malecno ja...

verovala sam da ce sve biti u redu ako sve budem radila kako treba..
da je ljubav najvaznija na svetu
da su prijatelji zauvek
sve se srusilo, u nekom trenutku
i sve se ponovo vratilo, samo sa drugim mirisom, i dubinom:)

Verovala sam da je pubertet neka neizlečiva bolest, da sunce stanuje na moru, da su zvezde svećice koje je upalio bog da bi videli kud idemo noćom...:lol:
Verovala sam da su automobili veliki insekti i da avionom prevoze bombone...:mrgreen:

DA će mi se zalepiti creva ako progutam žvaku, i da ću dobiti žabe u stomaku ako se nalivam vodom preko mere ( što sam oduvek radila, što i sad radim, bar 3,5 litre vode dnevno, a šta ću kada sam žedna ).
DA u magacinima samoposluga žive miševi koji piške na sve, posebno na tetrapak od jogurta, onaj stari, piramidu, sigurno se neko seća... zato što mi mama nikada nije dala da otkinem ćošak i pijem direktno iz tetrapaka ( to je prljavo, tu su miševi pišali :lol: )
Verovala sam takodje da za novogodišnju noć ne sme da se spava, mora da se ostane budan.
I još trista čuda, samo ne mogu da se setim trenutno :)

Mislio sam da ako postanem predsednik da ću narediti da eurokrem i plazma budu besplatni , da crtani filmovi neće biti samo u 19,15 već celo veče , da će svako dete dobiti na poklon levis 501, da više niko neće moći da ide u safari i gađa jadne lavove i slonove .

Mislio sam da ako postanem predsednik da ću narediti da eurokrem i plazma budu besplatni , da crtani filmovi neće biti samo u 19,15 već celo veče , da će svako dete dobiti na poklon levis 501, da više niko neće moći da ide u safari i gađa jadne lavove i slonove .

Sweetly :D

ako bi leviske poklonio i nama odraslima imas moj glas :D

u koje stvari ste verovali kao dete....

Verovala sam da ne postojim stvarno. Da je sve to neki privid. Cesto sam se pitala otkud-ja da budem bas ja, a ovo sve ovako se desava, kako tako? (pa u krug)
...da moje igracke osecaju, zato sam ih pokrivala nocu, verujuci da im je hladno, isto kao i meni kad se otkrijem.
...da cu sa 18 vec uveliko biti odrasla, a sa 30-40 matora.
...da cu se udati za Zdravka Colica. On ce biti mlad sve dok ja ne porastem dovoljno. (tad je bila aktuelna ona pesmica sa malom Ivanom)
...da cu se baviti umetnoscu i od toga ziveti.
...da u wc solji zive aligatori i sl. "zivotinjice" (posledica gledanja emisija o tome kako su ljudi bacali male aligatore u kanalizaciju)
...da mi nocu na prozor dolaze duhovi i kucaju. (kisa, granje, sta god je lukalo, ja sam verovala da su to ustvari neka bica)
...da ce meni dragi ljudi ziveti uvek, sve dok i ja ne budem stara, pa cemo skupa "otici na nebo" (ustvari kao samo se preseliti).
...
...ima toga jos, seticu se vec. Lepa tema. :)

...Nerviralo me je kada mi kazu da je svemir beskonacan, jer sam zelela da znam gde je kraj i sta se nalazi iza kraja i krajevog kraja i ko je to sve stvorio i ko je stvorio tvorca i...To me i danas nervira...:lol:
Pronašla sam se ovde ...
@tema

Verovala sam da je Bog neki starac koji nas posmatra, prati i da je stalno oko mene.
Morala sam da ga nacrtam akrilnom bojom na zidu svoje sobe kako bi zaustavila njegovo kretanje
Naravno , na iznenađenje mojih roditelja

Verovala sam da se radnja u filmovima zaista negde odvija, to jest da uvek gledam prenos uživo. :rumenka:

Možete zamisliti kako sam se iznenadila i skočila sa kreveta kada se u jednom filmu pojavio isti čovek koji je u prošlom poginuo. :zeek: Pitala sam mamu kako je to moguće?! :think: Odgovor je razbio moje dečje iluzije o filmovima. :rida:

Verovala sam da ne postojim stvarno. Da je sve to neki privid. Cesto sam se pitala otkud-ja da budem bas ja, a ovo sve ovako se desava, kako tako? (pa u krug)
...da moje igracke osecaju, zato sam ih pokrivala nocu, verujuci da im je hladno, isto kao i meni kad se otkrijem.
...da cu se udati za Zdravka Colica. On ce biti mlad sve dok ja ne porastem dovoljno. (tad je bila aktuelna ona pesmica sa malom Ivanom)
...da u wc solji zive aligatori i sl. "zivotinjice" (posledica gledanja emisija o tome kako su ljudi bacali male aligatore u kanalizaciju)
...da mi nocu na prozor dolaze duhovi i kucaju. (kisa, granje, sta god je lukalo, ja sam verovala da su to ustvari neka bica)
...da ce meni dragi ljudi ziveti uvek, sve dok i ja ne budem stara, pa cemo skupa "otici na nebo" (ustvari kao samo se preseliti).
...

Ovo mi se i danas desava. Koliko puta stanem pred ogledalo i nisam sigurna da li mi je ono sto vidim poznato ili ne. Tako i ljude oko sebe nekada posmatram. Jedino mi je dete uvek stvarno i poznato potpuno :)

A i ovo drugo... :aha:

...

a ja sam kao tinejdzerka odlucila da se udam samo za belmonda i nikoga vise
posle sam ga varala sa lausevicem :rumenka:

Back