Mali kućni aparati

Јесте. Миксер и и сл. га направе лепљивим.
Лично највише волим виљушку па полако до последње грудвице.

U bosni ima varijanta gde koriste viljusku
To je za gnječen krompir tokom posta i sastavni je deo posne večere npr. Za badnje veće

Krompir skuvaju a u tavi na ulju dosta luka i aleve paprike i u tu smjesu viljuskom gnječe krompir istu varijantu koriste za posni pasulj

U bosni ima varijanta gde koriste viljusku
To je za gnječen krompir tokom posta i sastavni je deo posne večere npr. Za badnje veće

Krompir skuvaju a u tavi na ulju dosta luka i aleve paprike i u tu smjesu viljuskom gnječe krompir istu varijantu koriste za posni pasulj
Сигурно је укусно. Зар то није рестован кромпир?

Joj, ja imam svašta, i još nemam sve što bih želela.
Imam štap i mikser, dva secka, dva tostera (gril i onaj što iskače hleb), mesoreznicu, usisivač za mrve, aparat za galete, aparat za krofnice, aparat za espreso, ketler, krčka, pekaricu... A želim aparat za vakumiranje i mašinu za mlevenje mesa.
Toster i mixer imam 30 godina, secka i cediljku jedno 5, stalni mixer i nutri bulit oko 3... volela bih aparat za kafu i krčka bas...

Za espresso. Sin mi je kupio, dobar je. Budu u lidlu povremeno dobri i vrlo povoljni.
Ja samo espeso pijem i meni je baš dobra kafa iz njega. Nemam pojma koja je marka slikaću ti i poslati.
I ja volim espreso ali kid kuce pijem nes jer nemam taj aparat.
Bude ovde na akcijama ali mene bude strah da one kapsule neće odgovarati, pa odustanem.

I ja volim espreso ali kid kuce pijem nes jer nemam taj aparat.
Bude ovde na akcijama ali mene bude strah da one kapsule neće odgovarati, pa odustanem.
Ovako nesto ti je najisplativije kupiti i bas dobijes jaku kavu, a ne one americke slatke vodice.

Talijanska Moka za Kavu Quid Aluminij - NOVO

Back