moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
E, tako...o krompir pireu..
Deca Pireja lol
Deca Pireja lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Јесте. Миксер и и сл. га направе лепљивим.
Лично највише волим виљушку па полако до последње грудвице.
Сигурно је укусно. Зар то није рестован кромпир?U bosni ima varijanta gde koriste viljusku
To je za gnječen krompir tokom posta i sastavni je deo posne večere npr. Za badnje veće
Krompir skuvaju a u tavi na ulju dosta luka i aleve paprike i u tu smjesu viljuskom gnječe krompir istu varijantu koriste za posni pasulj
Taj najvolemU bosni ima varijanta gde koriste viljusku
To je za gnječen krompir tokom posta i sastavni je deo posne večere npr. Za badnje veće
Krompir skuvaju a u tavi na ulju dosta luka i aleve paprike i u tu smjesu viljuskom gnječe krompir istu varijantu koriste za posni pasulj
Сигурно је укусно. Зар то није рестован кромпир?
То сам јела, баш када је другарица из Босне донела. И питу са ружом, колач.Nemam pojma ali ga pamtim još od prva dana za vrijeme rata
I baba je razvlacila posnu pitu filovana rizom i lukom
Наравно да јесте. Чуди ме да неко не зна како се то зове.Сигурно је укусно. Зар то није рестован кромпир?
Kakav i koji kafe aparat imaš? Što puta sam ih gledala i cene su bas raznolike, pa se nikad ne odlučim koji bih i tako...a obožavam kafu..Sve kupim a ne koristim. Kupila neki djavo za cijenjenje limuna, treba ga 20 minuta prati.
Najviše koristim kafe aparat i baš sam se emotivno vezala za njega![]()
Da jeste, kupila sam u Delimično na nekoj akciji, bila je povoljna a i bas je koristim.Ja sam juce i to kupila.
Moja sestra je odusevljena,iako je to smatrala nekorisnim.
Vise je koristi za cijedjenje narandze i grejpa,nego limuna...kaze bas je korisna sprava.
Toster i mixer imam 30 godina, secka i cediljku jedno 5, stalni mixer i nutri bulit oko 3... volela bih aparat za kafu i krčka bas...Joj, ja imam svašta, i još nemam sve što bih želela.
Imam štap i mikser, dva secka, dva tostera (gril i onaj što iskače hleb), mesoreznicu, usisivač za mrve, aparat za galete, aparat za krofnice, aparat za espreso, ketler, krčka, pekaricu... A želim aparat za vakumiranje i mašinu za mlevenje mesa.
Za espresso. Sin mi je kupio, dobar je. Budu u lidlu povremeno dobri i vrlo povoljni.Kakav i koji kafe aparat imaš? Što puta sam ih gledala i cene su bas raznolike, pa se nikad ne odlučim koji bih i tako...a obožavam kafu..
I ja volim espreso ali kid kuce pijem nes jer nemam taj aparat.Za espresso. Sin mi je kupio, dobar je. Budu u lidlu povremeno dobri i vrlo povoljni.
Ja samo espeso pijem i meni je baš dobra kafa iz njega. Nemam pojma koja je marka slikaću ti i poslati.
Eno ti na viber slika. Nije na kapsule to se uopšte ne isplati ko pije puno kafe. Na kašiku je.I ja volim espreso ali kid kuce pijem nes jer nemam taj aparat.
Bude ovde na akcijama ali mene bude strah da one kapsule neće odgovarati, pa odustanem.
Ovako nesto ti je najisplativije kupiti i bas dobijes jaku kavu, a ne one americke slatke vodice.I ja volim espreso ali kid kuce pijem nes jer nemam taj aparat.
Bude ovde na akcijama ali mene bude strah da one kapsule neće odgovarati, pa odustanem.
pa lako se pere, samo moras odmah sapratiТо је мрзи да перем![]()