goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Za Dss-ovce nema nikakvog zakona, slav

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само кад је председник градског одбора, пардон менаџер ЛДП-а у Нишу (Небојша Ранђеловић Нецер) био у СПС-у, љуби га мајка.Logično da je DSS usisao sav gubitnički talog u oktobru 2000. Pa ko bi drugi?
Ајд' бићу културан па ћу појаснити.
То што министар прича на тамо неким семинарима је потпуно небитно. У једно уво уђе, из другог изађе. Овде се од некаквог говора министра прави не знам ти ја шта као да је бачена атомска бомба. Зато сам и Гашу Кнежевића спомео, јер је он започео са реформом школства и исто тако су наставници и професори ишли на семинаре и то је било толико јадно да не вреди трошити време. Наставници и професори предају по плану и програме, свако према својим способностима, а не према говорима министра на семинарима. Не могу а да се нена какве се глупости људи пале, а да не знају како ствари функционишу.![]()
Pa sa obzirom da je DSSovcima najnoviji idol ajatolah Homeini nije ni to iskljuceno da ce bitiPreporuka Ministarstva prosvete ne bi trebalo da bude nešto što će prosvetnim radnicima "na jedno uvo ući, a na drugo izaći".
Prosvetni radnici su izuzetno važan faktor u vaspitavanju naše dece. Posle roditelja, najvažniji.
A sad zamisli čas u 1. razredu osnovne škole, gde sede deca od 7 godina, koja jedva da znaju da čitaju i pišu i slušaju učitelja koji im drži predavanje o Kosovu, vekovnoj borbi srpskog naroda za Kosovo, o tome kako bi trebalo da se bore za to isto Kosovo kad porastu, o Koštuničinoj pravednoj borbi za Kosovo (neće pominjati tajkune, naravno).... da ne nabrajam dalje.
Ne znam da li imaš decu ili ne, ali sam sigurna da bi se osećao blesavo kad bi došao u situaciju da detetu od 7-8 godina trebalo da objasniš kakvi politički problemi postoje u Srbiji.
Preporuka Ministarstva prosvete ne bi trebalo da bude nešto što će prosvetnim radnicima "na jedno uvo ući, a na drugo izaći".
Prosvetni radnici su izuzetno važan faktor u vaspitavanju naše dece. Posle roditelja, najvažniji.
A sad zamisli čas u 1. razredu osnovne škole, gde sede deca od 7 godina, koja jedva da znaju da čitaju i pišu i slušaju učitelja koji im drži predavanje o Kosovu, vekovnoj borbi srpskog naroda za Kosovo, o tome kako bi trebalo da se bore za to isto Kosovo kad porastu, o Koštuničinoj pravednoj borbi za Kosovo (neće pominjati tajkune, naravno).... da ne nabrajam dalje.
Ne znam da li imaš decu ili ne, ali sam sigurna da bi se osećao blesavo kad bi došao u situaciju da detetu od 7-8 godina trebalo da objasniš kakvi politički problemi postoje u Srbiji.
Memoj vise molim te, crci cu od smeha...Ево, то је аргумент ДС-оваца... невероватно, или је времеплов или је 1948.година... ништа ми није јасно... али уједно не видиш следеће:
Драган Ђилас, министар без портфеља за Национални инвестициони план
Рођен је 1967. године у Београду. Основну школу и гимназију завршио у Београду, где је и дипломирао на Машинском факултету, смер Ваздухопловство.![]()
Радио је као новинар на Радио "Индексу" и један је од оснивача Радија "Б92", где је касније био уредник информативног програма.
Од 1. октобра 2004. године обавља функцију директора Народне канцеларије председника Републике Србије. Сувласник је компаније "Директ медија", водеће куће у области медијског пословања на територији бивше СФРЈ.
Оснивач је и потпредседник хуманитарне организације "Наша Србија", која се брине о деци која су у ратовима на простору бивше СФРЈ остала без једног или оба родитеља.
Говори енглески језик. Ожењен, има двоје деце.
Ахахахааааааааааа.... човек летач, да не кажем ПРЕЛЕТАЧ... јер зна се ОД КОЈИХ СУ ЦРНОГОРАЦА ЂИЛАСИ.......
Драган Шутановац, министар одбране
Рођен је 1968. године у Београду, где је завршио основну школу и Шесту београдску гимназију. Дипломирао на Машинском факултету у Београду, одсек Хидроенергетика.![]()
Посебно се специјализовао у области безбедности. Завршио специјалне курсеве у САД, где је добио диплому из области спровођења закона (Law Enforcement), диплому из области сигурносних питања и надзора (Security Issues and Oversight), као и диплому престижног америчко-немачког "Маршал центра за безбедносне студије" у Гармиш-Партенкирхену.
У периоду април-мај 2000. био је стажиста Европског парламента у Стразбуру и Бриселу. Новембра исте године именован је за специјалног саветника министра у Савезном министарству унутрашњих послова СРЈ, а 2001. године за помоћника министра у овом министарству.
На парламентарним изборима 2000, 2003. и 2007. године изабран је за народног посланика у Скупштини Србије. Од 2002. до 2003. је на функцији председника Одбора за одбрану и безбедност Скупштине Србије, а од 2004. је заменик председника овог одбора.
На локалним изборима 2000. и 2004. године изабран је за одборника у Скупштини града Београда.
Говори енглески језик. Ожењен, има двоје деце.
Текста немам - уместо да иде да ради на пројектима хидроелектрана, ето њега да буде министар одбране........све мој до мојега... важно да је завршио "странски" КУРС - и одма' је стручан...
А тек овог "врхунског дипломату" не треба ни коментарисати:
Вук Јеремић, министар спољних послова
Рођен је 1975. у Београду. Након похађања Прве београдске гимназије, средњу школу завршава у Лондону, а затим дипломира, на предмету Теоријска физика, на Универзитету Кембриџ, Велика Британија.![]()
Био је запослен као финансијски аналитичар у "Deutsche Bank", затим у "Dresdner Kleinwort Benson Bank", као и у "AstraZeneca Pharmaceuticals" из Лондона.
Магистарске студије из области државне администрације завршава на Универзитету Харвард, САД, где је проглашен за једног од најбољих студената генерације 2001/2003. године.
Био је један од оснивача и финансијски менаџер Организације српских студената у иностранству (ОССИ), првог међународног удружења српских студената, које је тада бројало више хиљада чланова.
Након демократских промена у Србији, октобра 2000. године, постављен је за саветника министра телекомуникација Савезне Републике Југославије, а од јуна 2003. године за саветника министра одбране државне заједнице Србија и Црна Гора.
Од јула 2004. године саветник је за међународне односе и шеф спољнополитичког тима председника Републике Србије.
У фебруару исте године изабран је за председника Одбора за међународне односе Демократске странке, а у фебруару 2006. и за члана Главног одбора ДС-а.
Ожењен. Говори енглески и немачки језик.
СВЕ САМИ "СТРУЧЊАЦИ"И "ДИПЛОМАТЕ" У ОВОМ ДС-У.......
...a zamislite vi jednog bivseg ministra prosvete....koji ima nadimak kao gusan od jednog ucesnika u diskusiji....koji gimnazijalcima u Nisu kaze da nema potrebe da citaju Bracu Karamazove nego da skupe pare i zamole lokalnu TV stanicau da im pusti film.....posle toga je otisao u jednu susednu zemlju i mrtav pijan polomio nogu i usput se uneredio...
![]()
Grozno. Nemam pojma o kom je ministru reč.
Ali za mene je vrhunac idiotizma DSS ministarka prosvete sa svojom idejom o ukidanju Darvinove teorije.
Mada joj i ovaj opisani ministar ne beži.
Procitaj ovo i malo razmisli o darvinovoj teoriji, a sto se tice Ljilje Colic, da li imas i 10% njenog obrazovanja, pa da mozes da sudis o njoj? Ili samo palamudis ko svi iz ds-a i ldp-a!Grozno. Nemam pojma o kom je ministru reč.
Ali za mene je vrhunac idiotizma DSS ministarka prosvete sa svojom idejom o ukidanju Darvinove teorije.
Mada joj i ovaj opisani ministar ne beži.
Тако је и Гаша покушавао само контра са (мало)грађанштином па му није пошло за руком. Какви су то тек били семинари. :shock: И тог није било ништа.Preporuka Ministarstva prosvete ne bi trebalo da bude nešto što će prosvetnim radnicima "na jedno uvo ući, a na drugo izaći".
Procitaj ovo i malo razmisli o darvinovoj teoriji, a sto se tice Ljilje Colic, da li imas i 10% njenog obrazovanja, pa da mozes da sudis o njoj? Ili samo palamudis ko svi iz ds-a i ldp-a!
http://www.conopljanews.net/darvin_evolution.html
.....a vi niste u skoli pratili ...npr...predmete....hrvatski jezik ili povijest....ili ste te predmete slusali u nekoj drugoj zemlji...
![]()
Па чувени Гаша Кнежевић.Grozno. Nemam pojma o kom je ministru reč.
kakve veze ima redovna nastava npr. hrvatski jezik s ovim....
kod nas dijeca u prvas cetiri razreda ne uce povijest
a o izbacivanju Darwina iz skole, da i ne govorim...
Mislio sam na text o Darvinovoj teoriji,ali vidim da ne vredi objasnjavati, mada da je na b92 verovatno bi bilo ok. Vidi se da ne mozes bivsoj ministarki da prismrdis ni po cemu, a kamoli po obrazovanju i pameti.Imam ja jednu ostarelu tetku koja čita "Treće oko". :-D Pa kad odem da je posetim naslušam se ovakvih stvari, ali pošto je starija žena, nema smisla da joj protivrečim, onda klimam glavom i kao slažem se s njom. Šta drugo mogu?
kakve veze ima redovna nastava npr. hrvatski jezik s ovim....
kod nas dijeca u prvas cetiri razreda ne uce povijest
a o izbacivanju Darwina iz skole, da i ne govorim...
Mislio sam na text o Darvinovoj teoriji,ali vidim da ne vredi objasnjavati, mada da je na b92 verovatno bi bilo ok. Vidi se da ne mozes bivsoj ministarki da prismrdis ni po cemu, a kamoli po obrazovanju i pameti.