malecno ja...

Ja sam verovala da se svi boje policije i da zato nikada niko neće moći da mi uradi ništa loše jer ću da zovem policiju, koja će odmah da ih stavi u zatvor. :lol:
Takođe sam verovala da se Kosovo nalazi na kometi koja kruži oko Zemlje, kao i da na Zemlji postoje dva kontinenta - jedan se zove Evropa, a drugi ima različite nazive (Amerika, Azija, Australija ili Atlantida), pa ga svako zove onako kako mu se sviđa.

Ako se zakunem u Tita i slazem da ce Tito umreti a moji roditelji zbog toga otici na robiju.

Da su sva cigancad sa plavim ocima ukradena i da ne znaju svoje pravo poreklo.

Da na Zapadu ne znaju sta je suma, krava, potok, da imaju samo prodavnice, zgrade i beton.

Da ce ako mi zaba prebroji zube, umreti moja majka.

Da u Crkvi zivi Bog.

Vjerovao sam da cu moci da letim kao ptica jer sam to cesto sanjao .
Kasnije sam pokusavao da postanem pilot ali mi nije uspjelo . Cak ni
padobranac nisam postao . Uplasio sam se jer mi je kolega poginuo
posto mu se zapetljao padobran . Krenem voziti speedwej motore .
E , tu sam letio puno puta .

Verovala sam da Beograd počinje u ulici pored moje zato što se tu nalazila jedna kafana koja se zvala Mali Beograd, ispred koje je stajala tabla sa imenom kafane, pa sam ja mislila da ta tabla označava početak malog Beograda, posle kog dolazi veliki Beograd.

Vjerovao sam da mi je otac najpametniji na svijetu .
Kad mi je prvi puta rekao da nesto ne zna , grdno
sam se razocarao .

- Tata, da li mogu nešto da te pitam?
- Samo pitaj, sine.

- Kako glasi drugi Njutnov zakon?
- Ne znam, sine.

- A da li mogu još nešto da te pitam?
- Samo izvoli, sine moj.

- Koji je glavni grad Brazila?
- Ne bih znao, sine.

- E, tata, izvini što ti ja dosađujem sa svim ovim školskim pitanjima…
- Ma samo pitaj, sine moj. Kako ćeš da znaš ako ne pitaš!

:rotf:

@tema
Ja sam verovala da mama i tata samo odu na posao i tamo uzmu pare i cudilo me sto to toliko dugo traje svaki dan.

p.s.
I da mog medu boli kad mu brat odsekao uvo.

Poslednja izmena:
Vjerovao sam da mi je otac najpametniji na svijetu .
Kad mi je prvi puta rekao da nesto ne zna , grdno
sam se razocarao .

Isto. Kad sam bila mala, tata bi završio moje ukrštene reči, a sada je obrnuto. :lol:

Inače, kad sam bila mala, išla je serija Pozorište u kući, i ja sam verovala da ću, kad se budem zaposlila, imati kućnu pomoćnicu, da ću kupovati mami najlepše svilene košulje i kožne tašne za sve ono što mi je pružila, na šta je tata samo rekao:
-Ne sisa svinja prase, nego obrnuto...:rotf:

...Imala sam imaginarnog prijatelja, Avija...Plasila sam se otvorenih vrata od balkona nocu...Mislila sam da je tata trgovacki putnik, jer oni cesto putuju...Retko smo izlazili u setnje pesice ili gradskim prevozom i kondukteri u autobusima su mi bili posebno zanimljivi, tako da sam zelela da radim isti posao...Nerviralo me je kada mi kazu da je svemir beskonacan, jer sam zelela da znam gde je kraj i sta se nalazi iza kraja i krajevog kraja i ko je to sve stvorio i ko je stvorio tvorca i...To me i danas nervira...:lol:

Poslednja izmena:
u koje stvari ste verovali kao dete....
Da sve aparate pokrecu malecni ljudi u njima. I nikako mi nije bilo jasno kako tacno radio ili televizor rade. Za televizor sam cula da slika ide preko antene, sto je pravilo takvu zbrku u mojoj glavi, a za radio sam verovala da se u svakom nalaze minijaturni pevaci i voditelji i pitala se kako staju svi unutra. Onda sam u naucne svrhe razbila majkin rucni sat i duboko se razocarala kad sam videla dosadnii mehanizam sa zupcanicima, a narocito kad su mi objasnili da i drugi aparati funkcionisu po istim principima.
Secam se i kako sam se duboko razocarala kad cula da su crtaci nacrtani, da to nista ne postoji.

Sjecam se kad se u selu vrsila rekonstrukcija elektricne mreze . Medju elektricarima su bila i dva crnca
koji su dosli na praksu iz nesvrstanih zemalja .Mislili smo da su to neki nasi koje je nekad jako udarila struja .
Kasnije smo shvatili da su to neki stranci i pitali smo ih cime su se to namazali . Rekli su da je to od kreme
za cipele .

Back