- Poruka
- 60.291
samo su slabima ispirali mozak, jaki su imali autonomno mišljenje 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samo su slabima ispirali mozak, jaki su imali autonomno mišljenje![]()
ne znam, mene su hipnotisali![]()
Verovala sam da je pubertet neizlečiva bolest, da sunce stanuje na moru, da su zvezde svećice koje je upalio bog da bi videli kud idemo noćom...
Verovala sam da su automobili veliki insekti i da avionom prevoze bombone...![]()
u koje stvari ste verovali kao dete....
Mislio sam da ako postanem predsednik da ću narediti da eurokrem i plazma budu besplatni , da crtani filmovi neće biti samo u 19,15 već celo veče , da će svako dete dobiti na poklon levis 501, da više niko neće moći da ide u safari i gađa jadne lavove i slonove .
Mislio sam da ako postanem predsednik da ću narediti da eurokrem i plazma budu besplatni , da crtani filmovi neće biti samo u 19,15 već celo veče , da će svako dete dobiti na poklon levis 501, da više niko neće moći da ide u safari i gađa jadne lavove i slonove .
u koje stvari ste verovali kao dete....
ako bi leviske poklonio i nama odraslima imas moj glas![]()
Pronašla sam se ovde ......Nerviralo me je kada mi kazu da je svemir beskonacan, jer sam zelela da znam gde je kraj i sta se nalazi iza kraja i krajevog kraja i ko je to sve stvorio i ko je stvorio tvorca i...To me i danas nervira...![]()
Verovala sam da ne postojim stvarno. Da je sve to neki privid. Cesto sam se pitala otkud-ja da budem bas ja, a ovo sve ovako se desava, kako tako? (pa u krug)
...da moje igracke osecaju, zato sam ih pokrivala nocu, verujuci da im je hladno, isto kao i meni kad se otkrijem.
...da cu sa 18 vec uveliko biti odrasla, a sa 30-40 matora.
...da cu se udati za Zdravka Colica. On ce biti mlad sve dok ja ne porastem dovoljno. (tad je bila aktuelna ona pesmica sa malom Ivanom)
...da cu se baviti umetnoscu i od toga ziveti.
...da u wc solji zive aligatori i sl. "zivotinjice" (posledica gledanja emisija o tome kako su ljudi bacali male aligatore u kanalizaciju)
...da mi nocu na prozor dolaze duhovi i kucaju. (kisa, granje, sta god je lukalo, ja sam verovala da su to ustvari neka bica)
...da ce meni dragi ljudi ziveti uvek, sve dok i ja ne budem stara, pa cemo skupa "otici na nebo" (ustvari kao samo se preseliti).
...
...ima toga jos, seticu se vec. Lepa tema.![]()
Verovala sam da ne postojim stvarno. Da je sve to neki privid. Cesto sam se pitala otkud-ja da budem bas ja, a ovo sve ovako se desava, kako tako? (pa u krug)
...da moje igracke osecaju, zato sam ih pokrivala nocu, verujuci da im je hladno, isto kao i meni kad se otkrijem.
...da cu sa 18 vec uveliko biti odrasla, a sa 30-40 matora.
...da cu se udati za Zdravka Colica. On ce biti mlad sve dok ja ne porastem dovoljno. (tad je bila aktuelna ona pesmica sa malom Ivanom)
...da cu se baviti umetnoscu i od toga ziveti.
...da u wc solji zive aligatori i sl. "zivotinjice" (posledica gledanja emisija o tome kako su ljudi bacali male aligatore u kanalizaciju)
...da mi nocu na prozor dolaze duhovi i kucaju. (kisa, granje, sta god je lukalo, ja sam verovala da su to ustvari neka bica)
...da ce meni dragi ljudi ziveti uvek, sve dok i ja ne budem stara, pa cemo skupa "otici na nebo" (ustvari kao samo se preseliti).
...
...ima toga jos, seticu se vec. Lepa tema.![]()