mali djavo u velikom andjelu

Pfff... šta znam... zavisi...
Akomije neko kao osoba drag... ikad samara, jaćuse nazor iskeziti... čisto radi te osobe... ako zaslužuje...
Al akoje stoka... i ako smara... ondak oteram u izdup aterinum... kolkoje god dovoljno da što duže ne pomišlja damise obrati... čak ikad lupi nešto stvarno smešno i zanimljivo... oteram u izdup aterinum...
I taaaako...

Čili:
Vise sam za varijantu veliki andjeo u malom djavolu...
..tako da bih lepo rekla sledece:"Molim te,oprosti mi ali danas nisam bas raspolozena za komunikaciju sa tobom i tebi slicnima."

prvi potamnjeni deo bi primenila
tako mi je mnogo lakse
jer onaj drugi deo moze da se i nastavi pitanjima
kako
i
zasto

samo prvi deo "izvini glava me boli"............toliko.........;)

nikolaand90:
Svi mi ponekad zelimo nekom da napakostimo ili makar da ga malo povredimo.Kako to izgleda kod tebe sta kazes kad oces da se okanes smarajuce osobe kako je otkacis itd.....

pa do kad?...do kad ovako besmislena pitanja...zar svi imate neke shablonske odgovore za date situacije???...shta isto reagujesh ako te smori rodbina il drug il roditelj il ko vetj...misim kaaakav je to rezon...kapiram ja ta zhelja za uchestvovanjem na forumu i sve al daj malo neke logike...

skoro sam liq reko da je idiot...pocheo da mi trabunja o ubijanju muslimana i o tome kako smo mi srbi ponosni pravedni dobri a svi ostali loshi...al to je jako retko...misim da kazhem nekom da je idiot...

AntunTun:
pa do kad?...do kad ovako besmislena pitanja...zar svi imate neke shablonske odgovore za date situacije???...shta isto reagujesh ako te smori rodbina il drug il roditelj il ko vetj...misim kaaakav je to rezon...kapiram ja ta zhelja za uchestvovanjem na forumu i sve al daj malo neke logike...

Ovo cu vam ja razjasniti!
Ova tema je otvorena zato sto ja i Nikola u isti razredu i imamo jednu veliku dosadnjakusu koja
je sposobna da te zove 30 puta na dan da te pita sta imamo za domaci,trenutno aktuelna tema
preko raspusta joj je bila da zove redom znaci skoro sve iz razreda da bi pitala da li smo procitali anu karenjinu i evgenija????
izvini ali da imas ti tako nekog ko ti stalno visi nad vratom i ko te stalno zivka,proverava gde si zove te da proveri kod tvojih roditejla ti ne bi otvorio sl. temu??
Dobro mene ne smara toliko zato sto nema moj kucni br. ali jadni oni kojih ima!
Posto ne znate pricu a sad cete je znati nemojte pogresno da optuzujete i da unapred dajete ili delite predrasude!

milicaanchy:
Ja kazem neshto bash zlobno...al poshto se ja stalno zezam ne svate me ozbiljno...
I onda se od te osobe udaljim par dana da ne bih poludela ili rekla neshto bash,bash groooozno.
Ima osoba s kojima se slazem 20 min...a onda me smore...
Toooooooooooooooooooo milicaanchy!!![/B]Ovo je moj slucaj...
Ja obicno svima u lice kazem sta mislim...tako da nekada dovedem i sebe i druge u glupu situaciju pa se u poslednje vreme suzdrzavam..
:-? :-? :twisted: :twisted:

Back