Malev airlines

AntunTun

Veoma poznat
Poruka
10.854
Da li ste nekad putovali sa njima? Priznajem pomalo sam skeptichan, kao Madjari jeeeee, bez uvrede al do pre godinu nisam ni chuo za tu avio kompaniju a opet na dug put idem pa mi pomalo, znash ono. Dakle jel putovo neko s njima i imal shta da kazhe?

To je Mađarska državna aviokompanija-kao što je u Srbiji JAT.
Letio sam sa njima za Štokholm i Budimpeštu a za mjesec dana treba opet sa njima da idem Podgorica-Budimpešta-Amsterdam i nazad.
Moji utisci do sad su pozitivni-najnormalniji avioprevoznik.
Akobogda ću sa nima ići za NjuJork nekada :)

Odbijaju ti karticu?
Pa taj let ne moraš kupiti preko njih-idi na airtickets24.com ili na scyscanner.net pa ako je neki tehnički problem možda kod ovih neće se pojavljivati.
Oni imaju iste cijene ili čak i koji evro manje nego direktno preko sajta kompanije .

Da li ste nekad putovali sa njima? Priznajem pomalo sam skeptichan, kao Madjari jeeeee, bez uvrede al do pre godinu nisam ni chuo za tu avio kompaniju a opet na dug put idem pa mi pomalo, znash ono. Dakle jel putovo neko s njima i imal shta da kazhe?

odlicna avio kompanija, ne sekiraj se. nas Jat je, trenutno, 1,5 vek iza njih.

nije Malev bankrotirao, nego Spanair.

Ja sam putovala sa Melevom i to na Tajland. Bila sam prezadovoljna.
Medjutim pre mesec dana smo rezervisali karte za Bejrut i danas su nam javili iz agencije da su od Maleva dobili obavestenje da su bankrotirali i da moraju da nam otkazu rezervaciju. Nakon toga smo rezervisali karte preko Alitalie, sa njima sam letala i kad su bili u strajku i sve je bilo ok.
Ali sam bila zadovoljnija sa Malevom.

Refunds filed between 6-12 February on 15 February
Refunds filed between 13 - 19 February on 22 February
Refunds filed between 20 -26 February on 29 February
Refunds filed between 27 February – 2 March on 6 March

The RA functionality will be closed on 2 March.

Refunds filed between 6-12 February on 15 February
Refunds filed between 13 - 19 February on 22 February
Refunds filed between 20 -26 February on 29 February
Refunds filed between 27 February – 2 March on 6 March

The RA functionality will be closed on 2 March.
.
Da li je još neko dobio pare nazad, ja sam poslao zahtev za refundaciju 6.februara i još ništa.

Interesuje me odakle ova informacija jer je ja nisam nigde našao?

Ko je kupio karte preko neta platio je karticom i mora se obratiti svojoj banci da transakciju opozove.Ja sam tako uradio i dobio pare nazad-kupio sam 4 povratne karte za Amsterdam još u januaru.
Dakle pravac svoja banka i požurite :)

Ja sam karte kupio pre više od 2 meseca direktno na sajtu aviokompanije sa mojom Visa karticom. Da li možeš da mi kažeš preciznije kome (odeljenju banke, Cip Card-u...) si se obratio i kako (neki pisani zahtev ili usmeno) za povrćaj novca. I kojom je karticom izvršena transakcija.

Setih se ove teme, pa samo da napišem da sam pre par dana dobio novac od kupljenih karata, posle nešto više od tri meseca od bankrota. U međuvremenu sam kupio nove avio-karte, otputovao, bio par nedelja i vratio se u nazad prošlog petka, a novac su mi uplatili u utorak pre tri dana. Puno pozdrava

Back