male slatke fantazije

Moja fantazija - nuklearni holokaust a ja jedini preziveli muzjak :)

Sam pazi da ne prodjes kao MEDA u vicu, Znas onaj uvatili meda i zeka zlatnu ribicu pa im ribica kaze imate tri zelje. Meda kaze ocu da sam jedini muzijak u sumi, zeka kaze ocu motor meda kaze ma sta u sumi na svetu, zeka kaze ocu kacigu, meda kaze ocu alatku tako da mogu cele noci ... a zeka na njegovu poslednju kaze ocu da meda bude feget i sedne na motor i zbrise.

:hahaha::hahaha::hahaha:

evo bas sam pre nekoliko gledala Plavu Lagunu......i malopre sam uhvatila sebe kako razmisljam kako bi lepo bilo otici na neko takvo mesto sa hot osobom pa da se ne skidamo jedno sa drugog.......koje su vase fantazije...imate li ih uopste i da vam vas partner predlozi da odete na neko takvo mesto da li bi pristali?

jok, eto ne bi...:rumenko:

ja redovno gledam "Prljavi ples", ali plešem sama :mrgreen:
a Plavu Lagunu nisam pogledala..ihihi...odavno...

... bila je ovde (Cirih, Svajcarska) vec tradicionalna tehno-zurka, sedamnaesta STREET PARADE, milion ucesnika,
tridesetak kamiona sa nenormalnim ozvucenjem, dvadesetak pozornica i ko zna jos koliko drugih mesta da se i posle ponoci djuska,...
Sunce i dobrocudni oblaci,... svi su se dobro zabavljali, nesumnjivo,
... a svako je na svoj nacin neku sex-fantaziju nosio sobom da je drugi vide i osete,... ovo dvoje su ,,sampioni,,

... ( u sredini slike, pa malo na levo ,.... potrazite ih,....)

... i niko da trepne, ni stavi do znanja da prati njihov performans,... svi vole slatke fantazije,
... i ko da ide cak na pusto ostrvo,... zar ne?!!

evo bas sam pre nekoliko gledala Plavu Lagunu......i malopre sam uhvatila sebe kako razmisljam kako bi lepo bilo otici na neko takvo mesto sa hot osobom pa da se ne skidamo jedno sa drugog.......koje su vase fantazije...imate li ih uopste i da vam vas partner predlozi da odete na neko takvo mesto da li bi pristali?

pisite........i opet nadam se da nesto ovako nije bilo a ako jeste pa ebiga zakatancite temu
:mrgreen:

nemam ja takve fantazije. da fantaziram o nesvakidašnjim prostorima, zaboravila bih na tog nesrećnog ideanog muškarca. ja sam previše radoznala kada su "ambijenti" u pitanju i kada nekuda odem moram prvo svaki kamen da pomerim i zagledam, pa onda obratim pažnju na saputnika. :rumenko:

Moja slatka fantazija...?
a093.gif

Back