli da je ostavimo i da se ne cimamo uopšte.

Apdejt u vezi Sare. Još uvek je kod nas, međutim sve smo bliže tome da je prepustimo komšinici koja hoće da je uzme i odvede kod svog dede na plac. Tamo bi bila u dvorištu zajedno sa šarplaninkom a umesto Milivoja - lovački ker koji je nedavno uginuo. Da je samo malo mirnije prirode nikad je ne bih dala, ali ona ima strašan temperament i realno - više je pas za napolju nego za stan. Živahna je neviđeno. Mislim da bi njoj bilo bolje, meni će biti strašno teško jer sam se vezala (mada me maltretira za medalju :D). U svakom slučaju, čekamo revakcinu kada ću je i čipovati na svoje ime zlu ne trebalo, reći ću komšinici da može u svako doba da je vrati ako ne bude mogla tamo, i tako. Tema može na srećno udomljeni - neverovatno da se potrefi da udomim psa i onda kad zapravo nisam želela da ga udomim - kao hoću, a molim Boga da se niko ne javi :lol: Oće me pa to ti je :lol:
Evo slika, i jedan snimak da vidite Kukija majku Terezu. Da sutra krokodila u kuću dovedem, taj mačak bi ga prihvatio i zgotivio :)
262o4nt.jpg

wtlox.jpg

6yjqjk.jpg

Sara je inače porasla, baš. Sada kad skoči na zadnje šape meni dodje do struka. Neće baš biti maleni pas - neće biti ni ogroman doduše. Biće mi strašno teško da je dam, užasno :sad2:

Back