Malecne sise

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

smiling girl

Obećava
Poruka
84
Zanima me prvenstveno misljenje muskaraca..ali ozbiljno, bez sprdanja..Imam jako male grudi, najmanje na svetu :D Salim se..U stvari ne salim se..Moja mala bratanica koja je u pubetetu ima vece boobs od mene..Jbg. U principu, nemam kompleks zbog toga, jer mislim da imam druge kvalitete..Noge, zadnjica, visina..Al priznajem da mi je na plazi malo neprijatno kada vidim devojke sa lepim, velikim grudima..Tada se osecam neprivlacnom..zaista..Haljine i mnoge dekoltirane maice u buticima zaobilazim..i tako..E sad..Momci sa kojima sam bila u vezi su mi govorili da im ne smetaju male grudi ali opet kad treba prvi put da se skinem pred deckom, malo me je sramota..A pogotovu kad sam..znate..na njemu.:).Pa mi recite, koliko vam je to bitno prvenstveno u sexu :) Flat girl

Опуштено. Паметан мушкарац воли мање груди јер су такве девојке - жене паметније од оних сисатих.
Мање груди су лепше у сваком случају.

Опуштено. Паметан мушкарац воли мање груди јер су такве девојке - жене паметније од оних сисатих.

jesu
pogotovo one što se podvrgavaju aperacijama plaćaju i meću parčad plastike da bi nadomestile nedostatak komada mesa koji ne služi praktično ničemu do dojenja
da, vrlo su pametne :lol:

A ti si sa njima u vezi jer volis da pricas o matematici i znacenju lirske poezije i proze?
Ti si s njom da bi hebo,pamet uopte nije bitna.

Zanima me prvenstveno misljenje muskaraca..ali ozbiljno, bez sprdanja..Imam jako male grudi, najmanje na svetu :D Salim se..U stvari ne salim se..Moja mala bratanica koja je u pubetetu ima vece boobs od mene..Jbg. U principu, nemam kompleks zbog toga, jer mislim da imam druge kvalitete..Noge, zadnjica, visina..Al priznajem da mi je na plazi malo neprijatno kada vidim devojke sa lepim, velikim grudima..Tada se osecam neprivlacnom..zaista..Haljine i mnoge dekoltirane maice u buticima zaobilazim..i tako..E sad..Momci sa kojima sam bila u vezi su mi govorili da im ne smetaju male grudi ali opet kad treba prvi put da se skinem pred deckom, malo me je sramota..A pogotovu kad sam..znate..na njemu.:).Pa mi recite, koliko vam je to bitno prvenstveno u sexu :) Flat girl

Ja ću to da ti rešim za džabe, uvećanje je jedno 5 puta, jeste da tretman traje 9 meseci ali ništa ne košta a ni nož se ne koristi. :cool:

Evo covek lepo rekao... Bolje imati male, nego nesto ogromno, sto iskreno i nije toliko provlacno. Sad o povezanosti velicine grudi i pameti neam apsolutno nikakve veze... Samo se opusti... I cim si dosla ovde da pitas znaci da ipak imas neki kompleks ;)

imo sam jednu milenu sa sikama jedva da nadjes radio stanicu..i kad joj stavih ruku na sike ona kao nesto u fazonu sta radi tu ruka bese joj neprijatno..znaci najgore nesto sto moze biti je da si zbog toga iskomplexirana i da drugima kopas oci zbog toga..ako se opustis nece smetati a i mozes nadomestiti dobrom pusom i gutanjem

Ovo su tebi mali sisici? Auuuuuuu Da imam ovakve pevala bih ! :P
Pa ti onda postavi svoje sisice pa cemo ti reci jel su male ili zadovoljavaju. :D
brate, gde nađe ovaj foto? na dablve dablve dablve pedofilija tačka komu?

Ma kuckao sam na guglu small boobs i medju prvim slikama je. Jedina je bila slicica gde se ne vidi pifka zeni pa me mrzelo da trazim vise.
Ne verujem da nije punoletna,imas ti mladolikih ljudi,a i oni tamo malo to nasminkaju i obrade da izgleda mladje.

Ne znam sto se brines
Onom kome je to mnogo bitno, taj ti verovatno nece ni prilaziti, neces mu biti preterano privlacna valjda
Isto kao sto ti mozda ne bi mogla da budes sa muskarcem koji je plav, ridj ili nizi od tebe, pa ces takve otkaciti u startu

jesu
pogotovo one što se podvrgavaju aperacijama plaćaju i meću parčad plastike da bi nadomestile nedostatak komada mesa koji ne služi praktično ničemu do dojenja
da, vrlo su pametne :lol:

:lol:

A ti si sa njima u vezi jer volis da pricas o matematici i znacenju lirske poezije i proze?
Ti si s njom da bi hebo,pamet uopte nije bitna.

Волео би да понекад могу и о поезији. После секса, на пример.

Ovo su tebi mali sisici? Auuuuuuu Da imam ovakve pevala bih ! :P

А, ти си пунолетна? :think:

Bez brige samo,
postoje bezbroj stvari koje su bintnije od velicine cica a zenama ni na kraj uma ne padne da ih malo "povecaju"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back