Maler

Jako sam nezadovoljan, dobio sam razvaljen paket a na klemama sulfatizacija! Bolje izgledaju kleme na starom akumulatoru! Sa akumulatora je nestala oznaka silver! Ne preporučujem nikakvu kupovinu online u hrvatskoj!

IMG_20220803_121621.jpg

IMG_20220803_121548.jpg

To je neki najcrnji bofl koji šalju online!

Jako sam nezadovoljan, dobio sam razvaljen paket a na klemama sulfatizacija! Bolje izgledaju kleme na starom akumulatoru! Sa akumulatora je nestala oznaka silver! Ne preporučujem nikakvu kupovinu online u hrvatskoj!

Pogledajte prilog 1199089

Pogledajte prilog 1199090

Bilo gdje, bilo kakva kupovina on line je riskantna. Koja je to trgovina u pitanju? Jesi li ih zvao i reklamirao? Jesi li provjerio ocjene stranice, trgovine prije kupovine? Jesi li odabrao plaćanje pouzećem?

Pogledajte prilog 1199089

Pogledajte prilog 1199090

Hajde ne placi placas najmanje što je moguće a hoces extra uslugu .. Odes fint u Hyundai i kupis i nema da fali .. Normalno je da GLS ili ko vec vozi tumbaju jer to voze indijanci ali to nema veze sa ispravnoscu dela verovatno mu nista ne fali..

A imaju strelice za transport ,imaš garanciju od par godina imaš slike ako nesto bude nek se oni zajebavaju .. Ja ne razmisljam toliko o tim stvarima ..Doduše malo je pazljiviji GLS u Danskoj nego u Hrvatskoj

Pazite foru ko ne zna kako se kupuje ..sensor za DPF u Mercedesu 200€ ..skinem sensor ukucam broj koji stoji na njemu i dobijem sensor za 40€ 😀.. Svi parameters pasu 100% uz razliku u ceni od nekih 5x ..

Pazite foru ko ne zna kako se kupuje ..sensor za DPF u Mercedesu 200€ ..skinem sensor ukucam broj koji stoji na njemu i dobijem sensor za 40€ 😀.. Svi parameters pasu 100% uz razliku u ceni od nekih 5x ..
I onda ti se ta kineska imitacija zapali u sred minkena pa platiš gašenje, pranje puta, opravke, odnošenje i zbrinjavanje.

I onda ti se ta kineska imitacija zapali u sred minkena pa platiš gašenje, pranje puta, opravke, odnošenje i zbrinjavanje.
Nije kineski već od iste fabrike samo za razlicito auto. . Sensor za Dpf meri pritisak u filteru to mu je jedina funkcija ,pali regeneraciju kad protok padne ..Mercedes ih me pravi

Back