Mali letač

Zemlja, Mars, Mesec, sve su okrugle planete, Sunce isto, pa onda i bica koja na njima zive su
dosta slicna. Mozda na nekoj kockastoj planeti, ili u drugoj dimenziji su drugi sabloni, al ovde
je kako je- tako je. :)

Da skrivaju se, imaju svoje razloge, to nisam ni ja siguran zasto. Imaju napredniju tehnologiju,
i nije im to tesko, ispod zemlje, a za transport iznad koriste nevidljive letece tanjire.

Biti ziv znaci evoluirati, znaci da nisu jos savrseni. Bestelesna bica su naprednija, al jos uvek nisu
savrsena, i oni evoluiraju. I psihicki i energetski. 8-)

E Vrana, izvinjavam se al ja nemogu da gledam Youtube, nemam shock player, ili neki flash.

L.R Hubbarda postujem i cenim, njegova istrazivanja su excelentna! I jako vredna.

Jon Travolta jeste zanimljiv glumac, i nekako se vidi da je klir, al ne bih to rekao za Toma Kruza.
Cudno mi je to, oni su klirovi a glumci, bilo bi bolje da ucine nesto u vezi Dijanetike za celi svet,
kad vec imaju sanse za to. :)

E Vrana, izvinjavam se al ja nemogu da gledam Youtube, nemam shock player, ili neki flash.

L.R Hubbarda postujem i cenim, njegova istrazivanja su excelentna! I jako vredna.

Jon Travolta jeste zanimljiv glumac, i nekako se vidi da je klir, al ne bih to rekao za Toma Kruza.
Cudno mi je to, oni su klirovi a glumci, bilo bi bolje da ucine nesto u vezi Dijanetike za celi svet,
kad vec imaju sanse za to. :)

ajd kad kazes...:mrgreen:

cudno? ma jok, sve je "kristalno" jasno...:lol::lol::lol:

Zemlja, Mars, Mesec, sve su okrugle planete, Sunce isto, pa onda i bica koja na njima zive su
dosta slicna. Mozda na nekoj kockastoj planeti, ili u drugoj dimenziji su drugi sabloni, al ovde
Коцке, димензије...:roll:
Не вреди. Наша машта је ограничена на оно што нам је познато.
А кажу да машта може свашта... е, варају се...:D

Da skrivaju se, imaju svoje razloge, to nisam ni ja siguran zasto. Imaju napredniju tehnologiju,
i nije im to tesko, ispod zemlje, a za transport iznad koriste nevidljive letece tanjire.
Али си сигуран да се скривају? Како то?
И како знаш да имају летеће тањире, ако су већ невидљиви?

Biti ziv znaci evoluirati, znaci da nisu jos savrseni. Bestelesna bica su naprednija, al jos uvek nisu
savrsena, i oni evoluiraju. I psihicki i energetski. 8-)
Ово ми се свиђа. Не знам зашто, али свиђа ми се...:D

И свака звезда емитује топлоту. Значи ли то да смо сви исти/треба да будемо исти, и изгледамо исто?

Откуд знаш да су тањири ако су невидљиви? :D

Hm, da preusmerim na Super zonu forum? Ili ste vec tamo bili :)

Ima tamo ljudi koji svasta tvrde, a imam u neke poverenje, znam da su ozbiljni i da ne lupetaju,
i videli su svasta, i doziveli, a i pisu svasta. Meni se od toliko gomilu informacija tamo uznemirila
dusa, pa sam dosao malo da se smirim ovde :D mozda su 50% tih informacija netacne, al
ostalih 50% su tacne, i pomalo grozne.

Neznam dal su tanjiri ili bilo sto, a samo tako mislim, niti tvrdim, samo kazem :)
a laske mi je da verujem nego da neverujem. Vanzemaljci- za mene je i to abstraktno.
Neki tvrde da su 100 put videli, pa pitajte njih...

http://forum.superzona.org/phpBB2/index.php // Forum o svemu onom sto se slabo zna u 'normalnom' zivotu.

Hm, da preusmerim na Super zonu forum? Ili ste vec tamo bili :)

Ima tamo ljudi koji svasta tvrde

Да преусмерим ја на психијатријско одељење локалног клиничког центра?

Има тамо људи који свашта тврде... ;)

a imam u neke poverenje, znam da su ozbiljni i da ne lupetaju,
i videli su svasta, i doziveli, a i pisu svasta.

Да, али то све само ти знаш, и још понеки, као што је Илуминат и слични... :D

Meni se od toliko gomilu informacija tamo uznemirila
dusa, pa sam dosao malo da se smirim ovde :D mozda su 50% tih informacija netacne, al
ostalih 50% su tacne, i pomalo grozne.

Претпоставка је мајка свих зајеба, можда су 100% тих информација нетачне, а 0% тачне.... :rolleyes:

Neznam dal su tanjiri ili bilo sto, a samo tako mislim, niti tvrdim, samo kazem :)

Откуд знаш онда да су уопште у питању тањири - написао си горе?

a laske mi je da verujem nego da neverujem.

Ахааа, у том грму лежи зец.., па идући линијом најмањег отпора, до свачега се може доћи... само до тога до чега је дођено је тешко исправно... :rolleyes:

Neki tvrde da su 100 put videli, pa pitajte njih...

Питао, ал' слабо им нешто иде логичка аргументација... :wink:

Tesko je poverovati u te stvari upravo zato sto je tako namesteno da se ne veruje.
Znaci, nekom je to posao da ocuva neke podatke tajnim.
Mozes na sebi da vidis, tako intiligentan, 'Zen' ucenik, a neverujes u gore navedene podatke.
Mozes zamisliti kako je onda tesko ubediti nekog koga nista od ovog na Kultnim ne zanima.

Neznaci mi da nesto dokazujem, neznam kako ti, ali meni su podaci samo podaci,
jednostavno 'jesu' nepotrebno dali istinite ili neistinite. :rolleyes: :D

Tesko je poverovati u te stvari upravo zato sto je tako namesteno da se ne veruje.

Ко каже да је тешко веровати? Чак напротив, најлакше је веровати. Одлучиш да верујеш, закуцаш се и верујеш. Најтеже је, пријатељу, помучити се, па покушати да сагледаш ствар са свих страна, наћи истину онакву каква је и доказати је.

Znaci, nekom je to posao da ocuva neke podatke tajnim.

С овим се слажем, али то нема везе са овим стварима о којима причамо.

Mozes na sebi da vidis, tako intiligentan, 'Zen' ucenik, a neverujes u gore navedene podatke.

Баш напротив, управо зато што сам Зен ученик ми је још један разлог да не дозволим себи да ми свакодневне илузије прекрију поглед верујући у све и свашта, што видим или прочитам.

Mozes zamisliti kako je onda tesko ubediti nekog koga nista od ovog na Kultnim ne zanima.

Ја мислим да ми нисмо на том нивоу да се овде убеђујемо, него да докажемо истинитост података које тврдимо... а ту се враћамо на логичко извођење доказа...

Neznaci mi da nesto dokazujem, neznam kako ti, ali meni su podaci samo podaci,
jednostavno 'jesu' nepotrebno dali istinite ili neistinite. :rolleyes: :D

"Само податак" је и којим се симболом који глас означава, па ти је тај податак потребан да би овде комуницирао са осталима... ;)

И то је само баналан пример...

Doduse, ovaj svet je kao jedna ogromna FRP igrica, imas bezbroj opcija, to sam uvideo bolje pre
neki dan. Meni odgovara ako postoje alieni, to mi kao razlicite rase, ides, saznajes, ucis, treniras..

U ovom svetu ima ozbiljan cilj, meni je to savrsenstvo, recimo Budisticki Nirvana, to se trazi
unutra, meditacjiom i kontemplacijom.

A ostale stvari o Atlantidi, Lemuriji, letacima, su za mene 'obicne' informacije,
ne ometaju me, imam dosta ravnodusan stav premanjima, ne zamaram se previse njima.
Jednostavno ih citam i zanimaju me, volim neogranicenost.

jesi ikada procitao u Book of the Dawn & Dusk, prva poslovica je--

Let faith be Your only law! Meni i igrica pomogla da naprednije razmisljam. Ima i--

Tough forbidden to some, not to You!

Ne mogu da odgovorim na vecinu tvojih pitanja, svejedno mi je da ili ne :D , ne zamaram se puno!
Ponekad ce se ti uciniti da ubuduce kada cu nesto tvrditi na ovom forumu, da se kosi sa ovim
stvarima koje sam ovde sad izneo, to su reci takve, Kojica je odavno rekla da su reci nesavrsene.

Back