Mali, malecni, ovolicni crni ker

gospodjica14

Poznat
Poruka
7.429
Ova mrva od psa juče je ostavljena u dvorištu ispred moje zgrade. Cičao je, ječao, cvileo i plakao sve dok se (naravno ko bi drugi) ja nisam sažalila i donela ga kući. Pošto u mojoj kući već žive dve opake mačketne koje nisu nimalo prijateljski raspoložene prema novom gostu - svi imamo problem. Ja, moja jača polovina koja polako pakuje kofere, mačor koji zabezeknuto gleda šta se dešava, i mačka koja glumi dostojanstvo ali ne silazi sa stolice, što je sigurno sigurno je. Sreća te je bednik bio relativno miran noćas, inače ne znam da li bi osvanuo u našoj kući. Ono što hoću da kažem je da je situacija dramatična. Mali je mnogo mali, danas će ići do veta da gra pregleda i da ustanovimo otprilike koliko je star, koliko može da poraste, da ga očistimo od parazita i vakcinišemo.

DAJE SE NA POKLON SA SVE MAŠNICOM.

Slede slike, navalite ljudi još malo pa nestalo. Za ostale info. - na pp.

5cg41t.jpg

4qjwyb.jpg

1z4yceh.jpg

dwbfy1.jpg

Update: Sara - rase Srpska Autohtona Rasa Avlijaner se odlicno uklopila u novu sredinu. Ne pravi sranja, ne cvili, igra se sasvim lepo sama, ponekad pozeli s mackama medjutim jedino sto od njih dobija to su cuske po glavi - inace se dobro slazu - ociscena je od parazita na pregledu kod veta receno nam je da je zdrava ko dren, da ce biti malog rasta (kao pekinezer ili nesto veca), ima oko mesec i po dana i osim sto ponekad napravi baricu na parketu, dobra je stvarno. Iznenadjujuce dobra. Gledacemo da je vakcinisemo protiv stenecaka sto je pre moguce, a buha smo se resili uz pomoc jednog od onih sredstava sto se stavljaju na kozu na vratu, samo za male kuce. Ona je idealan mali pas za stan. Evo novih fotkica i jednog videa (kako se samo zivotinja brzo oporavi kada dobije odgovarajucu negu):

6gek44.jpg

33yj8k4.jpg

Trazena je...za sada smo uslovno dogovorili da ide Vlasotince...ako se ne predomislimo. Jbga, ocu da je udomim, ali necu da je dam tek bilo kome sad kad smo se izmaltretirali ovoliko, i potrosili i vremena, i zivaca i para. Dobice je samo onaj ko bude hteo da je cipuje, i to da idemo zajedno kod veta, i da je sterilise, i da je pazi i mazi. Inace - ne dam.

Back