DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 54.685
Jel ti stigao akumulator?Imaju oni problem kada ih loše upakuju pa se kutija raspadne. Kakvi crni amateri štedeli na lepljivoj traci!
Pogledajte prilog 1198997
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ti stigao akumulator?Imaju oni problem kada ih loše upakuju pa se kutija raspadne. Kakvi crni amateri štedeli na lepljivoj traci!
Pogledajte prilog 1198997
Jel ti ljudi ne mogu lepo da upakuju ...trebalo bi da nije .Jeste al u puknutoj kutiji sad ne znam dal je pukao ili nije.
Bilo gdje, bilo kakva kupovina on line je riskantna. Koja je to trgovina u pitanju? Jesi li ih zvao i reklamirao? Jesi li provjerio ocjene stranice, trgovine prije kupovine? Jesi li odabrao plaćanje pouzećem?Jako sam nezadovoljan, dobio sam razvaljen paket a na klemama sulfatizacija! Bolje izgledaju kleme na starom akumulatoru! Sa akumulatora je nestala oznaka silver! Ne preporučujem nikakvu kupovinu online u hrvatskoj!
Pogledajte prilog 1199089
Pogledajte prilog 1199090
To je neki najcrnji bofl koji šalju online!
Hajde ne placi placas najmanje što je moguće a hoces extra uslugu .. Odes fint u Hyundai i kupis i nema da fali .. Normalno je da GLS ili ko vec vozi tumbaju jer to voze indijanci ali to nema veze sa ispravnoscu dela verovatno mu nista ne fali..Jako sam nezadovoljan, dobio sam razvaljen paket a na klemama sulfatizacija! Bolje izgledaju kleme na starom akumulatoru! Sa akumulatora je nestala oznaka silver! Ne preporučujem nikakvu kupovinu online u hrvatskoj!
Pogledajte prilog 1199089
Pogledajte prilog 1199090
To je neki najcrnji bofl koji šalju online!
I onda ti se ta kineska imitacija zapali u sred minkena pa platiš gašenje, pranje puta, opravke, odnošenje i zbrinjavanje.Pazite foru ko ne zna kako se kupuje ..sensor za DPF u Mercedesu 200€ ..skinem sensor ukucam broj koji stoji na njemu i dobijem sensor za 40€.. Svi parameters pasu 100% uz razliku u ceni od nekih 5x ..
Neće se desiti nista sa akumulatorom ..Ma da ako se nešto desi pošaljem na reklamaciju 700 km.
Nije kineski već od iste fabrike samo za razlicito auto. . Sensor za Dpf meri pritisak u filteru to mu je jedina funkcija ,pali regeneraciju kad protok padne ..Mercedes ih me praviI onda ti se ta kineska imitacija zapali u sred minkena pa platiš gašenje, pranje puta, opravke, odnošenje i zbrinjavanje.
Kao i sve ostale fabrike zato nema potrebe plaćati nesto nekoliko puta vise u tome je poentaMercedes ništa ne pravi samo sklapa od malo boljih delova. I to masno naplaćuje.