male slatke lazljivice

andjelija

Domaćin
Poruka
4.503
ne sumnjam da ce svi u glas da odgovore kako nikad ne lazu ali..

koja je bila vasa najveca laz ? .. koju ste rekle porodici i koju ste rekle partneru..?

da li mozete da gledate nekog u oci i da ga lazete ?

koju laz vam nisu oprostili a koju vi niste oprostili drugome?

i na kraju..koja je ona vasa mala slatka laz ?

Ja sam jos pre mnooogo god donela odluku da u odnosu sa bliskim ljudima necu lazi, i tako i furam, mada mi niko na pocetku ne veruje posle kad me upozna skapira
Imam strasnu alergiju na laganje i ne oprastam, ne trpim cak ni malu laz za glupost, tu idem u krajnosti znam da ne valja ali hbg takva sam
Sve potice od nekih davnih dana i nacina zivota tada, naucila sam da ne verujem ljudima, i bas zbog te velike nepoverljivosti ne oprastam ako te ukebam da me lazes, ali zato ja ne lazem uopste
Naravno ne odnosi se na sve ljude sveta, hebe mi se za prolazne ljude i sta cu im reci i oni meni
Pricam o meni bliskim ljudima dakle roditelj i parner i bliski prijatelji, tu laganje od mene dobili nikad niko nije, al zato trazim isto za uzvrat, sto ume da bude zahtevno al hbg uvek imaju mogucnost da kazu "e ne zelim da ti kazem", to je mnogo postenije nego slagati, niko nije duzan da mora sve da mi kaze, ali jeste da me ne laze

Ja sam jos pre mnooogo god donela odluku da u odnosu sa bliskim ljudima necu lazi, i tako i furam, mada mi niko na pocetku ne veruje posle kad me upozna skapira
Imam strasnu alergiju na laganje i ne oprastam, ne trpim cak ni malu laz za glupost, tu idem u krajnosti znam da ne valja ali hbg takva sam
Sve potice od nekih davnih dana i nacina zivota tada, naucila sam da ne verujem ljudima, i bas zbog te velike nepoverljivosti ne oprastam ako te ukebam da me lazes, ali zato ja ne lazem uopste
Naravno ne odnosi se na sve ljude sveta, hebe mi se za prolazne ljude i sta cu im reci i oni meni
Pricam o meni bliskim ljudima dakle roditelj i parner i bliski prijatelji, tu laganje od mene dobili nikad niko nije, al zato trazim isto za uzvrat, sto ume da bude zahtevno al hbg uvek imaju mogucnost da kazu "e ne zelim da ti kazem", to je mnogo postenije nego slagati, niko nije duzan da mora sve da mi kaze, ali jeste da me ne laze

ok je sve to,imas i repku iako nismo u ljubavi lol

nego mene zanimaju striktno odgovori na ona pitanja

Pa nemam odgovor jer ne lazem :lol:
Umem da gledam u oci i slazem, umem da odglumim sta oces, to sve potice iz tih nekih davnih dana kada mi je to bio sastavni deo svakodnevnice, kad se sve to zavrsilo i ja rekla ok to je to nema vise, od tad nisam vise lagala, a to je bilo pre malo manje od 20 god
Tako da nemam odgovor stvarno ni na jedno pitanje, ne lazem bliske ljude, nema sta da mi oprastaju, ja ne oprastam ni najmanje lazi hbg to mi je manaznam...sta si jos pitala...za gledanje u oci i laganje rekoh mogu al necu....to je to jel...

koja je bila vasa najveca laz ? .. koju ste rekle porodici i koju ste rekle partneru..?

Nikada se ne služim lažima.
Nema potrebe.

Ljudima treba govoriti istinu !
Ionako ti niko ništa ne veruje....

ne pamtim, ali ynam da šta god je bilo nije bilo ništa ozbiljno

oprastaju sve ...jer nikad nije do mene pa nije onda ni laz ...po toj logici

Back